• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Bu arada canım aldığımız kilolar da aynı ise sence kaç kiloyla bitiririz :( Normalde kafama hiç takmıyordum ama şimdi çok aldığımı düşünüyorum ve endişe ediyorum.

canım ben de son bir haftadır çok endişe ediyorum, eşim bozma moralini,doğumdan sonra verilir üzülme diyor, ama benim elimde değil takıyorum işte kafama.. ilk 2 ay kilo almamıştım, sonra toplamda 11 kilo almışım :17:
önümüzde Ocak,Şubat,Mart ayı & Nisan ayının yarısı var desek; 3 buçuk ayda maksimum 7 kilo daha almalıyız, daha fazlasını almamamız lazım.. son aylarda daha hızlı kilo alınır diyorlar, ben 4.5. ayda hızlı aldım , sonrasında daha da hızlanmak istemiyorum :84::84:

Anladım canım :( O 7 kilo dediyse ben kesin bi 9-10 kg alırım vee 18-20 arasıyla bitirim :(( Ama 2 gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.

canm ekm ek ve hamur işini kesp meyve ve yoğrt yedgnde kiloda farkedyr gercekten ama işte insan istyr bazen gercekten o zamnlarda az yemk gerkyr işte bide sen çalşyrsn çalşnca insan daha çok ackyr

benimde 157 çıktı bende 140 üstü yüksek biliyorum.bende bugün dr.gideceğim gittiğimde öğrenirim.inşallah normaldir gerek kalmaz 100 gr yüklemeye.

canım benimde 151 çıkmıştı..100 lük yaptırmadı doktorum... Rejim yap dedi.. Tatlı ve hamur işinden uzak duracakmışım :(((

büyük ihtimal sanada aynısını söyler merak etme :))

canım ben de son bir haftadır çok endişe ediyorum, eşim bozma moralini,doğumdan sonra verilir üzülme diyor, ama benim elimde değil takıyorum işte kafama.. ilk 2 ay kilo almamıştım, sonra toplamda 11 kilo almışım :17:
önümüzde Ocak,Şubat,Mart ayı & Nisan ayının yarısı var desek; 3 buçuk ayda maksimum 7 kilo daha almalıyız, daha fazlasını almamamız lazım.. son aylarda daha hızlı kilo alınır diyorlar, ben 4.5. ayda hızlı aldım , sonrasında daha da hızlanmak istemiyorum :84::84:

aynısı ben yaşadım 4 aya kadar 2 kilo alamdım bbulantım olmamasına ragmen...ama bir ayda toplam 8 kg almış oldum ..sanırım böle oluyor genelde..

Kesinlikle canım çok dikkat etmemiz lazım.Ben hamileliğimin başında ve öncesinde çok dikkat ederim,gereksiz kilo almam sanıyordum ama hiiç düşündüğüm gibi olmadı.Çok değil ama düzensiz yedim,kilo yapıcı şeyler yedim :( Çok kilo almak da bebeğin kilosunun iyi olacağı anlamına da gelmiyor.Benim sadece toplamda 9 kg alan bir arkadaşım 3.900 kg bebek doğurdu. Biz sadece kendimize aldık sanırım :(

:66: burası hazır kalablıkken bir kaç sorum olucak size.... bebişlerimiz için hanhi marka bakım ürününü alacaksınız..forumdaki tüm yazıları okudum...
mustela
sebamed en çok agırlıkta..

nivea ve Chicco dan daha az mennunlar..gerçi bebeğin doğdugu mevsime görede değişiyor her şey ve bakımada bağlı...
cevremde pişik için sadece bebanten kullanan yada hameten kulananalr var ..yada popolin diye bir markadan çok mennunlar...hatta sadce dalin kullan bile var...
sizler ne düşünüyorsunuz..nede olsa yaza girerken kucagımıza alacagız evlatlarımızı nasipse...

abartmak istemiyorum ama evlat işte en iyisi olsun istiyorum...

canm ben ilk bebegimde sebamed ve bubchen kullanmistim.kizim hala bubchene devam ediyor.cocuk dr.muz tavsiye etmisti.

canım benimde 151 çıkmıştı..100 lük yaptırmadı doktorum... Rejim yap dedi.. Tatlı ve hamur işinden uzak duracakmışım :(((

büyük ihtimal sanada aynısını söyler merak etme :))

ay bak bana da aynsını dedi drum .. sevndm şimdi tabi uzak duracagma deil de ikincye gerk kalmamasına :68:

park yatagı yanınzıda yatırmk için mi alıyorsunuz...odasıan ayrı büyüen yatak şeklinde yatak alacakmısınız...

