- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #27.001
slm kızlarrrrr
yemekten önce teyzelerimize bakalım dedik nasılsınız varmı havadisler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah
ilk oğlumda 48 kilo ile hamile kalmıştım 60 la doğurdum 55 üstüme yapıştı iyi oldu zayıf olmaktan kurtuldum ama bu sefer 62 ile hamile kaldım 72 ile doğursam veririm ben onu ya 58 hedefim olur plates yapayım diyorum ama bu tempo bize yeter gerek kalmaz diyorum bu sefer sezeryanda karnım kalmıştı ilk işim onu yok etmek sağlıcakla doğuralımda
burda beraberce veririz canım biz kiloları merak etme![]()
![]()
![]()
![]()
ben temuzda hamile kalmıştım 4 haftada düşük yaptım tekar aynı ay hamile kaldım şimdi 23 hafta bitiyor...izmirde çok doktor gezdim en sonunda egopolda gökalp beyde kaldım...bugunde detaylı ulturasyon yapacak..kızımı görücem diye çok sevinçliyim...
kızlar eger elinziden iş geliyorsa bebişlerinize oyun halısı yapın...ben çok araştordım fiyatları çok uzuk baktım hiç degmez kendinzi çok uzucuza 25 liraya yapabiliyorsunuz..ve çok işe yarıyor kullana arkadaşlardan biliyorum...
Bir kaç site vereyim ben ordan model aldım...
Mazlemzeler sade ince bir elyaf ,desenli kumaş ve eletrik borusu yada yazın denzide yüzdüğümüz makarnalardan hatta hatta çamaşır makinesinin atık borundan bile yapılıyor hayal gücüne baglı..artık nee asmak isterseniz asarsınız...
http://www.minimoda.com.tr/modules/catalog/products/pr_01_1026_max.jpg
buda bir örnek ..tabi googelden daha çok model...benim elimden çok şey gelir..yaptıgım herşeyi sizinle paylaşırım...şu siteyi kulanmayı bir geliştirim olmadı msnden de anlatırım...
canım hoşgeldin
Demek senin de prensesin olacak inşallah..Ben de İzmirdeyim, benim de Kızım olacak inşallah.. :81: :81: :81:
bu yıl kız yılı diyorlar..am ben kız olması için cin takvimi,rus takvimi,iliki günü ,yiyecek ne varsa dikkat etmiştim..allah gönlüme göre verdi..sağlıklı olsunlarda gerisi boş...
ayy çok güzelll![]()
Düşükten hemen sonra hamile kalmanın sakıncası yok muymuş :44:
günaydın annecikler
ben hep takip ediyorum formu ama çok az yazanlardanım benimde c.tesi 50gr şeker yüklemme vardı 91 çıktı bebişimde 764gr olmuş maşallah amam bi sorun ver ben 1 ayda 6 kg almışım çok utanıyorum söylerken bile ilk 5 ay toplamda 4 k,lo alkmıştım düşünün yani doktor şok oldu ben şok oldum bu arada 6 kg alacak kadarda yediğimi zannetmiyorum tamam biraz ,iştahım açıldı ama o kadarda diil ne yapcam bilmiyorum acaba geçen ay balık yağı kapsülü verdi doktor onu kullandım omu k,lo yaptı bide vitamin kullanıyorum şimdi bide kan hapı verdi ama karar verdim artık haftada 1 içicem ballık yağını vitaminide 2 günde bir onun yerine süt ceviz muz et sebze yiycem şekeri azaltıcam bide makarna pilavı sizinde baiınıza böyle bişey geldi mi ne yapmak lazım bir ayda bu kadar kilo alınması normal diil öenrileriniz varsa can kulağıyla dinliyorum çok şükür bebişim iimiş çıok sevindim bugün tetnoz aşımın 2vurulacak ama ben gitmeye çekiniyorum sağlık ocağında da tartıyolar yaa( UTANIYORUM NEYSE BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI YAA ÇOK ŞÜKÜR ALLAHA
beni görmediniz ya ben görülmeyecek karımıyım![]()
![]()
![]()
![]()
canımmm eskilere daldım oku oku bitmedi,nasılsın?
kızlar eger elinziden iş geliyorsa bebişlerinize oyun halısı yapın...ben çok araştordım fiyatları çok uzuk baktım hiç degmez kendinzi çok uzucuza 25 liraya yapabiliyorsunuz..ve çok işe yarıyor kullana arkadaşlardan biliyorum...
bir kaç site vereyim ben ordan model aldım...
mazlemzeler sade ince bir elyaf ,desenli kumaş ve eletrik borusu yada yazın denzide yüzdüğümüz makarnalardan hatta hatta çamaşır makinesinin atık borundan bile yapılıyor hayal gücüne baglı..artık nee asmak isterseniz asarsınız...
buda bir örnek ..tabi googelden daha çok model...benim elimden çok şey gelir..yaptıgım herşeyi sizinle paylaşırım...şu siteyi kulanmayı bir geliştirim olmadı msnden de anlatırım...
Ay canım çok tatlıymış ama tabi beceri lazım benim gibi beceriksiz anneler için daha ayrıntılı açıklasan mesela desenli kumaşın türü ne polar gibi bişey mi?Acaba ben yapabilir miyim :26::26:kızlar eger elinziden iş geliyorsa bebişlerinize oyun halısı yapın...ben çok araştordım fiyatları çok uzuk baktım hiç degmez kendinzi çok uzucuza 25 liraya yapabiliyorsunuz..ve çok işe yarıyor kullana arkadaşlardan biliyorum...
bir kaç site vereyim ben ordan model aldım...
mazlemzeler sade ince bir elyaf ,desenli kumaş ve eletrik borusu yada yazın denzide yüzdüğümüz makarnalardan hatta hatta çamaşır makinesinin atık borundan bile yapılıyor hayal gücüne baglı..artık nee asmak isterseniz asarsınız...
kızlar herkeze merhabalar dün hasta olduğumuzu yazmıştım dün gece öksürürken afedersıniz ama çok kötü öğürtü geldi karnım falan çok kötü sıkıldı taki gözümden yaş geldi nefes alamadım biranda çok korktum refleks bişey olduğu için karşıda koyamadım,biraz önce uyandık ama oğluşum hareket etmıyor çok korkuyorum inşallah bişey olmamıştır yada dün öksürükten çok yorulduda uyuyor olabilirmi acaba öff çok kötüyüm fikri olan varsa yazsın nolursunuz....