• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

haklısın canım. neyse artık bebişinle gezmeye gidersiniz. boşver küçük yerde çocuk yetiştirmek daha güzel. ben de bu aralar kaçıp gitmek istiyorum değişik bi yerlere

buraya gel canım kırcitymizi gezdirelim cok gezcek biyerde yok ya işte:9:normalde dert etmem aslında da bugün bi daraldım nedense..sen napıosun ev sana nimet gibi geliyor tabi:60:

Canım bebek arabasını ben sordum ağırlığı nasıl peki o modelini sizde bebak arabsını da e-bebekten mi aldınız onlara da indirim uygulanıyor mu acaba

canım ağırlığı öyle fazla değil. şu an tam ne kadar olduğunu hatırlamıyorum ama. baktığım çoğu arabaya göre daha hafifti. Biz onu hello baby den aldık çünkü hediye çeki veriyorlardı. hediye çekiyle de telsiz aldık. daha doğrusu sağolsun amcamız sponsor oldu:1:ama bebek arabası için de avea indirimi geçerli. taksitli alımlar için %15, peşin için %20 indirim var.

buraya gel canım kırcitymizi gezdirelim cok gezcek biyerde yok ya işte:9:normalde dert etmem aslında da bugün bi daraldım nedense..sen napıosun ev sana nimet gibi geliyor tabi:60:

canım benim hadi sen gel hem deniz de var:1::1:ev nasıl güzel geliyor anlatamam 2 gündür bakkala bile inmedim yürümeyi unutcam yakında:1:

mormaske

canım ben de park yatağı e-bebekten vib marka aldım. 100 tl idi. avea indirimiyle 85 e denk geldi. kraft alacaktık aslında ama arada neredeyse 200 tl fark var. hepsi aynı amaca hizmet ediyor. daha masrafımız olacak diye uygun birşey de karar kıldık ve görüntüsü falan hoşumuza gitti. eve getirince açıp baktık ve tekrar çok beğendik:1:

bir de bebek arabası soran bir arkadaş vardı. biz aldık. kraft matrix modeli. onu da çok beğenerek aldık. katlanınca arabada çok yer tutmaması bizim için önemli bir kriter çünkü. ve anakucağı ayrı monte edilebiliyor. 2 satıcı da bu ayarda başka arabalar 1-1,5 ediyor dedi. bunun fiyatı da iyi.

canım ağırlığı öyle fazla değil. şu an tam ne kadar olduğunu hatırlamıyorum ama. baktığım çoğu arabaya göre daha hafifti. Biz onu hello baby den aldık çünkü hediye çeki veriyorlardı. hediye çekiyle de telsiz aldık. daha doğrusu sağolsun amcamız sponsor oldu:1:ama bebek arabası için de avea indirimi geçerli. taksitli alımlar için %15, peşin için %20 indirim var.

teşekkürler canım akşam eşimle bakıp karar vereceğiz ama bu avea indirimi olayını anlamadım bizde avealı yok ama bulurzda ben sitede avea indirimi falan göremedim.
bebişin sağlıcakla kullanır inşallah yatağına :38:

:9:sen tadını cıkar canım..canım yine tatlı bişeler istiyor nolcam ben böyle yaa yiyip duruyorum..bizim çıtır anne hayalleri suya düştü galiba:1:

ye canım ya keşke iştahım olsada benim de canım bişeyler istese. gerçi zorla da olsa ağzıma tıkıyorum artık her saat. yok yok düşmez merak etme. senin boy pos gayet ii maşallah. gayet de çıtır anne olacaksın bence çünkü öyle fazla kilo alımın yok haftana göre normal

teşekkürler canım akşam eşimle bakıp karar vereceğiz ama bu avea indirimi olayını anlamadım bizde avealı yok ama bulurzda ben sitede avea indirimi falan göremedim.
bebişin sağlıcakla kullanır inşallah yatağına :38:

teşekkür ederiz tatlım inşallah.canım sitede yazıyor mu yazıyor mu bakmadım ama biz mağazasından gidip aldık. mesaj gönderiyorsun şifre geliyor o şifreyi onlar giriyor ve daha düşük fiyattan fatura ediyorlar. tatlım sen netten sipariş vereceksen sitede iletişim vardır bi ara sor istrsen

Son düzenleme:
ye canım ya keşke iştahım olsada benim de canım bişeyler istese. gerçi zorla da olsa ağzıma tıkıyorum artık her saat. yok yok düşmez merak etme. senin boy pos gayet ii maşallah. gayet de çıtır anne olacaksın bence çünkü öyle fazla kilo alımın yok haftana göre normal

dr bana şekeri yasaklarsa işte o zman bittim:27:bitter olcak benim oğlum ya valla:9::9:sen de durum nasıl bişi istemiyor mu canın?

