- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #26.721
Selam kızlar biz geldik
hastaneden geliyoruz herşey yolundaymış
kızlar topiği açtınız mı haber verinde bende katılayım![]()
ne okunuyor kızlar ben anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar biz geldik
hastaneden geliyoruz herşey yolundaymış
kızlar topiği açtınız mı haber verinde bende katılayım![]()
Kızlar show tvde agubugu başladı. İşyerinde haklarımızla ilgili bilgi vereceklermiş
![]()
![]()
esra bi topik açacak 4444 duayı paylaşarak herbirimiz için okuycaz kolay sağlıklı doğum için
ama ben topiği bulamıyorum esra topiğin adresini verse iyi olur burada ama sanırım daha girmedi nete ...
merhaba canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
aynen tatlım allah adlarıyla uzun ömür versin yavrularımıza
Maşaallah canım bebişine
İyiyiz canım sen nasılsın?
ben işteyim izleyemiyorum sen bakarsan yazarmısın bizede nelermiş
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ri-2011-annelerine-alisveris-onerileri-2.html burası sana yardımcı olabiri bende buralardan bakarak liste yaptım onları alıyorum sadeceKızlar bebişe birşeyler aldık kayınvalidem vardı yanımda boyle kucuk kutuda 5 li zıbın aldık bunu doğunca ebe giydiriyo dedi gobeği dusunceye kadar giysin diye 3 tane ust içlik aldık e nasıl oluyo peki hastane çıkışı ne zaman giyiliyo tam taburcu olurken mi bir kaç da normal alt ust zıbın aldık bir de havlu aldık tulum vs hastane cıkısı sonra ya kaldı daha neller lazım bilemediğimden alısveriş çok da içime sınmedi
esra bi topik açacak 4444 duayı paylaşarak herbirimiz için okuycaz kolay sağlıklı doğum için
ama ben topiği bulamıyorum esra topiğin adresini verse iyi olur burada ama sanırım daha girmedi nete ...
canım bildiklerimizin dışında bir şey söylemedi maalaesef doğum izni süt izni hep bildiğimiz şeyler
geniş kapsamlı bi temizlik yapasım var bugün bakalım kaç saati bulur dinlenerek ben şimdi başlayayam. molalarda girer bakarım arık :)
kızlar benim sağ ayağımın bilek kısmındaki kemiğin aşağısı ağrıyor...basamıyorum rahatça yere...parmaklarımın üstünde yürüyorum vallah...ayaklarımı uzatıp dinlendimide sancılı ağrıyor...ne yapmamı tavsiye edersiniz...
biraz ılık suda bekletip bebeyağıylamasaj yapabilirsin
yarın misafirim var ben biraz temizlik yapayım kızlar görüşürüzz:79: