2011 Nisan Anneleri

bendede daha şikayetler başlamadı ama biçok arkadaşımızda olan şişkinlik ve gaz bendede var özellikle akşamları davul gibi şişiyorum.
bende kaç gündür giremıyorum nete sureklı yatıyorum ve midemle başım dertte sureklı çıkarıyorum artık boğazım yara oldu ( dun doktora gııtm doktorum mıde bulantımı azaltmak için ıkı tane hap verdı eger buda gecırmezse serum baglarız dedı hapları 2 gundur kullamyorum ve mıdem bulanmıyo ama bu seferde şişkinlik ve gaz yapıyo (benım kızımdada boyle olmuştu mıdemle çok derdım vardı ama 3.ayın sonunda bıtmıştı şikayetlerım şuanda ıkı aylıkmış bebışim son 1 ayım allah hepımızın yardımcıs olsun arkadslar...a.s.

çok geçmiş olsun lidya, doktorun verdiği hapın ismi nedir?

çok geçmiş olsun lidya, doktorun verdiği hapın ismi nedir?
teşekkur ederim once doktor bana emedur dıye bı hap vermıştı boyle yeşil renkli bı hap ama hıç fayda etmedı,ben dun doktora gıttıgımde soyledım hıç faydası yok dedım oda tekrar başka hap verdı dramamine ve benexol b12 zaten benexol b vıtamınıymış ama mıdenede ıyı gelır deedı ıkısını aynı anda alıyorum yemeklerden once ve çok rahatım ıkı gunden beri artık mıdem bulanmıyo sadece çok uyku yapıyo bu ılaclar sureklı uyuyorum :ecrin_bebek:

çok geçmiş olsun inş tekrarlamaz sorunun bebeğinde iyidir merak etme dünyanın en rahat ve korunaklı yerinde şuan sıkma canını herşey yolunda

benim başıma ilginç bişey deldi..doktorum serum aldığım gün dediki eğer bulantın bu şekilde devam ederse, bir hap var onu al dedi..hapın prospektüsünü yazıyorum;

Unisom
Endiksiyonları: UNISOM gece uykusuna yardımcı olarak kullanılır.
Kontrendikasyonları: Astma, glokom veya prostat bezi büyümesi olan kişilerde kullanılmamalıdır.

Bu ilaç hamile veya bebek emziren kadınlar tarafından alınmamalıdır.

eczacı bi yanlışlık olmasın bi ilacı gebeler alamaz dedi, çok şaşırdım akannehir
doktoruma da çok güveniyorum, ama ilacı aldırmadı eşim.
napıcamı bilemedim, internette araştırdım, bu ilacı veren doktorlar varmış.
ama neden prospektüsde böyle yazıyor kafam çok karıştı..

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun inş tekrarlamaz sorunun bebeğinde iyidir merak etme dünyanın en rahat ve korunaklı yerinde şuan sıkma canını herşey yolunda

saol canım o kadar öğürdüm ki, dedim bu bebek düşcek Allah korusun, ama bilmiom,
Allahım inşallah korumuştur onu, çok sıkıntı çekti benle beraber...hayırlısını versin rabbim.

bende ılacları alır almaz hemen okudum gebeler kullalabılırmı dıye ınsan yınede söz konusu bebeği olunca tedbirli davranıyo ıyıkıde okumuşşsun ve kullanmamışsın bende kullanmazdım doktorunu arasaydın sorsaydın bu ılacı verdınız ama boyle yazıyo dıye belkı bışeyler derdı yada baska bı ilaç verırdı

saol canım o kadar öğürdüm ki, dedim bu bebek düşcek Allah korusun, ama bilmiom,
Allahım inşallah korumuştur onu, çok sıkıntı çekti benle beraber...hayırlısını versin rabbim.
bende öyle olmuştum o kadar öğürdümki ağzımdan kan geldi buyuk ıhtımalle boğazımdan geldi nasıl korktum anlatamam bebegıme bişey olcak dıye sonra doktora gıttım doktor hıç bi sorun yok dedı çok şükür oyle öğürmeyle bebege bişey olmaz korkma dedı içim çok rahatladı şu 3 ayıda bı atlatsak hersey çok daha ıyı olcak

bi kere telefonda demişti bana, içini okuduğunda doktora sormadan almayın der, ona kulak asma dedi, bide uyku yapar akşam al dedi, yani bu ilaç belli. telefonla konuşmak
istemiyorum, yarın kontrolüm var, ilacın prospektüsünü çıktı alıp yanına gitcem yüzyüze
konuşcam, zaten almam da ilacı böyle bi ilacı eğer bana yanlışlıkla söylediyse, çok büyük hata demektir, acilen doktorumu değiştiririm..ya ben direk alıp içsem bişi olsa bunun hesabını nasıl vercek..neyse bakcaz yarın artık..

evt bende de kan geldi biraz..
bende şu 3 ayı bi atlatsak diyorum ama, bazıları da diyoki daha kıllancak bebek 5. aylarda
daha çok bulantı olcak falan..

ona guvenme buna guvenme kıme guvenıcez bız ya ne hale geldık eger gerçktende yanlışlıkla yazdıysa çok buyuk bı hata ve affedılmez bıhata allah korusun bebişe bişey olsa hesabını nasıl vercekler

evt bende de kan geldi biraz..
bende şu 3 ayı bi atlatsak diyorum ama, bazıları da diyoki daha kıllancak bebek 5. aylarda
daha çok bulantı olcak falan..
hayır yok öyle bişey ne demek bebek kıllancak çok saçma banada dıyolardı oyle kızımda ama öyle bişey olmamıştı bu mıde bulantıları en geç 4 .ayda bıter ha şuda var 9 ay boyunca mıdesı bulanan ınsanlarda var ama bebek kıllanca oyle bısey yok onların demek ıstedıklerı şey bebek 7 aydan sonra hızla kılo alıyo buyuyo ya buda annenın mıdesıne baskı yapıyo mıde rahasızlıgı oluyo ama buda oyle kusma fılan olmuyo çocuk mıdeye baskı yaparsa bıraz mıde rahatsızlıgı oluyo oda bebegın eger normalden fazla buyurse kılo alırsa oluyo her zaamn olmaz içini rahat tut sen

inşallah öyle olur.. saol canım

yok tatlım kalp atışları için bayramdan sonra gidicez bisorun yok şimdilik yeride iyiymiş ayy çok garip bi duyguymuş

sadece keseyi görmek bile çok güzel dimi düşünsene bebeğimizi gördüğümüz an kalp atışlarını duyduğumuz an en önemlisi onun varlığını her an hissettiğimizde neler hissedicez kim bilir? hamile kalınca dedim iyiki kadınım böylesine kutsal bişeyi yaşamak anlatılmaz bişey Rabbim herkese nasip eder inş

çok sevindim iyi olmasına seninde için rahatlamıştır artık birde ben duysaydım kalp atışını:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…