• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

yaaa çoğunluk sebamed dio bek şimdi benim de aklıma soktunuz:9: nie o markada bi yoğunluk var iyi duyumlar fln mı aldınız araştırdınız mı nedir?

ben doğum yapan annelerin forumndan okudum ve cevremdekilerde öel diyor..ayrıca çoçuk doktoruna ssordum oda mustela yada sebamed dedi...
yanlzı bilginiz olsun mevsimine göre ya bebk yagı kulanılıyormuş yada bebk losyonu ..bizm mevsim için losyonu önerdi doktor yaga gerek yok dedi..ama masaj yapmak için kullanabilirisn dedi...

aman dikkat içinde PARAPEN olmasın...kendi kulandıgınız ürünlerde bile olmasın...

slm kizlar ben ilk bebegimde cildiye dr.na ve cocuk dr.muza sormustum hangi urunu kullanayim diye.bana mustela-sebamed-ve bubchen urunlerini tavsiye ettiler.ilk aylarda sebamed kullandim.daha sonra bubchen aldim.kizim 11 yasinda hala bubchen kullanir.cildinde hic bi problem olmadi.kokusuda cok guzel.sizlerde bu 3 urunden tercih yapabilirsiniz.

kızlar günaydın bugun gebelik şekeri ölçümümüz vardı
sabah verdim

açlık kan şekem 65 çıkmıs şimdi internetten takip ediyorum da referans aralığı 74-106 arası sorun yoktur umarım

1 saatlik kan henüz girilmemiş sisteme takipteyim

trenle gelmişler geldikleri gibi gittiler şekerim,ağladık akşam bayağı üzdüler bizi ama daha ağlatacak son olabilirdi,cenazesi falan gösterilmedi mesela ne bilim kızların sarılmaları daha bi drametikleştirilebilirdi,konuşabilirlerdi.Ayyyy iyiki senarist ben değilim hepiniz ağlamaktan helak olurdunuz heralde:27:

ay evet o hiç aklıma gelemdi cenaze töreni yapılmadı..ee öelyse adamı isatnbulda gömdü hayriye...ben olsam asla bırakmazdım orda bi başına..gerçi ali rızanın ailesi istanbuldaydı ..iyi yazmamışın sen seneryoyu yoksa daha çok aglardık...[/QUOTE]

ayyy canım akşam oturdum bi sonda ben yazdım zaten,heç beğenmedim sonlarını:1: hamilelik beni duygusallaştıracağına tam tersi yaptı galiba,daha çok üzülmeliydi izleyenler,sırf meraktan izleyenler vardı akşam:27:benim annem çok düşkündür bende bikaç sene mecburi izledim sonra evlendim arada arada seyrettim.Bu dizinin bitmesi iyioldu son bölümlerine yakın hayriyenin organ mafyaları tarafından kaçırılsın öldürülsün falan diye düşünmeye başlamıştım psikolojimi bozacaktı nerdeyse:37:

PEKİ ODASI İÇİN BUHAR MAKİNESİ YADA HAVA TEMZİLİYİCİ ALACAKMISINIZ...gerekk varmı...????????????

ya onada kmsi gerek var çok memnunum dyr kmside gerek yok dyr..eger evnz kalorferli ise su koyun kalrfern uztne dyrlar...bilemyrm herkes faklı yormlyr bebnm arkadaşmn bebğinn doğdgndan beri bi hırıltsı vardı o çok memnun mesela :44:

hepsi buradadan park yatak alan arkadaşlar memnunmusunuz?
acele cevap

Canım ben e-bebekten VİB marka aldım 100tl idi bide avealalıra %15 indirim vardı 85 tl ye geldi şimdilik kurduk gayet güzel arkadaşım da kullanıyo 3-4 aydır o da memnun ama tabi sen ben daha kaliteli bi ürün isterim dersen bilemem ama dediğim gibi biz kurunca iyiki bunu almışız dedik.

ay evet o hiç aklıma gelemdi cenaze töreni yapılmadı..ee öelyse adamı isatnbulda gömdü hayriye...ben olsam asla bırakmazdım orda bi başına..gerçi ali rızanın ailesi istanbuldaydı ..iyi yazmamışın sen seneryoyu yoksa daha çok aglardık...

ayyy canım akşam oturdum bi sonda ben yazdım zaten,heç beğenmedim sonlarını:1: hamilelik beni duygusallaştıracağına tam tersi yaptı galiba,daha çok üzülmeliydi izleyenler,sırf meraktan izleyenler vardı akşam:27:benim annem çok düşkündür bende bikaç sene mecburi izledim sonra evlendim arada arada seyrettim.Bu dizinin bitmesi iyioldu son bölümlerine yakın hayriyenin organ mafyaları tarafından kaçırılsın öldürülsün falan diye düşünmeye başlamıştım psikolojimi bozacaktı nerdeyse:37:[/QUOTE]

:60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60:

Canım ben e-bebekten VİB marka aldım 100tl idi bide avealalıra %15 indirim vardı 85 tl ye geldi şimdilik kurduk gayet güzel arkadaşım da kullanıyo 3-4 aydır o da memnun ama tabi sen ben daha kaliteli bi ürün isterim dersen bilemem ama dediğim gibi biz kurunca iyiki bunu almışız dedik.

evet canım kaliteli ve uygun bir ürün istiyorum kraft güzel ama çok pahalı
siz siteden mi aldınız
bizdede hiç avealı yok

ay evet o hiç aklıma gelemdi cenaze töreni yapılmadı..ee öelyse adamı isatnbulda gömdü hayriye...ben olsam asla bırakmazdım orda bi başına..gerçi ali rızanın ailesi istanbuldaydı ..iyi yazmamışın sen seneryoyu yoksa daha çok aglardık...

ayyy canım akşam oturdum bi sonda ben yazdım zaten,heç beğenmedim sonlarını:1: hamilelik beni duygusallaştıracağına tam tersi yaptı galiba,daha çok üzülmeliydi izleyenler,sırf meraktan izleyenler vardı akşam:27:benim annem çok düşkündür bende bikaç sene mecburi izledim sonra evlendim arada arada seyrettim.Bu dizinin bitmesi iyioldu son bölümlerine yakın hayriyenin organ mafyaları tarafından kaçırılsın öldürülsün falan diye düşünmeye başlamıştım psikolojimi bozacaktı nerdeyse:37:[/QUOTE]

ha ha haaaaaa olabiliridi....

Yok canım biz mağazasından aldık ama arkadaşım internetten almıştı.

şimdi inceledim de güzel bir ürün
ama aveanın avantajını gösterir bir logo göremedim....
sen ürünü gördün o zaman tavsiye ediyorsun eşimle akşam bakalım büyük ihtimal bunu alırız çünkü ben beğendim sen hangi rengini aldın

Back
X