• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam kızlar herkese. bugün eşimle bi dışarı çıkalım dedik aman yarabbim eminönünde bi kalabalık var iğne atsan yere düşmezdi. bizde pek bişey yapamadık açıkçası ben de kalabalıktan bunaldım baya bii başıma ağrılar fln girdi. gerçi son bi kaç gündür var bu baş ağrısı sanrım hamilelikle ilgili bi durumdur die çok düşünmüyorum geçmesini bekliyorum sabırla :)

slm cnm h.g..aman sen kötü bi zamanı tercih etmişsin cnm tam yılbaşı üstü,6 gün kaldı,girilmez eminönüne yılbaşından önce..aşırı kalabalık oluyor..

merhaba kızlarr..ayy olumsuz bişey yazmak istemiyorum ama gerçekten bunaldım ve paylaşabileceğim tek burası var çünkü kime bi kelime söylesem benden dertli oluyor,bi anlatmaya başlıyor ben kalakalıyorum..:53:

dün ben doktordan geldim demiştim ya birazda yürümüştüm akşam bayagı kötüydüm zor yürüyordum,dinlenmeme rağmen iyi olmadım,biraz iyi gibiydim 9dan sonra dahada kötüleştim..Dün dr tahlil yapmıştı ve kum çıktı yine bende,ilaç vermedi ama bol su iç dedi işte..
suyuda normalde çok içerim ama son dönemde gerçekten içemiyorum havalarda soğuk olunca..dün doktor böbreklerimede eliyle baktı hafif vurarak yokladı ağrı varmı diye ,hafif gibiydi ama hiç tuvaletim yokken ,bi anda 2-3dk içinde idrarar sıkışıyorum hemde öyle böyle değil kasıklarıma bi saplanıyor 2 büklüm wcye zor gidiyorum nineler gibi kambur halde..akşam 9dan sonra böbreklerim belime vurdu belim zaten kötüydü ben kımıldayamaz oldum,yattım ama kalkamıyorum o derece..eşimde evde Allahım çocuga bi bak,kalkamıyorum diyorum öfür pöfür internette oyun derdinde..çocuk mandalinaları laminanta öyüyör üstüne basıyor ben yattıgım yerden kendimi yırtıyorum ama dinlermi ,eşime söylüyorum salondan pc başından bağırıyor..kalkamıyorum yerimden bi kalksam terör estircem o derece delirdim..çocuk madalinaları öydü,seccadeleri eve yaydı,oyuncakları heryere savurdu,topladıgım çamaşırlar vardı katlayacaktım güya belim tutunca kımıldayamadım,onları eve saçtı..ajandayı verdiler yazsın diye çocugun eline sayfaları kopardı ufakladı ufakladı evin ortasına..ben kalkamıyorum belimden :84: yattıgım yerden artık dedim naparsa yapsın sabah toplarım..kardeşim gelmişti onada söylüyorum o da vurdumduymaz orta 1 e gidiyor,oda okuldan geldi okul kıyafetlerini yaydı,çantası evin ortasında..ayy resmen çıldırdım..daha anlatsam sayfalar yetmez,sabahtan beri belim yine kötü,eiv toplayıp süpürdüm ama Allah biliyo ne halde ne eziyetle yaptıgımı..eşimde yardım ederim dedi sonra üstkata annesine kaçmaya çalıştı,ben sonunda çatım ağzımı yumdum gözümü,dedim git ben eşeğim bu halimle yaparım..:14:

canım aman benimkide beni attı dün izmire gitti. yanlız başıma kaldım fuzuli bi gidiş babası yüzüznden benim kimsemde yokki gideyim yada gelip biri kalsın düşüncesizlik hat safhada ama bende dün akşam düşüncesiz olmaya kararverdim varsa yoksa dünyada bi bebebğim bşii ben varız görürü bakalım onlar.eşimin ailesi sıkı dursun bundan sonra çekecekleri var :62:

slm cnm h.g..aman sen kötü bi zamanı tercih etmişsin cnm tam yılbaşı üstü,6 gün kaldı,girilmez eminönüne yılbaşından önce..aşırı kalabalık oluyor..

ben dün gittim çok akalabalık değildi. arkadasımın 15 güne kadarbebeği olacak ona hediye bebek sekeri yapıcamda malzemesini aldım .bu arada kapı süsüsmüzüde aldık süper bişi.

iyi geceler arkadaslar bende inş nisan annesi olucam sizlere danışmak istiyorum bi konuda sizce beek odası yapılmalımı yoksa park yatakmı alınmalı tayinciyiz şuanki evim müsait ama 2 yıl sonra taşınıcaz odalara da heves ediyoruz bir türlü karar veremedik acaba çoçuğu bırakabilirmiyiz diyorum sizler ne yapacaksınız

iyi geceler arkadaslar bende inş nisan annesi olucam sizlere danışmak istiyorum bi konuda sizce beek odası yapılmalımı yoksa park yatakmı alınmalı tayinciyiz şuanki evim müsait ama 2 yıl sonra taşınıcaz odalara da heves ediyoruz bir türlü karar veremedik acaba çoçuğu bırakabilirmiyiz diyorum sizler ne yapacaksınız

iyi geceler canım hoşgeldin aramıza. Ben oda yapmak istiyorum kısmetse. Önceden beri hevesim vardı. Yatak odamada sepet beşik aldık. Bende kiracıydım. Şimdi kendi evimizi aldık. Kiradaki evimde oda yapmak için uygundu. Şimdiki evimse dahada uygun. Ama ev almasakta yapmayı düşünüyorduk bebişimize oda. Taşınsanızda ona göre bir ev tutarsınız. Hevesiniz varsa yapın bence.

slm kizlar buguncocuklu arkadasimla bulustum baya muhappet ettik simdi kaynanamdayim cok rahatsiz tek birakmim dedim esimle burda kalicaz yarinda cocuk dolabina falan bakicaz ikeadan gecmise bakicam umarim herkes iyidir gec oldu ama

hosgeldin canim aramiza..:71:

slm herkese

çalıştığım için çok fazla nete giremiyorum ama eliden gelince takip ediyorum neti..

kimsede sorun yok sevindim adınıza

renkli ultrasona giren arkadaşlar fiyat konusunda uçmuş resmen hastaneler yaptırmayan varsa BAKIRKÖYDE ÇAMLIK HASTANESİ KARŞISINDA ULTRAMED GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ne gitsin 250 yada 280 tl üstelik beni doktorum gönderdiği için 100 tl ye yaptılar...fiyatından dolayı kötü diye düşünmeyin yaklaşık yarım saat incelemişlerdi.yanlız orda cd vermediler ultrason görüntüsü verdiler..

hastaeler kaz gibi yoluyorlar maşallah insanı.

bende hamile gibi hissetmiyordum kendimi ama son bir haftadır belim ağtıyor uyurken artık uyuşmalar ve rahat pozisyon alamıyorum...vee enkötüsüde herşeye sinir oluyorum.her laf batıyor tahammülsüzüm...şımarıklıkmı yapıyorum acaba ???

arkadaşlardan birisi yazmıştı ama şuan ismini hatırlayamadım bebek hediyesi için eminönüden malzeme almıştı nerden aldın acaba yazarmısın.ben yarı işten İzin alıp gitmeyi düşünğyorum..

günaydın hatunlar...
kızımla kalktık netten diyabet yemeklerini araştırıyoruz.pazara gitcez bugün ona göre alışveriş yapcaz bakalım biraz dedik.gece topik boş kalmış.bugünde pazar sessizlik hakim foruma:32:
öptük hepinizi:54:

günaydın hatunlar...
kızımla kalktık netten diyabet yemeklerini araştırıyoruz.pazara gitcez bugün ona göre alışveriş yapcaz bakalım biraz dedik.gece topik boş kalmış.bugünde pazar sessizlik hakim foruma:32:

günaydın canım bende dün doktorumu aradım şeker yüklemesi için bana hamileliğin ilk zamanalrındada yapılmıştı ailede risk olduğu için ordada 50 lik yüksek çıkmıştı.şimdi yarın yine yaptıracağım ama 50 liklemi başlıcam ykosa direk 100 lükmü yaptırayım diye sordum o da 50 liğe gerek yok direk 100 lük yaptır dedi.sonuçlardan sonra hafta içide kontrolüm var.bebişimi görmeyeli 1 ay oldu.inş sonuç ii çıkarda birde bununla uğraşmam.bende birde tansiyon problemi var.hayırlısı artık...

