- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #27.721
evet yanııyorum ben resmen eşim teyyare gibi geziyorsun hasta olacaksın dediydi dinlemedim. ama ben ateşli bir hatunum napıyım diyorum....
ah canım benim ne kutsal sizin mesleğiniz....
inşallah Allah bebeğinizin yüzüne bakarda ataman olur
Yok kuşum ya biz öğretmen mağdurlarıyız benim kadrom merkezde ama eşim sınıf öğretmeni ve sınıf öğretmenlerinin atamaları çok zor ama ben de diyorum belki bebeğin kısmetin Allahım yardım eder bize de hayırlısıyla
Seninki iyiymiş ateşli hatun falan ben diyorumki eşime, sanırım menapoza giriyorum onun belirtileri, bi de hani böyle kilo aldık ağırlaştık nefes nefese kalıyoruz ya sanırım menapoz beni daha iyi tanımlıyo
Amin canım inşallah
canımmmm Allah şifa versin sana.günaydınlarrrr
dün aşımın 2.dozunu oldum gece hasta oldum ateş yaptı baş ağrısı yaptı
bunların yanında kolumun ağrısı çok hafif kaldı
zor zahmet işe geldim ama yanıyorum.....
kapı cam açık otuyorum
canımmmm Allah şifa versin sana.
Amin canım inşallah hayırlısıyla olur ben kendimi çok düşünmüyorum açıkcası şu an ilçedeyiz sobalı bir lojmanda oturuyoruz çünkü kalorifer yada doğalgaz falan yok çok soğuk kışın sürekli yollar kapanıyo bebeğimi tek başıma burda büyütmem çok zor olur il merkezine gidersek annem hep yanımda olur dua edin yaaa
Amin canım inşallah hayırlısıyla olur dualarınızı eksik etmeyin lütfennn
sağol estemcim merhaba nasılsın iimisin
çok şükür canım ya çok iyiyim,ben tetenoz aşısı vurulmadım canım.Doktorum gerek görmedi daha şeker taramasıda yaptırmadım bu hafta yaptırıcam.İnşallah herşey iyi gidiyordur.
Çok iş var bizde dimiya öyle deme ne menapozu daha bizde çok iş var
Aynen öyle valla, ben hormonların etkisi diye duymuştum ama kan hapıda olabilirben eskiden çok üşürdüm şimdi doğal kaloriferliyim diyorum.... evde elimden gelse yalnız yaşasam kombi falan açmıcam yani
kan hapı falanmı yapııyr acaba ya:26:
canım Allahım gönlündekine göre verir inşallah,dualarımız seninle.Zor olur tabii artık kendimizden daha çok bebişleri düşünüyoruz
ben eskiden çok üşürdüm şimdi doğal kaloriferliyim diyorum.... Evde elimden gelse yalnız yaşasam kombi falan açmıcam yani
kan hapı falanmı yapııyr acaba ya:26:
estem şeker yüklemesine giderken yanında mutlaka limon götür ben yüklemeden sonra başıma gelenleri yazmıştım. bir bak istersen tekrar burayı meşgul etmeyim.
limonsuz o glikoz zor içiliyr hatta başka bir hamileye de verdim içemiyordu sonra çok teşekkür etti.
şu limonu söyleyen arkadaştan Allah razı olsun
günaydın kızlarrrr... nasılsınız bakalım bugün :))))
günaydınnn biz iyiyiz teyzesi sen nasılsın?
bizde iyiyizzz..:)))) dün gece rahat uyuyamadım( bizim babişko çok horladıı.. ikide bir uyandım (( başım ağrıyoo...
slm hanımlar nasılsınız?topic yine terk edilmiş kimseden çıtt yok
horlama diyince bende horlamaya başlamışım kızlar:18:aldığımız kilolardan ve yorgunluktan sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?