2011 Nisan Anneleri

canım evet secenek azalmış hersey sut yumurta ile yaplyr bende saana atayım özelden canım

selam şekerler nasılsınız bizde guya sinemaya gdecektik evdeyim şimdi kös kös çunku kociş yorgun yarına kaldı bzm sinema acısını çıkarrm yarn ben

hoşgeldin cnm.
biz iyiyiz sen nasılsın?
bu kocişler sopalık zaten.bizim 9 aralık evlilik yıldönümümüzdü ama o kadar yoğunki bu aralar arada kaynadı gitti.onada söylüyorum işler hafifleyince telafi edicem diyo.ammaannn ne anladım zamanı geçtikten sonra evlilik yıldönümünden.1gün değil 2 gün değil dimi ama.
sen acısını çıkart yarın bence.bende gittiğimizde öle yapıcam

iyi akşamlar güzel anneler bende nisan annesi ve kız annesi olucam inşallah

slm hoşgeldin aramaıza..bebişinde hayırlı sağlıklı olsun inş..

şekerler park yatağı ne yaptınız?esranın söylediği babylife baktım çok tatlı görünüyor fikri olan var mı?

cnm bende netten baktım senin gibi gayet güzel görünüyor esranın aldıgı,birde arkadaşım bundan aldı o da beğenmiş ,doğumuna zaten 15gün kaldı kurmuş ,gayet şirin dedi..
Hepsiburada.com : Yuppy Cibinlikli Lüks Oyun Parkı | Anne / Bebek / Çocuk

cnm rabbiim yardımcınız olsun,can sıkıcı bir durum ama sizin de yapabileceğiniz sınırlı tabi..zaten insan elinden gelse onlarında geçimini sağlaar ama herkesin bütçesi geçimi belli..üzme sakın kendini, bebğini düşün..nereyekadar üzül üzül..

ayy alemsin valla güldüm akşam akşam..allahtan düşmeden evi bulmuşsun

cevaplarınız için çok teşekkr ederim kızlar

bu arada istanbul MEDİPOL hastanesine giden var mı aranızda?

normal doğum yanlısı bir doktor önerisi rica edicektim sizden
:26:

çok alakasız olacak ama kızlar kusura bakmayın bu duygu ve düşüncelerimi bu kadar çok insana haykıracak tek yer burası ...
BEN EŞİMİN ANNESİ VE BABASI BAŞTA OLMAK ÜZERE BÜTÜN SÜLALESİNDEN NEFRET EDİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.AĞLAMAKTAN ÖLDÜM KAÇ SAATTTİR KENDİ KIZLARI DA VAR CUMA BUGÜN ALLAH'A HAVALE EDİYORUMMMMMM RABBİM SEN BİLİRSİN AÇTIM ELLERİMİ...

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hayırdır canım neler oldu?

aynen cnm bnde eşimin annesinden nefret ediyorummm
hatta dün eşimle tartıştık küsüştük biraz.
hamile halimle bu kadar sinir oldum yaniiii

bende kaynanamı sevmem.
kayınpederimde yok eşimn 9 yaşındayken vefat etmiş.ondan dolayı çokta kıymetli eşim.ilk evlendiğimizde çok kavga ederdik.bide üst katımda oturuyo.sonradan tavrımı koydum kaynanamada.çünkü biz evlendik 1 ay geçmeden hergün bie gelmeye başladı.kocamla özel hayatım kalmamıştı.oğlu geliyodu oda geliyodu 12 lere kadar bizde.en son bi gece geceliğimle gezdim onun yanındada utandı herhalde gelmedi bi daha.
artık eskisi gibi değil.eşimde alıştı oda çıkmıyo bile annesinin yanına.bazen ben diyorum ayıp kadına alt katında oturuyosun yüzünü görmüyosun diye.umursamıyorum artık ufak tefek şeyleride.

bende karşılıklı oturuyorum cnm maalesef.
ve burda oturmayada mecburum çünkü bina onların.çıkıcak başka evimiz yok şuanda.
ev aldırmaya çalışıyorum inş. başarılı olucam.
en iyisini yapmışsın sen.
benm evleneli daha 1 yıl 1 ay oldu.
bilmiyorum zamanla alışırmıyım ona ama sanmıyorum
bnm kaynanamın eşi var ama varı yoğu bnm eşim güya.
hastaneye gidilcek eşim götürüyo bi yere gidilcek gene eşim.
ama bnde bundan sıkılmya başladım dünde delirdim resmen.

hayırdır canım neler oldu?

valla canım nerden başlayım bilmiyorumo kadar çok ki . ççooooookkk uzun benim ailemde yanımda değil ben istanbulda onlar ankarada burada kimsemde yok . telefon açsam ağlasam anneme istiyorum ama zaten şeker hastası üzülürr derrt eder şimdi. kendimi çok yanlız hissediyorum..:84:

ayy cnm annene söleme bncede.
snra senin moralin yerine gelir ama annenin aklına gelir ve üzülür.
bnde asla anlatmam sorunlarımı.

canım ben yakın yerlerdede oturmuyorum ama herşeye yetişiyolar merak etme. bende ilk gün nefret ettim kaynanamdan hala sevmiyorum sevemiyorum sevmiycemde . sevdiremez artık bi kere mide bulandı .sevmeyede zorlamamıza gerek yok bence heleki benimki gibi iki zıt kutup insanı olunca alışmak kelimesi komik kalıyor . ama beni çok üzüyorlar kızlarından çıksın inşallah . erkek torun diye ölüyolardı ama sanırım oğlusum babaanne ve dede kavramlarına çok uzak olacak ha yabancı ha onlar olacak öyle hasret edicem ...

bnm görümcem kaçarak evlenmiş ve kaynanam kaçtığında üzüntüsünden demişki inşallah erkek çocuğun olmasın.
bide demezmi ben erkek kız diye ayırmıyorum.
bnmde oğlum oluyor ve sürekli doğsunda bakıcaz doğsuunda görücez neymiş gibi laflar söylüyor.
ben sağlıklı olmasına önem veriyorum sadece.

bide bnmki oğlunun bi ailesi olabileceğini gururuna yhediremiyor.
istiyorki hep onunla ilgilenilsin.
eşim geçen gün oğlumm oğlummmm falan diyordu karnımı okşayarak.
kaynanamda diyorki imnsan bi anasının hatrını sorar, doğmamış çocuğu sevene kadar diyor.
yanii bndemi sorun var yanlış anlıyorum alınıyorum
yoksa ondamı anlamadım

bizim 1.5 senemiz kavgayla geçti cnm.en son ayrılık noktasına geldik anneme gitmiştimki o gece arkadaşıyla gelip geri aldı o gün bugündür o konular yok artık.ne düşündü ne etti bilmiyorum ama düzeldi.
benim kaynananım kocası olmadığından bizdede durum siziki gibi doktoruna felan hep biz götürüyoruz.zaten cahil bi yer bi yol bilmiyo.köyden gelmiş kocasıda öğretmemiş bişi.bitek oturduğumuz semti bilir o kadar.ama duyduğuma göre kaynanam korkuyomuş benden tersimdir ona karşı biraz bişi sölediğinde yada sorduğunda net cevap veririm canımı sıkarsa terslerim.ondan sanırım çekiniyo artık.
kaynana değilmi hepsi aynı.

ahh cnm yaaa.
annene anlatma bencede üzülür sen unutursun ama annen unutmaz.
istersen bizlere anlat rahatlarsın.

sorun kaynananda cnm.
benim kaynanam öle dese anında terslerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…