2011 Nisan Anneleri

hayırlı uğurlu olsun canım. benim kan testlerim sağlık ocağında yapıldı. ücretsiz yaptırdım.

Bende sana katılıyorumcanım deniz için, yukardan görünmesi çok zor 7+1 ken görünmedi benimki aşağıdan baktı, yani aşağıdan bakmanın bi sıkıntısı yok. çok kişi giriyor. Doğum yapanda birçok arkdaşlarım var, bebekleri sağlıklı. eğer karından görmek istersen belki daha çok beklenmende gerebilir. Çok küçük.

iyiyiz canım sen nasılsın?

Bende iyiyim bebekciğim. Çok acıkıyorum. Ana yemeklerden çok ağır olanları yiyemiyorum. Hafif yemekler tercihim. hele bir yerde iftara davetliysek çok güzel, kendim pişirmiyorum ya, hazırlıklarda gittiğimiz yerde iyi oluyor baya yiyorum yani. Eşime diyorum yok mu bizi davet edecek kimse, sağolsunlar gidiyoz valla. Ben haklı olarak davet etmiyorum çünkü mazeretim var, hamileyim ben.

ne güzel canım ya bende pek bişey yiyemiyorum ama mide bulantım falan yok çok şükür
yağlı yemek bende yiyemiyorum canım yaa şuan bende annemde kaldığımdan annem hiç bişey yaptırmıyo bakalım eve gidince nollucak o zman da kayınvalidem yapar artık Allah ikisindende razı olsun sende emri vaki yap şekerim ben hamileyim bakın baana de:roflol:
canım bende şimdi kendi dr.umla konuştum gebelik takibini yapmayı kabul etti p.tesi randevum var inş bebeğimin kalp atışlarını duyarım şimdiden heyecanlandım yaa p.tesi olmaz bana

Teşekkür ederim zerdalcım opuyorumnanaktan
Sağlık ocağında kadın doğum bölümü varmı ki, nasıl yaptırdın?
Birde sağlık ocağına gidip hamile kaydı yaptırmak gerekiyormuş galiba CADIARZU
bu konuda bilgisi olan varmı?

evt bammbikcim bende duydum o uygulamayı gidip sorucam evime geçince bi sağlık ocağına gittiğimde bana da söylemişti dr. şimdi sen yazınca aklıma geldi

Selam kızlar sağlık ocağını arkadaşlara sormuştum 3. ayda yapıyormuş gerçi yazdıklarıma cevap yazılmıyor ama benyazıyım

Listenin Son Hali

angel_eda...........................100 Okundu..Allah kabul etsin..
funmak ...............................50
tatlişoğlum .........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
simten81 ............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
Fadik .................................200
hnk ...................................100 Okundu...Allah kabul etsin
bebeek ..............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
zektbom ............................200
landsarc .............................100 Okundu... Allah kabul etsin...
angel74 ...............................44 Okundu...Allah kabul etsin...
mormaske ..........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
WELCQME .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
KATARA_ANG ....................100 Okundu...Allah kabul etsin...
denizcim..............................400 Okundu...Allah kabul etsin...
truf ......................................200
bammbik .............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
papatya...............................200 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek01 ...........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
Nisa_86 ..............................400 Okundu.. Allah kabul etsin..
dscopur ..............................100 Okundu...Allah kabul etsin...
hanzaadem .........................200 Okundu...Allah kabul etsin...
mavi0..................................100 Okundu...Allah kabul etsin...
kelebek 01'in arkadaşı..........500 Okundu...Allah kabul etsin..
dreamer 35 ........................100 Okundu...Allah kabul etsin..
esrayagmur......................... 50 Okundu...Allah kabul etsin..
esmakoker8585....................100 Okundu...Allah kabul etsin
tuba335………………….....….100 Okundu...Allah kabul etsin...
+______________________________
4444

arkadaşlar şu notu alıntı yaparken silmeyin: herkes okuduğunu son yazan kişiden alacak ve "Okundu...Allah kabul etsin..." yazısını kendi yazıcak. lütfen dikkat edelim. mühim bir konu ne eksik ne fazla olucak. alıntı yaptığımızda başındaki Quite ve sondaki eklentiyi siliyoruz. bir hata fark eden düzeltip bir daha yayınlasın. bir sorun olduğunda geriye dönmek zor oluyor..

