• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlaaar selaaam :92:
çok mutluyuum çünkü oğluşumla randevum vardı,süper geçti..:52:
kocaman olmuş benim sıpam,hatta söylerken utanıyorum nerdeyse ama tam 12 gün ileride :53:
26+6 çıkıyor,1 nisan görünüyor doğum,şaka yapıyor galibaa :52:
35 cm ve 1003 gr. olmuş :53: inanın gözüm korktu,dr.da en az 3.500 gr doğar dedi:52:
beni korku sardı hemen tabi nasıl doğurucam diye,hemen bir rahatlatma konuşması geldi dr.dan
merak etme 4 kgya kadar doğururuz dedi:52:

oğluşum ne kadar uğraşsak yüzünü göstermedi bir türlü yamuk yumuk duruyor eller ayaklar havada..
bu arada şeker yüklemem de yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı,ondan da çok rahatladım..bende 1 kg a yakın almışım 1 ayda...

açlık şekerim,75 yükleme sonrası 1 saat sonra da 127 çıktı,iyi dediler zaten..:62:

:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: oğluşuna ve sana maşallah tatlımmmm bizimde yarın kontrol var iple çekiyorum inşallah sağlıklıdır bebeğim 5 haftadan fazla oldu görmeyeli ne gıcık bu drlar 1,5 aydan önce gelme gerek yok diyo

[

kızlar ya benim buaralar tek şikayetim ayaklarımdaki şişlikler. Akşam eve gittiğimde kütük gibi oluyorlar. Ayaklarımı sikip yatıorm 2-3 saat anca öle indirebiliorm şişliği. Iş yerinde ara ara yürüyüş yapmaya çalışıorm ama nafile şişio:50:
Sanırım bu gidişle sırf buyüzden 32. Haftam dolunca izne ayrılcam
aranızda aynı sorunu yaşayan var mı??

canım benimde şişiyordu tuzu tamamen kestim ve çalışırken ayaklarımı yukarı kaldırıyorum.. Iyi geldi çok şişmiyolar artık...

Kocaman olmuş benim sıpam,hatta söylerken utanıyorum nerdeyse ama tam 12 gün ileride :53:

35 cm ve 1003 gr. Olmuş :53: Inanın gözüm korktu,dr.da en az 3.500 gr doğar dedi:52:
Beni korku sardı hemen tabi nasıl doğurucam diye,hemen bir rahatlatma konuşması geldi dr.dan

Oğluşum ne kadar uğraşsak yüzünü göstermedi bir türlü yamuk yumuk duruyor eller ayaklar havada..
Bu arada şeker yüklemem de yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı,ondan da çok rahatladım..bende 1 kg a yakın almışım 1 ayda...

Açlık şekerim,75 yükleme sonrası 1 saat sonra da 127 çıktı,iyi dediler zaten..:62:

oooo... Maşallahh bebişineee.... Büyümüşş abi olmuşşş....

kocaman olmuş benim sıpam,hatta söylerken utanıyorum nerdeyse ama tam 12 gün ileride :53:

35 cm ve 1003 gr. olmuş :53: inanın gözüm korktu,dr.da en az 3.500 gr doğar dedi:52:
beni korku sardı hemen tabi nasıl doğurucam diye,hemen bir rahatlatma konuşması geldi dr.dan

oğluşum ne kadar uğraşsak yüzünü göstermedi bir türlü yamuk yumuk duruyor eller ayaklar havada..
bu arada şeker yüklemem de yapıldı,çok şükür birşey çıkmadı,ondan da çok rahatladım..bende 1 kg a yakın almışım 1 ayda...

açlık şekerim,75 yükleme sonrası 1 saat sonra da 127 çıktı,iyi dediler zaten..:62:

gözünaydın canım. maşallah bebişe valla:nazar::nazar:ısırıcaksın bacaklardan kollardan ohhh tombişş

ay napıyım canım anca yetişiyorum valla forumun hızına. geçmişi okumaktan yazmaya fırsat kalmıyor:1:valla gayett iyi gidiyor tatlım yiyip içip yatıyorum:1:eşim 2 günde yüzüne can geldi diyor:21:inşallah bebişe yarıyordur da bi dahaki kontrolde açığı kapatırız. sen nasılsın canım
Maşallah canım ye yiyemeyenler için ye kendin için ye bebiş için ye sizi gidi sanşlılar anacım bende su içsem yarıyo diyemiycimmm çünkü yiyorum dikkat etmeye çalışsamda bi bakıyorum ki kopmuşum bakalım bu kadar kiloyla bebiş nasıl görücez yarın

canım maaşallah bebişin ne kadr buyumuş senn kilo almnda çok iimiş ya hersey ii geçmiş çok sevdnm valla :66: :65:

mormaske

canım ben de park yatağı e-bebekten vib marka aldım. 100 tl idi. avea indirimiyle 85 e denk geldi. kraft alacaktık aslında ama arada neredeyse 200 tl fark var. hepsi aynı amaca hizmet ediyor. daha masrafımız olacak diye uygun birşey de karar kıldık ve görüntüsü falan hoşumuza gitti. eve getirince açıp baktık ve tekrar çok beğendik:1:

bir de bebek arabası soran bir arkadaş vardı. biz aldık. kraft matrix modeli. onu da çok beğenerek aldık. katlanınca arabada çok yer tutmaması bizim için önemli bir kriter çünkü. ve anakucağı ayrı monte edilebiliyor. 2 satıcı da bu ayarda başka arabalar 1-1,5 ediyor dedi. bunun fiyatı da iyi.

