merhaba kızlarr..ayy olumsuz bişey yazmak istemiyorum ama gerçekten bunaldım ve paylaşabileceğim tek burası var çünkü kime bi kelime söylesem benden dertli oluyor,bi anlatmaya başlıyor ben kalakalıyorum..
dün ben doktordan geldim demiştim ya birazda yürümüştüm akşam bayagı kötüydüm zor yürüyordum,dinlenmeme rağmen iyi olmadım,biraz iyi gibiydim 9dan sonra dahada kötüleştim..Dün dr tahlil yapmıştı ve kum çıktı yine bende,ilaç vermedi ama bol su iç dedi işte..
suyuda normalde çok içerim ama son dönemde gerçekten içemiyorum havalarda soğuk olunca..dün doktor böbreklerimede eliyle baktı hafif vurarak yokladı ağrı varmı diye ,hafif gibiydi ama hiç tuvaletim yokken ,bi anda 2-3dk içinde idrarar sıkışıyorum hemde öyle böyle değil kasıklarıma bi saplanıyor 2 büklüm wcye zor gidiyorum nineler gibi kambur halde..akşam 9dan sonra böbreklerim belime vurdu belim zaten kötüydü ben kımıldayamaz oldum,yattım ama kalkamıyorum o derece..eşimde evde Allahım çocuga bi bak,kalkamıyorum diyorum öfür pöfür internette oyun derdinde..çocuk mandalinaları laminanta öyüyör üstüne basıyor ben yattıgım yerden kendimi yırtıyorum ama dinlermi ,eşime söylüyorum salondan pc başından bağırıyor..kalkamıyorum yerimden bi kalksam terör estircem o derece delirdim..çocuk madalinaları öydü,seccadeleri eve yaydı,oyuncakları heryere savurdu,topladıgım çamaşırlar vardı katlayacaktım güya belim tutunca kımıldayamadım,onları eve saçtı..ajandayı verdiler yazsın diye çocugun eline sayfaları kopardı ufakladı ufakladı evin ortasına..ben kalkamıyorum belimden :84: yattıgım yerden artık dedim naparsa yapsın sabah toplarım..kardeşim gelmişti onada söylüyorum o da vurdumduymaz orta 1 e gidiyor,oda okuldan geldi okul kıyafetlerini yaydı,çantası evin ortasında..ayy resmen çıldırdım..daha anlatsam sayfalar yetmez,sabahtan beri belim yine kötü,eiv toplayıp süpürdüm ama Allah biliyo ne halde ne eziyetle yaptıgımı..eşimde yardım ederim dedi sonra üstkata annesine kaçmaya çalıştı,ben sonunda çatım ağzımı yumdum gözümü,dedim git ben eşeğim bu halimle yaparım..