- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.721
sadece keseyi görmek bile çok güzel dimi düşünsene bebeğimizi gördüğümüz an kalp atışlarını duyduğumuz an en önemlisi onun varlığını her an hissettiğimizde neler hissedicez kim bilir? hamile kalınca dedim iyiki kadınım böylesine kutsal bişeyi yaşamak anlatılmaz bişey Rabbim herkese nasip eder inş
çok sevindim iyi olmasına seninde için rahatlamıştır artık birde ben duysaydım kalp atışını:Saruboceq:
sadece keseyi görmek bile çok güzel dimi düşünsene bebeğimizi gördüğümüz an kalp atışlarını duyduğumuz an en önemlisi onun varlığını her an hissettiğimizde neler hissedicez kim bilir? hamile kalınca dedim iyiki kadınım böylesine kutsal bişeyi yaşamak anlatılmaz bişey Rabbim herkese nasip eder inş
çok sevindim iyi olmasına seninde için rahatlamıştır artık birde ben duysaydım kalp atışını:Saruboceq:
hamile olduğuma inandım artık görmem çok ii oldu sen ne zaman gidicen kalp atışları için
sen ne zaman gideceksin canım gümbür gümbür duyacaksın inş.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile bizi haftaya bu saatlere çağırdı doktor duymak için inş. Rabbim hepimize duyurur
anladım tatlımmm bebiş iyi olsunda geç duysakta olur bencecanım şöyle anlatıyım bende polikistik over var 1senelik evliyim ve evlenince öğrendim haziranda tedaviye başladık klomen kullandım ama temmuzda adet oldum dr.um da ağustos ayında konferansta olduğu için takibini yapamam eylül de gel iğneyle tedaviye başlayalım dedi ama gerek kalmadı temmuzda hamile kalmışım dr.um da burda olmadığı için bi hastaneye gittim ilk kontrole keseyi gördü dr. kalp atışını da gördü ama ben duymadım dr.um ankara ya gelmiştir. arıycam kendi dr.umu eğer kabul ederse kontrole bayramdan önce gidicem o zman inş duyarım bende ama eğer kabul etmezse ilk gittiğim hastane 23 eylüle randevu verdi ama o zamana kadar bekleyemem başka hast.ve dr. arıycam kendime herşey kendi dr.uma bağlı yani belki kabul etmeyebilir çünkü ben hiç gebe takibi yaptığını görmedim herkes tedavi yada kontrol için geliyodu dr.uma hayırlısı bakalım
anladım tatlımmm bebiş iyi olsunda geç duysakta olur bence
çok haklısın canım ona bişey olmasında bekleriz her türlü ama yinede insan hep görüyüm kalp atışını duyuyum istiyo dimi?:sm_cool:
kızlar selam...nasılsınız.. ben bugün saat 1 buçuğa randevu aldım.. gidince ne sorayım? bi de nolur dualarınızı eksik etmeyin bizden.. pek bi belirtilerim kalmadı gibi.. kuruntular yine başladı..
Günaydın kızlara.s.
Biraz önce doktordan geldim malesef bebişin kalp atışlarını duyamadık daha zaten 5+6 haftalıkmış.Sat'a göre 6+3 görünüyoo ama....Vajinal bakalım dedi istemedim 10 gün sonra gel o zaman dedi tahlillerimi falan yaptırdım öğleden sonra alacağım inş
günaydın kızlar sonunda gördük kesemizi
Günaydın kızlara.s.
Biraz önce doktordan geldim malesef bebişin kalp atışlarını duyamadık daha zaten 5+6 haftalıkmış.Sat'a göre 6+3 görünüyoo ama....Vajinal bakalım dedi istemedim 10 gün sonra gel o zaman dedi tahlillerimi falan yaptırdım öğleden sonra alacağım inş
canım bende ilk kontrole gittiğimde 5+6 haftalıktı dr. kalp atışını gördü ama ben duymadım.seninde dr.un gördü mü kalp atışını?
keşke kabul etseydin vajinal ultrasonu o zaman herşey daha net görünüyomuş belki sende duyardın
hayırlısıyla inş tahlil sonuçlarında iyi çıkar
kızlar selam...nasılsınız.. ben bugün saat 1 buçuğa randevu aldım.. gidince ne sorayım? bi de nolur dualarınızı eksik etmeyin bizden.. pek bi belirtilerim kalmadı gibi.. kuruntular yine başladı..
inş herşey yolundadır hayırlı haberlerle gelirsin:Saruboceq:
neden kuruntu yapıyosun anlamadım ?CADIARZU
Günaydın kızlara.s.
Canım karından baktığı için doktor da göremedi çok küçüktür o yüsden görünmüyordur dedi.Ne bileyim vajinal hiç sevmiyorum bende bekleyeyim dedim ama içim içimi de yiyecek.
Senin ilk karından baktığında da görebilmiş miydi kalp atışlarını veya bebişi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?