- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.301
[
tiksinme değilde yapamıyorsun... öpmek bile zaten mide havada olduğu için hiç cazip gelmiyo... öpüşmenin sonu öğürtü ile bitebiliyor.... Oda hiç zevkli olmasa gerek karşı taraf içinde... Böyle sakin sakin bebişimizi bekliyoruz ...
çok iyi almışsın ya ben 12 parçaya 70 tl verdim
eeee baba olmak kolaymıııı
kız tiksinme değil ama onu yapamıyom yani yok kız aklıma geliyo
böyle mutluyuz dimi kuşummmm
bizim oglan tanışmadı.. toplasan 3 4 kere görmüştür pek küçüktü hatırlamaz zaten.:))) ilk üç ay biz korkuyorduk sonrada doktorumuz yasak koydu doğuma kadar:)
toplam 6kilo aldım drum cok şikayetçi..halbuki cevremdeki herkes 6 aylık mı yok artık diyordün biri bana öğrencimisin diyor yok canım dedimüzerimdede hamile tshortü var ama görmedi galiba
ama seninkide çok cici yabenim fotoğraf makinem annemde oyüzden ekleyemedim
selam kızlar maşallah iyi kaynatmışınız.diziler mizilernasılsınız bakalım?
Hoşgeldinnnselam kızlar maşallah iyi kaynatmışınız.diziler mizilernasılsınız bakalım?
işte her ay bir kilo almş gbi gdyrsun ne varmışl ne guzel amaaaaaan boşver gtsn ye bacım sen
bende ayrn gtcem yaa yuklemeden önce yedgmz seyler sekern yuksek çıkmasna sebep olr mu ben kahvaltda yiyrm tatlı şeyler de :26: bi de en az 4 saat açlıkla gtmek lazm deil mi
selam kızlar maşallah iyi kaynatmışınız.diziler mizilernasılsınız bakalım?
işte her ay bir kilo almş gbi gdyrsun ne varmışl ne guzel amaaaaaan boşver gtsn ye bacım sen
Hoşgeldinnnkaynatıyoruz
Ay bende bundan sonra böyle yapıcam ye gitsin
yediklerimi sayıyorum resmen yinede kilo alıyorum bundan sonra takmıycam
kuzum benim nick e yeni bi boyut kazandırdın valla
iyiyiz tatlım bizde uykumuz var ana kız kıvrılsak uyuycaz sen nasılsın
yaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar benm soruma cevap veren olmadı :85:
demekki bu mnişlerin hepsi aynı tatlım valla bizimkide çok güzel tekmeleyerek uyandırıyo gece
ben her sabah işe geç kalıyom 8,30 da mesai başlıyo ben 10 gibi geliyomm :92: :92: :92: :92:
kızlarrrr bana diyodunuz bakıyom hepiniz kiloları dert ediyonuz
düşünmeyin bacılarım yiyin gari can boğazdan geçerr
ben sevmiyorum nici yabaşka bi bilgisayardayım burdakindede bazı harfler kafayı yemiş o yüzden
baba olmak kolay değil canım okadarcık zorluğunuda onlar ceksinbiz okadar taşıyoruz bebişlerini doğuruyoruz bu kaadrıda onlara düşer..gecen eşimin kuzeniyle konusuyorduk o da hamile tiksiniyorum ben diyordu..
canım etkiler tabi aksam yedikleri bile etkilyor bildiğim kadarıyla ben recelle kahvaltı yapıyorum düşünsene öyle ölctürdüğümü tavan yapar şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?