2011 Nisan Anneleri

evet ama bunu anlamıyor işte o hep babamı yani oğlunu düşünüyor.benim zaten içim içimi yiyor torunları olcak daha bi çorap bile alamadılar.duan için sağol canım hergece benımde dualarımda allah hamilelerin duasını kabul edermiş inş benımde eder (43:

slm kızlar nasılsınız?

Dün bize yazan arkadaşlar çok sağolun verdiğiniz moral için daha gidemedik kendi doktorumuza
esracım cnm arkadaşım ben bilmiyrdum cnm inş. sizdede herşey yolunda olur demişsin zaten takmaya deymez diye bu arada en tez zamanda çamlıca buluşmasını yapalım belki yakın olan arkadaşlarda gelir

cnm çok üzüldüm yaa allah yardımcıları ve senin yardımcın olsun. insanlık hali işte bazen dara düşebiliyoruz. annemler henüz bii çorap bile alamadılar demişsin, benim aileminde biraz ödemesi vardı sıkıştılar maddi yönden benim kaynanamlarda kızın annesi ne almış ne satmış bebeğe pek bii önem veriyolar bende çarşıya çıktıkça bebişe bişeyeler alıp anneme veriyorum sen getir bunları çocuk doğunca diye para versem almaz bende böyle bi çözüm buldum. eğer imkanın varsa sende bebiş için böyle bişey yap hem ailen mahçup olmaz hem sen rahat edersin.

kızlar yarın yengemler gelicek demiştim ya temizlik yapıcam diye dert ederken o bitti ama yiyecek konusu sıkıntılı.yengemin 3 alık bebeği var ve alerjisi varmış.süt ve süt ürünleri yiyemiyo yengem birde yumurta.şimdi ben ne yapıcam?

canım geçmiş olsun sanada.kaçıcı haftadasın?önceden varmıydı diabetin? bakalım bizim doktor ne diyecek yarın:18:
bu arada hoşgeldin aramıza
sağol canım desteğin için.düşük çıkar inşallah iyi düşün boşver şimdiden stres yapma
canım benim niye vefasız olasın.bende de var benzer durum babam ev kredisi ödüyor daha doğrusu ödeyemiyor eşimden rica etti bana kredi çekiverin ben size geri ödeyim diye ama nereye ödeyecek kardeşim üniversitede okuyor bir yandan.ben çalıştığım için rahatız eşimde sağolsun anlayışlı bu konuda.ama bende baştan tavrımı koydum ilerde başıma kakacak laf etceksen hiç çekme kredi dedim.o da sağolsun olur mu öyle şey dedi ama sonuçta bir yanımız el bizim.elimizden ne gelir. önce aile huzurumuzu düşünmek zorundayız bizde.babannen düşüncesizlik etmiş ama onunda evladı üstelik yaşlı napcan idare et artık. üzme kendinide sakın.sen zaten elinden geleni yapıyorsun.babannenin yok mu malı mülkü satıversin çok üzülüyorsa.

anam bende yanlış okudum sinirli sinirli yorum yazıyordum 3 aylık bebeğin yemeğini yengen getirsin yanında bi zahmet diyeki jeton düştü canım ya akşam yemeğine mi gelecekler ? Öyleyse işin kolay nispeten

anam bende yanlış okudum sinirli sinirli yorum yazıyordum 3 aylık bebeğin yemeğini yengen getirsin yanında bi zahmet diyeki jeton düştü canım ya akşam yemeğine mi gelecekler ? Öyleyse işin kolay nispeten

alemsin kızzz
yok cnm öğleden sonra gelicekler.ama kuzenim diyoki çorba makarna yap arayada bişiler uydur.banada yemek yapmak daha zor geliyo gibi.ne yapsamki acaba?

merhaba güzel anneler nasılsınız? biz bugün doktor teyzeye gitmiştik,biraz yorucu bi gün oldu,gelincede aşırı yorgundum yattım..son 4 gündür aman onu yapim iş kalmasın,aman şunu tamamlayayı derken çok yorulmuştum,bugün artık çöküş oldu..kardeşimde bendeydi hemen oğlumu ona satıp koştum yatmaya..ilk gebeliğini yaşayanlar bugünlerin kıymetini bilin bacım valla,bi daha bi ömür bu rahatlıgı bulamayacaksınız..çünkü hayatınız tamamen bebeğe uyarlanacak..kalan vakitlerde zaten ha ev işi,ha eşinle ilgilen,ha geleni gideni ağırla fln derken zaman akıpppp gidiyor..neyse uzattımm..

Çok şükür bebişim iyiymiş, 560 gr olmuş boyu 30cm,gerekli ölçümleri yaptı herşey yolunda..erkek mi diye tekrar bakmasını rica ettim birlikte baktık ve pipimiz hala yerinde yani bilelimde mavişleri hazırlarken ,pembişlere kalakalmayalım bugün ultrasyonda bi sorun varmış zaten pek net bişey göremedim moralim bozuldu..
bunun dışında detaylı yapılması için kağıt verdi ocağın ilk haftası gibi yaptırın dedi.50gr şeker yüklemesinide isterseniz yaptırın dedi..,
kızlar detaylı yaptıracağım ama gittiğim klinikte 125 lira 10lirada şeker dediler yaptırmadım..biraz ilerde bi klinik var ona sordum detaylıyı 70 lira dedi..eğer yaparlarsa devlete gideceğim bu sefer,çünkü bayağı masraflı olmaya başladı bu tahlil işleri..zaten bugün 30lira ödedim..diğerlerinide yaptırsam 165 olacaktı..şimdilik aklıma gelenler bu kadar..

kızlar merhaba,

ben de mayıs annesiyim :)
size kaçıncı haftada doppler (renkli ultrason) yapıldığını sormak istiorum

selam şekerler nasılsınız bizde guya sinemaya gdecektik evdeyim şimdi kös kös çunku kociş yorgun yarına kaldı bzm sinema acısını çıkarrm yarn ben

cnm maşallah oğluşun kocaman olmuş

kızlar merhaba,

merhaba cnm.
eğer 2. düzey ultrasonu soruyosan ben 23. haftamda girdim cnm.

cnm benim çok geçmiş olsun..sadaka verin cnm...
kızlar merhaba,

cnm 22. haftamda detaylıya girdim... 4 boyutluda baktık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…