Kızlar bizim işyerinde yılbaşı partisi vardı bend ene kadar zararlı yiyecek varsa hepsini yedim iştim çatlamak üzereyim artık akşama sağlıklı hafif şeyeler yerim napalımm.
ohhh afiyet olsun arada böyle yapmak lazım
kızlar ya benim buaralar tek şikayetim ayaklarımdaki şişlikler. akşam eve gittiğimde kütük gibi oluyorlar. ayaklarımı sikip yatıorm 2-3 saat anca öle indirebiliorm şişliği. iş yerinde ara ara yürüyüş yapmaya çalışıorm ama nafile şişio:50:
sanırım bu gidişle sırf buyüzden 32. haftam dolunca izne ayrılcam
aranızda aynı sorunu yaşayan var mı??
aynı sorun bendede var ama sana tavsiyem tuzu kesersen inan etkiliyor bide fırsat buldukça ben bulamıyorum çalıştığım için doktor dedi günde 3 kere ayaklarını havaya dikip yat dedi
canım sitede yazıyor mu yazıyor mu bakmadım ama biz mağazasından gidip aldık. mesaj gönderiyorsun şifre geliyor o şifreyi onlar giriyor ve daha düşük fiyattan fatura ediyorlar. tatlım sen netten sipariş vereceksen sitede iletişim vardır bi ara sor istrsen
:16: :29:
teşekkürler canım
bende siteyi aramayı düşünüyrdum
bide bakayım bursada şubeleri varmı

dr bana şekeri yasaklarsa işte o zman bittim:27:bitter olcak benim oğlum ya valla:9::9:sen de durum nasıl bişi istemiyor mu canın?

:60::60:bitter oğluş. yok canım ya yasaklamaz tahmin etmiyorum yüksek çıkacağını şekerinin. içini rahat tut. ne varsa yiyorum. öyle özel tatlı ya da ne bileyim tuzlu canım bişey istemiyor ama düzenli yiyorum saatte 1 mutfağa gidip bişeyler atıştırıyorum mutlaka:1:

:60::60:bitter oğluş. yok canım ya yasaklamaz tahmin etmiyorum yüksek çıkacağını şekerinin. içini rahat tut. ne varsa yiyorum. öyle özel tatlı ya da ne bileyim tuzlu canım bişey istemiyor ama düzenli yiyorum saatte 1 mutfağa gidip bişeyler atıştırıyorum mutlaka:1:

sen görev edinmissn yemek yemeyi desene:1:bende bebişin kıyafetlerini yıkayp ütülemei düşünüyorum ama cok mu erken acaba:26:

sen görev edinmissn yemek yemeyi desene:1:bende bebişin kıyafetlerini yıkayp ütülemei düşünüyorum ama cok mu erken acaba:26:

ay valla canım erken değil ya daha da ağırlaşmadan tembelleşmeden yapmak lazım aslında ama ben mecbur izne ayrıldığım zamanı bekleyeceğim. başka fırsatım olmayacak gibi. ama sen yapabilirsin tatlım. nasıl yıkayacaksın renklerine göremi

ay valla canım erken değil ya daha da ağırlaşmadan tembelleşmeden yapmak lazım aslında ama ben mecbur izne ayrıldığım zamanı bekleyeceğim. başka fırsatım olmayacak gibi. ama sen yapabilirsin tatlım. nasıl yıkayacaksın renklerine göremi

bebek için özel deterjanlar var önce ondan almam lazım daha sonra renklerine göre yıkarım galiba.. evde canım sıkılırken yapim bari bebişin elbiselerini görünce mutlu oluyorum:9:

bebek için özel deterjanlar var önce ondan almam lazım daha sonra renklerine göre yıkarım galiba.. evde canım sıkılırken yapim bari bebişin elbiselerini görünce mutlu oluyorum:9:

evet tatlım deterjan almak lazım. ay evet ya bende çıkarıp çıkarıp seviyorum. güle güle sağlıkla giysinler inşallah. bencede yap tatlım nasılsa yapılacak bir an evvel bitmiş olur en azından

evet tatlım deterjan almak lazım. ay evet ya bende çıkarıp çıkarıp seviyorum. güle güle sağlıkla giysinler inşallah. bencede yap tatlım nasılsa yapılacak bir an evvel bitmiş olur en azından

insallah canım biran önce doğsunlar artık yaa o zman oğluşumu görünce mutlu olurum:emir_bebek:ayy birde evde bebek olunca onun kokusu heryeri sarar ya:9:

kızlar bi tavsiye çok uzun süre bebek deterjanıyla yıkamayın sonra herşeye vücutları alerji oluyor kızarıyor hemen ilk bir iki ay yeterli sonra normal deterjana geçin

Back
X