Günaydınnnnn :49:
Sabah 8 de kalktım, tembellik yapmak istiyorum ama uyku tutmadı :52:
cnbc-e deki çizgi filmleri izliyorum :27:

Yaprakçım eminönünde Kuru Kahveci Mehmet Efendinin sokağında
Bebek malzemeleri satan dükkanlar var oralardan memnun kalabilirsin
ben girdim çıkmak bilmedim :52:

Dreamercımm şekerin yüksek çıkmış, ama basit diyetlerle üstesinden geleceğine eminimm :70:

Tatlişoğlum hoşgeldin :70: inşallah şekerin yüksek çıkmaz

Son düzenleme:
günaydınnnnn :49:
Sabah 8 de kalktım, tembellik yapmak istiyorum ama uyku tutmadı :52:
Cnbc-e deki çizgi filmleri izliyorum :27:

yaprakçım eminönünde kuru kahveci mehmet efendinin sokağında
bebek malzemeleri satan dükkanlar var oralardan memnun kalabilirsin
ben girdim çıkmak bilmedim :52:

dreamercımm şekerin yüksek çıkmış, ama basit diyetlerle üstesinden geleceğine eminimm :70:

tatlişoğlum hoşgeldin :70: Inşallah şekerin yüksek çıkmaz

desene bende çıkamayacağım...neyse maaşı hazır almışım :)) iyi olacak :66:

canım benim şimdi gördüm evet şehirdışındaydım dün gece geldim. bu arada geçmiş 50 sayfa olmuş bende hepsini tek tek okudum. bebiş ii dün biraz yorulduk tabi 5 saat otobüs zorladı. 3 kere kaza yapıyorduk:53:çok şükür sağ salim döndük bebiş artık günden güne bile çok farkediyor:49:göbiş git gide büyüyo. dün eşim karşıladı. karnımı görünce gözlerine inanamadı 1 günde bile büyümüş benim kızım diyor:1::1:sen nasılsın canım senin bebiş nasıl
biz iiyiz tatlım buyuyoruz aynı işte :69: ay gecmiş olsun kaza konsnda neyse ki iisiniz
günaydın hatunlar...
gunaydn canım benm :16:
ay nelermiş yemen gereken şeyler tatlım

kızlar topik yine boşş ama neyse ben yinede yazayım ya okadar dikkat etmemize ramen soğuk algınlığına yakalandık fazla değ,l ama öksürükte var sürekli ağızdan nefes aldığımız için boğazımız kuruyor bol bol su içiyoruz bu seferde gece tuvaletten çıkamıyoruz ya artık nane limon falan içip iyileşmeye çalışıyoruz ama olmadı yrn sağlık ocağına gitcez dr söyleriz ilaçta içmek istemiyorum ama mecbur kalırsam yapacak bişey yok bu arada 2. aşmın günü geldi ama ben olmıycam dr um gerek yok demişti hadi öpüyorum hepinizi görüşürüz...

bammbik tatlım başladım 2 gun gttm de yol 1 bucuk saate yakn sururyr çok fazla istfra ettgm için dr rapor verdi bana evdeyim şimdililk tatlım :70:

kmseler yok herkes dışarda gezmelerde :24: :24: :24: :24: bizde pazr yaptk temzlk falan şimdi de ymek yaptk ancak otrduk valaa pazarları böle gecyr bzm guya eşimin tatili çalştrp duruyrm :9: neyse bende çıkayım sonra grsrz kızlaaaaaar :64:

Back
X