kızlar dr.dan döndüm. bebiş çok şükür sağlıklı şuan 8.5 haftalık gibiymiş.. ultrasonda hareket bile etti.. kalp atışlarını dinledik.. plesentadaki kan akışını dinledik.. dr.dedi ki inandın mı hamile olduğuna dedi. 3 hafta sonra ense kalınlığı ve diğer çeşitli ölçümleri için randevu verdi. eylülün sonu gibi gidicez inş. yanlız aldığım 2 kilo için fazla dedi. dengeli beslenmene dikkat et dedi.. bende az yiyorum dedm.. öledeyince dedi ki o zaman ya meyveyi çok yiyosun ya da kuruyemiş falan dedi. hakkatten vitamin olcak die girip çıkıp meyve yiyorum.. sık ye ama minik porsiyon olarak ye dedi.. mesela meyve çok büyükse 2 ye bölerek ye dedi. günde 2 tane ceviz ye dedi. fazla yeme ama dedi. böle işte.. kızlar darısı tüm isteyen kızların başına inşallah.. :Saruboceq:bu arada doğum tarihim iyice nisana kaydı kızlar.

zamanın gelmiş canım duyarsın kalp atışlarını ben 7+1 de duydum. annemler uzakta, kayınvalideye naz yapılmıyo canım. iyisimi ben kocama yapayım demi:roflol:
canım sağlık ocağına gebeliğimi öğrenir öğrenmez gittim ben hemen kaydımı yaptılar, hamilelik konusunda beni bilgilendirdiler. kasım ayında tetonoz aşısı için çağırdılar. İlk başlardada yayınlamıştım bulursam yine yayınlayım. bütün kan değerlerime bakıldı. troit, şeker, hemogram t3,t4 aklıma gelenler. sağlık ocağı kanı alıp hastaneye gönderiyormuş zaten. Birgün sonrada sonucumu aldım. allaha şükür normal çıktı.
Selam kızlar sağlık ocağını arkadaşlara sormuştum 3. ayda yapıyormuş gerçi yazdıklarıma cevap yazılmıyor ama benyazıyım
eflalim sen hiç yabancı gelmiyorsun bana, hangi topiktensin bilemedim ama önceden konuşmuşmuyduk. neden yazdıklarına cevap yazılmasın. bugün aşağıda isimler görünmüyor o yüzden körebe oynar gibi olduk. bebişin hayırlı uğurlu olsun canım.
sıkıldım ben ya neden kimse yok muhabbet yok?

ooo hamilelerimiz sıkılmaya başlamışlar. bugün herkes yoğun sanırım.

Bizde bugün mesaiye başladık kızlar.Tembelliğe alıştığım için sabah sabah kalkmak çok zor geldi.daha zoru kahvaltı etmek oldu. Midem hiç birşey almadı. Okulda toplantı aralarında atıştırdım birşeyler. 2 gün sınav görevim olduğu için erkenden gitcem okula Okullar açılınca napcaz bilemiyorum... Bu arada göbüş çıkınca resmi kıyafetler olmamaya başladı Kendime yeni kıyafetler almam gerekti ama elim gitmiyor 40 bedene geçmek depresyona soktu beni şimdiden böyleysem diye (( Bulunduğum yerde hamile giyimi satan mağazada yok ne yapcam bilmiyorum bakalım ...

Bu arada bebişleri ile ilgili güzel haber veren anneler maaşallah...
Denizcim konuşmuştuk daha öncede keseyi görmen normal olandı. Ultrason aletinin maharetine bağlı olarak kalp tışları erken duyulabiliyor ama 1 cm lik canlıda bunlardı görmek bir mucize bana kalırsa. Nazlı çıktı senin bebek :))) Sağlıklı olsunda geç gör güzelim öyle değil mi?

Maaşallah canım gözün aydın. Kilolar gözümde büyümeye başladı benimde dikkat etmek lazım demekki arkadaşım ...

oh oh maşallah hadi gözün aydın. kız bende sen gibiyim gelip gidip yiyorum. bak bu öğlen azcık çekerek yedim. açlıktan şimdi karnımı tutuyom, burda çubukta bitti, saat 5.30 olsada bi eve gitseydim. yani az yesem açlık başıma vuruyor. şu an kötüyüm biraz. ben kilo alırsamda alcam artık, ama yiyecem yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…