ben süslü bambu beşik aldım onu ilk doğduğunda misafir oldugunda oturma odasında beşik olarak kullanmaya aldım.park yatağı yatak odasında yanımda yatırmak için düşündüm.doğsun bakalım nereyi beğenirse miniğim.o gün beşik aldığım yerde bir bayan bende çok beşik falan aldım hevesliydim ilk diye dedi.şimdi babasıyla benim ortamızda yatıyor dedi.:1:

Bence bu finalde en komiği istanbuldan trabzona trenle gitmeleri oldu çünkü istanbuldan trabzona tren hattı yok :))) Bu hatayı nasıl yaptılar bilmiyorum:)

bende neden uçakla gitmiyor dedim ama nostalji olsun diye düşünmüştüm..trn istasyonu hiç aklıma gelmedi..[/QUOTE]

trenle gelmişler geldikleri gibi gittiler şekerim,ağladık akşam bayağı üzdüler bizi ama daha ağlatacak son olabilirdi,cenazesi falan gösterilmedi mesela ne bilim kızların sarılmaları daha bi drametikleştirilebilirdi,konuşabilirlerdi.Ayyyy iyiki senarist ben değilim hepiniz ağlamaktan helak olurdunuz heralde:27:

talım işte o cantalr cazip geliyor kişilere...cikko ve nivea için diyorum ..benim es son kararım sabemat olucak sanırım..çünkü ciko iyi evet ama bakım ürünlerinde değil diye düşünüyorum..

yaaa çoğunluk sebamed dio bek şimdi benim de aklıma soktunuz:9: nie o markada bi yoğunluk var iyi duyumlar fln mı aldınız araştırdınız mı nedir?

canm ekm ek ve hamur işini kesp meyve ve yoğrt yedgnde kiloda farkedyr gercekten ama işte insan istyr bazen gercekten o zamnlarda az yemk gerkyr işte bide sen çalşyrsn çalşnca insan daha çok ackyr

Evet canım ya bazen dur diyemiyorum.Tatlıya aşırı düştüm.Önceden de çok severdim,şimdi ye tatlıyı doğur hakkıyı misali dur diyemiyorum :)) Hiç sorma okulda düzen altüst oluyor zaten.Kantinde doğru dürüst birşey yok.Bazen evden götürüyorum tamam ama götüremediğim zamanlar oluyor,o zaman hep ıvır zıvırla geçiyor ve daha da kilo yapıyor.Hayırlısı bakalım :26:

canım ve bammbik aldık.maxima titreşimli olanı kırmızı rengini.ama benimki daha gelmedi.inşallah memnun kalırız.yorumlar iyiydi diye güvendim ama kısmet artık.

oh tamam canım başka markalarda indirimdede onun için tereddütte kaldım
inşallah memnun kalırsınız ben de akşam bi bakayım
peki mağazalardan uygunmu gerçekten fiyatı...

bende neden uçakla gitmiyor dedim ama nostalji olsun diye düşünmüştüm..trn istasyonu hiç aklıma gelmedi..

trenle gelmişler geldikleri gibi gittiler şekerim,ağladık akşam bayağı üzdüler bizi ama daha ağlatacak son olabilirdi,cenazesi falan gösterilmedi mesela ne bilim kızların sarılmaları daha bi drametikleştirilebilirdi,konuşabilirlerdi.Ayyyy iyiki senarist ben değilim hepiniz ağlamaktan helak olurdunuz heralde:27:[/QUOTE]

ay evet o hiç aklıma gelemdi cenaze töreni yapılmadı..ee öelyse adamı isatnbulda gömdü hayriye...ben olsam asla bırakmazdım orda bi başına..gerçi ali rızanın ailesi istanbuldaydı ..iyi yazmamışın sen seneryoyu yoksa daha çok aglardık...

sebamedin iyi olduğunu ben de duymuştum ama tam bilemiyorum.Mesela dalinin şampuanı yeni doğan bebkler için çok iyi değilmiş, gözlerini yakıyormuş diye duymuştum.

Evet canım ya bazen dur diyemiyorum.Tatlıya aşırı düştüm.Önceden de çok severdim,şimdi ye tatlıyı doğur hakkıyı misali dur diyemiyorum :)) Hiç sorma okulda düzen altüst oluyor zaten.Kantinde doğru dürüst birşey yok.Bazen evden götürüyorum tamam ama götüremediğim zamanlar oluyor,o zaman hep ıvır zıvırla geçiyor ve daha da kilo yapıyor.Hayırlısı bakalım :26:

ay tiancu çok komksn ya valla çok guluyrm senn esprlerne :70: :69:

Back
X