Mantıklı uygun olması özellikle oda düşünmeyen, kirada oturanlar için uygun yatak olabilir ben şu durumda hala beklemedeyim yatak konusunda tayin durumumuz neleşmeden de almayı düşünmüyorum bir taraftan da şöyle düşünüyorum doğumu annemlerde yapıcam ilk bir iki ay kendimi toparlayana ve bebişi birazcık büyütene kadar annemlerde kalıcam kocaman beşik ordan oraya taşınmaz ilk aylar için sepet beşiklerden mi alsam hala kararsızım

maşallah bebişine canım:nazar:kocaman olmuş artık

Maşallah canım ye yiyemeyenler için ye kendin için ye bebiş için ye sizi gidi sanşlılar anacım bende su içsem yarıyo diyemiycimmm çünkü yiyorum dikkat etmeye çalışsamda bi bakıyorum ki kopmuşum bakalım bu kadar kiloyla bebiş nasıl görücez yarın

:60::60:yiyorum canım sizin için de yerim merak etme. benim için şu an işkence gibi iştahım yok ama zorla tıkıyorum ağzıma birşeyler saatte 1 mutfaktayım.

bak ne kadr fark etmiş demk ki cdden yorulmşn işte..bzde ne yapalım eşim öğlen yemgne geldi o gtti bende otryrm evde bir iki iş var yaplcak onlara bakcam şimdi :24: :24:

evet canım haklısın ister istemez yoruluyor insan sabah erken kalk akşam geç gel. ohh afiyet olsun yarasın bebişe. yormadan yap canım kendini

:60::60:yiyorum canım sizin için de yerim merak etme. benim için şu an işkence gibi iştahım yok ama zorla tıkıyorum ağzıma birşeyler saatte 1 mutfaktayım.

Ay düşünüyorum da bir gün bir saat hayır hayır sadece bir dakika yemek yemeği işkence gibi görebilecek miyim acaba :62::62:
Şaka bi tarafa sağlık olsun cnım boşver seninkide bizimkide sağlıklı olalım bebişler sağlıklı olsun yeter

Mantıklı uygun olması özellikle oda düşünmeyen, kirada oturanlar için uygun yatak olabilir ben şu durumda hala beklemedeyim yatak konusunda tayin durumumuz neleşmeden de almayı düşünmüyorum bir taraftan da şöyle düşünüyorum doğumu annemlerde yapıcam ilk bir iki ay kendimi toparlayana ve bebişi birazcık büyütene kadar annemlerde kalıcam kocaman beşik ordan oraya taşınmaz ilk aylar için sepet beşiklerden mi alsam hala kararsızım

canım bizim 2 aile de uzakta. park yatağını gittiğimiz yerlere götürmek istiyoruz çocuk alıştığı yerde yatsın diye. o yüzden bize park yatak cazip geldi. kurması sökmesi de çok kolay şemsiye gibi:1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: oğluşuna ve sana maşallah tatlımmmm bizimde yarın kontrol var iple çekiyorum inşallah sağlıklıdır bebeğim 5 haftadan fazla oldu görmeyeli ne gıcık bu drlar 1,5 aydan önce gelme gerek yok diyo

[

canım benimde şişiyordu tuzu tamamen kestim ve çalışırken ayaklarımı yukarı kaldırıyorum.. Iyi geldi çok şişmiyolar artık...

oooo... Maşallahh bebişineee.... Büyümüşş abi olmuşşş....

gözünaydın canım. maşallah bebişe valla:nazar::nazar:ısırıcaksın bacaklardan kollardan ohhh tombişş

canım maaşallah bebişin ne kadr buyumuş senn kilo almnda çok iimiş ya hersey ii geçmiş çok sevdnm valla :66: :65:

maşallah bebişine canım:nazar:kocaman olmuş artık

teşekkür ederiz teyzoşlaar..ya bugün çok mutluyum valla,hergün onu görseem ne güzel olur.
yine bu gece uyutması beni saat 4 te uyandım bir daha da uyuyamadım..

Ay düşünüyorum da bir gün bir saat hayır hayır sadece bir dakika yemek yemeği işkence gibi görebilecek miyim acaba :62::62:
Şaka bi tarafa sağlık olsun cnım boşver seninkide bizimkide sağlıklı olalım bebişler sağlıklı olsun yeter

ayy valla beni çok güldürdün Allah da seni güldürsün:1:haklısın canım bebişler sağlıklı olsunda ben kilo almaya razıyım. sen de kafanı takma tatlım verilir doğumdan sonra. hep beraber veririz burda

mormaske

canım ben de park yatağı e-bebekten vib marka aldım. 100 tl idi. avea indirimiyle 85 e denk geldi. kraft alacaktık aslında ama arada neredeyse 200 tl fark var. hepsi aynı amaca hizmet ediyor. daha masrafımız olacak diye uygun birşey de karar kıldık ve görüntüsü falan hoşumuza gitti. eve getirince açıp baktık ve tekrar çok beğendik:1:

bir de bebek arabası soran bir arkadaş vardı. biz aldık. kraft matrix modeli. onu da çok beğenerek aldık. katlanınca arabada çok yer tutmaması bizim için önemli bir kriter çünkü. ve anakucağı ayrı monte edilebiliyor. 2 satıcı da bu ayarda başka arabalar 1-1,5 ediyor dedi. bunun fiyatı da iyi.

Canım bebek arabasını ben sordum ağırlığı nasıl peki o modelini sizde bebak arabsını da e-bebekten mi aldınız onlara da indirim uygulanıyor mu acaba

Back
X