2011 Nisan Anneleri

hamile olduğuma inandım artık görmem çok ii oldu sen ne zaman gidicen kalp atışları için

sen ne zaman gideceksin canım gümbür gümbür duyacaksın inş.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile bizi haftaya bu saatlere çağırdı doktor duymak için inş. Rabbim hepimize duyurur

hamile olduğuma inandım artık görmem çok ii oldu sen ne zaman gidicen kalp atışları için

canım şöyle anlatıyım bende polikistik over var 1senelik evliyim ve evlenince öğrendim haziranda tedaviye başladık klomen kullandım ama temmuzda adet oldum dr.um da ağustos ayında konferansta olduğu için takibini yapamam eylül de gel iğneyle tedaviye başlayalım dedi ama gerek kalmadı temmuzda hamile kalmışım dr.um da burda olmadığı için bi hastaneye gittim ilk kontrole keseyi gördü dr. kalp atışını da gördü ama ben duymadım dr.um ankara ya gelmiştir. arıycam kendi dr.umu eğer kabul ederse kontrole bayramdan önce gidicem o zman inş duyarım bende ama eğer kabul etmezse ilk gittiğim hastane 23 eylüle randevu verdi ama o zamana kadar bekleyemem başka hast.ve dr. arıycam kendime herşey kendi dr.uma bağlı yani belki kabul etmeyebilir çünkü ben hiç gebe takibi yaptığını görmedim herkes tedavi yada kontrol için geliyodu dr.uma hayırlısı bakalım

anladım tatlımmm bebiş iyi olsunda geç duysakta olur bence

kızlar selam...nasılsınız.. ben bugün saat 1 buçuğa randevu aldım.. gidince ne sorayım? bi de nolur dualarınızı eksik etmeyin bizden.. pek bi belirtilerim kalmadı gibi.. kuruntular yine başladı..

Günaydın kızlara.s.
Biraz önce doktordan geldim malesef bebişin kalp atışlarını duyamadık daha zaten 5+6 haftalıkmış.Sat'a göre 6+3 görünüyoo ama....Vajinal bakalım dedi istemedim 10 gün sonra gel o zaman dedi tahlillerimi falan yaptırdım öğleden sonra alacağım inş

kızlar selam...nasılsınız.. ben bugün saat 1 buçuğa randevu aldım.. gidince ne sorayım? bi de nolur dualarınızı eksik etmeyin bizden.. pek bi belirtilerim kalmadı gibi.. kuruntular yine başladı..

inş herşey yolundadır hayırlı haberlerle gelirsin:Saruboceq:

neden kuruntu yapıyosun anlamadım ?CADIARZU

canım bende ilk kontrole gittiğimde 5+6 haftalıktı dr. kalp atışını gördü ama ben duymadım.seninde dr.un gördü mü kalp atışını?
keşke kabul etseydin vajinal ultrasonu o zaman herşey daha net görünüyomuş belki sende duyardın
hayırlısıyla inş tahlil sonuçlarında iyi çıkar

sağlıklı olsunda biraz daha annesini bekletecek desene minik yaramaz ayşecim tahlillerinde iyi çıkar herşey inş.:Saruboceq:

Canım karından baktığı için doktor da göremedi çok küçüktür o yüsden görünmüyordur dedi.Ne bileyim vajinal hiç sevmiyorum bende bekleyeyim dedim ama içim içimi de yiyecek.
Senin ilk karından baktığında da görebilmiş miydi kalp atışlarını veya bebişi??

canım inş. iyi haberlerle gelirsin sıkma canını:Saruboceq::Saruboceq:

inş herşey yolundadır hayırlı haberlerle gelirsin:Saruboceq:

neden kuruntu yapıyosun anlamadım ?CADIARZU

ya canım ne bileyim karnımda bi değişme yok.. göğüs acılarım geçti..sadece meme ucu hassas bulantılarım eh işteee... ay ne biliim internet facialarla dolu kafamın karışmaması olanaksız..karnım ağrımaya başladı..inşallah bişey yoktur..hayırla sağlıklı göreyim bebişimi... bu arada gidince aklınıza takılan sorular varsa bana sorun ben de sorayım dr.

denizcim hiç üzülme,daha küçük olduğundan duyamamışsınızdır..
hiç merak etmee,zamanı gelince gümbür gümbür duyacaksın..

evt canım keseyi de kalp atışını da görmüştü ama sakın kuruntu yapma bende neden görünmedi diye geç döllenme olabilir senin ki çünkü ben adetim bittikten 1gün sonra hamile kalmışım nasıl olduysa artık? bayramdan sonra emin ol anneciğine geçmiş bayram hediyesi verecek miniğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…