• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Mrb kızlar ya ben çok takılamıyorum.Arada önemli şeyler olduğunda haber verin lütfenn.Ben daha tefriciye olayını yeni gördüm şimdi :(

bence çok şirinmiş.bende çok beğendim . ben beyaz rengi daha sık buluyorum . benimde bebeişim oğlan ama bende böle beyaz üzaerine renkli bi,şi düşünüyorum . bencede fiyatıda yüksek değil. bende araştırma halindeyim .

Canım ben de 100 tane alabilirm tefrice okuyorz dimi? 5 ocağa kadar olursa iyi olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...lerikolay-dogum-icin-buyrun.html#post16811410 arkadaşlar esranın açtığı bu topik üzerinden isteklerinizi yazarsanız listeyi hazırlaması ve kontrolü daha kolay olur .. burada arada kaynayabilir. arada bu linki yazalım görmeyenlerde oraya yazsın .

Mrb kızlar ya ben çok takılamıyorum.Arada önemli şeyler olduğunda haber verin lütfenn.Ben daha tefriciye olayını yeni gördüm şimdi :(
:) tamam cnm veririz eklimmi senide...100 tane tefriciye 5 ocağa kadar
Canım ben de 100 tane alabilirm tefrice okuyorz dimi? 5 ocağa kadar olursa iyi olur.

tamam cnm ekliyorum inş...

kızlar ya bugün şeker yüklemesiyele kan sayımı yaptırdım şeker yüklemem normal çıkmış ama kan sayımı 10,5 alt sınırdaymış canım sıkıldı şimdi o kadard ayiyorum varmı böle bi durumu olan kan hapıda kullanıyorum günde 2 adete çıkardı drum

sağolun kızlar valla bi başladım alışverişe aldıkça alasım geliyor.bebek arabasınıda bi alalımda bıraz ara vercez artık batırmayalım daha başında babamızı:)):53:

selam kızlar ben dün hepsi burada maxima park yatak sipariş veridm.fiyatı 189 ken 98 düşmüş kargo dahil 110 geliyor.inşallah memnun kalırım çok tereddüt ettim ama yorumlar iyi diye güvendim ama hayırlısı artık. odası içinde yeşilli bebek karyolası aldım.park yatak odamda kalcak.

slm kızlar bugün öğlene kadar sağlık ocağındaydım şeker testi için saat başı kan verdim ne zor ve sıkıcı hele o şekeri içmek ölüm gibi midem epey bulandı ama allahtan çıkarmadım.sonuçlar şükür iyi çıktı.tansiyonum normalinden yüksek seyrediyor.inş ondada sorun olmaz... yarın kendi doktorumda kontrolüm var bebişide göreceğim inş.sizler nasılsınız?

slm kızlar bugün öğlene kadar sağlık ocağındaydım şeker testi için saat başı kan verdim ne zor ve sıkıcı hele o şekeri içmek ölüm gibi midem epey bulandı ama allahtan çıkarmadım.sonuçlar şükür iyi çıktı.tansiyonum normalinden yüksek seyrediyor.inş ondada sorun olmaz... yarın kendi doktorumda kontrolüm var bebişide göreceğim inş.sizler nasılsınız?

hoşgeldin canım şekerin iyi çıkmasına sevindim ben daha yaptıramadım şeker yüklemeyi.yarın bebişinle hasret gider bakalım canım

canım benimde düşük 10.5 di kan hapını 2 ye çıkardı doktor bugün 11.2 olmuş.yani normal bunlar.

çok sağol canım ya cvp yazdığın için benimde 10,5 olmuş ikiye çıkardı ama bizimkiler seferber oldu hapla olmaz diye dalak böbrek pekmez Allah ne verdiyse hazırlamaya başladılar onların telaşına bende telaşlandım

Back
X