• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kızlar bebişe birşeyler aldık kayınvalidem vardı yanımda boyle kucuk kutuda 5 li zıbın aldık bunu doğunca ebe giydiriyo dedi gobeği dusunceye kadar giysin diye 3 tane ust içlik aldık e nasıl oluyo peki hastane çıkışı ne zaman giyiliyo tam taburcu olurken mi bir kaç da normal alt ust zıbın aldık bir de havlu aldık tulum vs hastane cıkısı sonra ya kaldı daha neller lazım bilemediğimden alısveriş çok da içime sınmedi

Kızlar bebişe birşeyler aldık kayınvalidem vardı yanımda boyle kucuk kutuda 5 li zıbın aldık bunu doğunca ebe giydiriyo dedi gobeği dusunceye kadar giysin diye 3 tane ust içlik aldık e nasıl oluyo peki hastane çıkışı ne zaman giyiliyo tam taburcu olurken mi bir kaç da normal alt ust zıbın aldık bir de havlu aldık tulum vs hastane cıkısı sonra ya kaldı daha neller lazım bilemediğimden alısveriş çok da içime sınmedi
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...ri-2011-annelerine-alisveris-onerileri-2.html burası sana yardımcı olabiri bende buralardan bakarak liste yaptım onları alıyorum sadece

teşekkürler kızlar Allah kabul etsin bence biran önce başlayalım arada topiğin adresini yazalım buraya görmeyen arkadaşlar olabilir

Kızlar benim sağ ayağımın bilek kısmındaki kemiğin aşağısı ağrıyor...Basamıyorum rahatça yere...Parmaklarımın üstünde yürüyorum vallah...Ayaklarımı uzatıp dinlendimide sancılı ağrıyor...Ne yapmamı tavsiye edersiniz...

kızlar benim sağ ayağımın bilek kısmındaki kemiğin aşağısı ağrıyor...basamıyorum rahatça yere...parmaklarımın üstünde yürüyorum vallah...ayaklarımı uzatıp dinlendimide sancılı ağrıyor...ne yapmamı tavsiye edersiniz...

biraz ılık suda bekletip bebeyağıylamasaj yapabilirsin

yarın misafirim var ben biraz temizlik yapayım kızlar görüşürüzz:79:

Back
X