- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.781
Günaydınnnn opuyorumnanaktan
Şimdi doktordan geldim
vajinal muayeneyle miniğimin kalp atışlarını gördüm :asigim:
minicik pıt pıt atıyodu :asigim:
Allahım görmeyenlere de en kısa zamanda nasip etsin :Saruboceq:
Benim içim çok rahatladı :1rolleyes:
Gereken testleri yaptırdım, herşey normal çıktı.
(Merak edenler için söyliyeyim en azından bi fikir olur testlere 122 TL ödedim.. )
Denizcim keşke vajinal muayeneyi kabul etseydin :teselli:
benim doktorum gel biz garanti bakalım vajinal muayene yapalım dedi, hemen kabul ettim..
ama okadar minikki karından görünmesi mümkün değil.
Hiç üzme kendini, miniğin naz yapmış sana :1hug:
Bayramdan sonra çok sevinidirecek seni :asigim:
iyiyiz canım sen nasılsın?
Bende iyiyim bebekciğim. Çok acıkıyorum. Ana yemeklerden çok ağır olanları yiyemiyorum. Hafif yemekler tercihim. hele bir yerde iftara davetliysek çok güzel, kendim pişirmiyorum ya, hazırlıklarda gittiğimiz yerde iyi oluyor baya yiyorum yani. Eşime diyorum yok mu bizi davet edecek kimse, sağolsunlar gidiyoz valla. Ben haklı olarak davet etmiyorum çünkü mazeretim var, hamileyim ben.
hayırlı uğurlu olsun canım. benim kan testlerim sağlık ocağında yapıldı. ücretsiz yaptırdım.
Bende sana katılıyorumcanım deniz için, yukardan görünmesi çok zor 7+1 ken görünmedi benimki aşağıdan baktı, yani aşağıdan bakmanın bi sıkıntısı yok. çok kişi giriyor. Doğum yapanda birçok arkdaşlarım var, bebekleri sağlıklı. eğer karından görmek istersen belki daha çok beklenmende gerebilir. Çok küçük.
Teşekkür ederim zerdalcım opuyorumnanaktan
Sağlık ocağında kadın doğum bölümü varmı ki, nasıl yaptırdın?
Birde sağlık ocağına gidip hamile kaydı yaptırmak gerekiyormuş galiba CADIARZU
bu konuda bilgisi olan varmı?
evt bammbikcim bende duydum o uygulamayı gidip sorucam evime geçince bi sağlık ocağına gittiğimde bana da söylemişti dr. şimdi sen yazınca aklıma geldi
Selam kızlar sağlık ocağını arkadaşlara sormuştum 3. ayda yapıyormuş gerçi yazdıklarıma cevap yazılmıyor ama benyazıyım
Selam kızlar sağlık ocağını arkadaşlara sormuştum 3. ayda yapıyormuş gerçi yazdıklarıma cevap yazılmıyor ama benyazıyım
Neyse bende bi gün sorarım ozaman,
bu arada Truf nerde kaldı acaba, tefriciyeleri herkes okudumu? :ecrin_bebek:
kızlar kimse varmı?
kızlar kimse varmı?
zamanın gelmiş canım duyarsın kalp atışlarını ben 7+1 de duydum. annemler uzakta, kayınvalideye naz yapılmıyo canım. iyisimi ben kocama yapayım demi:roflol:ne güzel canım ya bende pek bişey yiyemiyorum ama mide bulantım falan yok çok şükür
yağlı yemek bende yiyemiyorum canım yaa şuan bende annemde kaldığımdan annem hiç bişey yaptırmıyo bakalım eve gidince nollucak o zman da kayınvalidem yapar artık Allah ikisindende razı olsun sende emri vaki yap şekerim ben hamileyim bakın baana de:roflol:
canım bende şimdi kendi dr.umla konuştum gebelik takibini yapmayı kabul etti p.tesi randevum var inş bebeğimin kalp atışlarını duyarım şimdiden heyecanlandım yaa p.tesi olmaz bana
canım sağlık ocağına gebeliğimi öğrenir öğrenmez gittim ben hemen kaydımı yaptılar, hamilelik konusunda beni bilgilendirdiler. kasım ayında tetonoz aşısı için çağırdılar. İlk başlardada yayınlamıştım bulursam yine yayınlayım. bütün kan değerlerime bakıldı. troit, şeker, hemogram t3,t4 aklıma gelenler. sağlık ocağı kanı alıp hastaneye gönderiyormuş zaten. Birgün sonrada sonucumu aldım. allaha şükür normal çıktı.
Teşekkür ederim zerdalcım opuyorumnanaktan
Sağlık ocağında kadın doğum bölümü varmı ki, nasıl yaptırdın?
Birde sağlık ocağına gidip hamile kaydı yaptırmak gerekiyormuş galiba CADIARZU
bu konuda bilgisi olan varmı?
eflalim sen hiç yabancı gelmiyorsun bana, hangi topiktensin bilemedim ama önceden konuşmuşmuyduk. neden yazdıklarına cevap yazılmasın. bugün aşağıda isimler görünmüyor o yüzden körebe oynar gibi olduk. bebişin hayırlı uğurlu olsun canım.Selam kızlar sağlık ocağını arkadaşlara sormuştum 3. ayda yapıyormuş gerçi yazdıklarıma cevap yazılmıyor ama benyazıyım
sıkıldım ben ya neden kimse yok muhabbet yok?
kızlar dr.dan döndüm. bebiş çok şükür sağlıklışuan 8.5 haftalık gibiymiş.. ultrasonda hareket bile etti.. kalp atışlarını dinledik.. plesentadaki kan akışını dinledik.. dr.dedi ki inandın mı hamile olduğuna dedi. 3 hafta sonra ense kalınlığı ve diğer çeşitli ölçümleri için randevu verdi. eylülün sonu gibi gidicez inş. yanlız aldığım 2 kilo için fazla dedi. dengeli beslenmene dikkat et dedi.. bende az yiyorum dedm.. öledeyince dedi ki o zaman ya meyveyi çok yiyosun ya da kuruyemiş falan dedi. hakkatten vitamin olcak die girip çıkıp meyve yiyorum.. sık ye ama minik porsiyon olarak ye dedi.. mesela meyve çok büyükse 2 ye bölerek ye dedi. günde 2 tane ceviz ye dedi. fazla yeme ama dedi. böle işte.. kızlar darısı tüm isteyen kızların başına inşallah.. :Saruboceq:bu arada doğum tarihim iyice nisana kaydı kızlar.
kızlar dr.dan döndüm. bebiş çok şükür sağlıklışuan 8.5 haftalık gibiymiş.. ultrasonda hareket bile etti.. kalp atışlarını dinledik.. plesentadaki kan akışını dinledik.. dr.dedi ki inandın mı hamile olduğuna dedi. 3 hafta sonra ense kalınlığı ve diğer çeşitli ölçümleri için randevu verdi. eylülün sonu gibi gidicez inş. yanlız aldığım 2 kilo için fazla dedi. dengeli beslenmene dikkat et dedi.. bende az yiyorum dedm.. öledeyince dedi ki o zaman ya meyveyi çok yiyosun ya da kuruyemiş falan dedi. hakkatten vitamin olcak die girip çıkıp meyve yiyorum.. sık ye ama minik porsiyon olarak ye dedi.. mesela meyve çok büyükse 2 ye bölerek ye dedi. günde 2 tane ceviz ye dedi. fazla yeme ama dedi. böle işte.. kızlar darısı tüm isteyen kızların başına inşallah.. :Saruboceq:bu arada doğum tarihim iyice nisana kaydı kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?