2011 Nisan Anneleri

kızlar selam...nasılsınız.. ben bugün saat 1 buçuğa randevu aldım.. gidince ne sorayım? bi de nolur dualarınızı eksik etmeyin bizden.. pek bi belirtilerim kalmadı gibi.. kuruntular yine başladı..

Canım inş hayırlı haberlerle gelirsin kuruntu yapma kendine.Herşey yolunda gidecek inş:)

kızlar yaa,kendi kendime nazar değdirecem heraldee..
dün akşam çok ağrıdı kasıklarım,özellikle rahim bölgem..
dinlenincegeçti çok şükür ama aniden kalkınca ve oturunca bıçak
gibi saplanan ağrılar oluyordu..
dr.herşey normal olduğu için 1 ay sonra kontrole gel demişti
daha 2 hafta var,acaba bir de devlet hast.mi gitsem diye düşünüyorum..
ner dersiniz?

bu belirtilere takma kafanı hayatım bak benim hiç belirtim yok mide bulantım yok baş dönmem yok hiç bişey yok ama hissediyorum bebeğim çok iyi içini rahat tut biraz başkaları problem yaşadı diye sende yaşayacak değilsin Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bilmiyorum canım yaaa içim hiç rahat değil üffffffffffffffeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Bi de bunun üstüne hastanede midem çok bulandı haydiii ben boşalttım mideyi zaten bişey yoktu aç gitmiştim ama çok kötü oldummafoldumbenmafoldumben

Selam kızlar sabah birz bulantım oldu benim hatam elma yiyodrum hiçbirşey yemeden bu sefer kuru kayısı üzüm yedim birde yanına su içtim önceden yarım litre su içerdim kahvaltıdan önce artık içemiyorum aç karnına içince bulantı yapıyor.

Vajinal ultrasondan bahsetmişsiniz neden korkuyorsunuz ben devlete gidiyorum eşim orda çalıştığı için doktor ultraon verdi ultrason doktoru batından göremeyince doktormu yanına gitti panik oldum dış gebelik diye doktormda korkmuş yan tarafabaşka bir doktor vardı onu ultrasonu var heme oraya gittik vajinal baktı ve keeyi gördük dış gebelik ısandm dedi benden çok sevindi doktor gördüm gördüm diye:) canım yanamd normalde alttan muayenede çok yanar ama ultrason çubuğuna jel sürüp sonra şeffaf eldiven geçirdi onada jel sürdü çok kaygan oldu canım yanmadı geçen hafta oldu bu ve bebeğimede birşey olmadı zaten zararı yokmuş.

Allah korusun cnm nette zaten yazıyor ani hareketlerde kasık ağrısı dye şu hafta hafta gebelik belirtilerindeopuyorumnanaktan

canım bak bebeğini de üzüyosun böyle yaparak annem benim yüzümden üzüldü diye suratını astı öylece duruyo miniğin bak koy elini karnına onu ne kadar sevdiğini ve iyi olduğundan emin olduğunu söyle de ikinizin de neşesi yerine gelsin

haklısın cnm.. boşyere bebişimi de üzüyorum..
kızlar çıkıyorum ben dikkat edin kendinize dönüşte anlatırım olanı biteni... nolur dualarınızı eksik etmeyin..

arkadaşlar ikinci gebeliğini yaşayan arkadaşlar varsa bişey sorcam şimdi ben zayıfım karnım dar belim ince haliyle hani karnımız büyüyüpte bebeğimiz mideye baskı yapınca mide problemi yaşıyoruz ya yanmalar oluyo acaba benim gibi karnı dar olanlar bu problemi daha mı çok yaşar?

Hiç öyle birşey duymadım,yanmalar benim bildiğim geceleri oluyor o da geç saatte yememek lazım ve yüksek yastıkta yatmak lazım,bir arkadaşta oluyordu çikolata falan yiyince geçsaate bşeyler atıştırınca oluyor derdi.

Bende sürekli hapşırıyorum hergün,benim gibi olan var mı hamilelikte başladı.

Geçmiş olsun canım
Benimde iki gündür kasığım değilde üst tarafı ağrıyo.
bugün rapor çıkartmak için doktora gittim söyledim
yerini bildiğin ve 10 dakika dinlendiğinde geçen ağrılardan korkma dedi
bebekten kaynaklı şuan yerleşiyo dedi.
benimde oturunca ağrımıyo ayağa kalkınca ağrıyo
ve biraz önce lavaboya gittiğimde tekrar kahverengi leke geldiğini gördüm
sanırım yerleşme ile ilgili. yani inşallah
Yinede içinin rahat etmesi için kendi doktoruna gidebilirsin
farklı bi yere bence gitme

günaydın canım
kalp atışları duyulmadı diyosun peki kesenin içinde bebeği gördümü?
sıkıntı etme kendine inşallah 10 gün sonra gittiğinde duyarsınız.zaten olumsuz bişey olsaydı doktorun söylerdi içini ferah tut canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…