• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar bizde bugün cerrahpaşa tıp fakültesine diabet bölümüne gittik.diyet listemi dün yazmıştı diyetisyenim zaten.şeker ölçüm cihazı aldım sabah öğle ve akşam açlık ve ikinci saat tokluk şekerimi ölçücem.5 ocakta kontrole çağırdı eğer değerlerim normal olursa diyetle devam edicez yüksek olursada insüline başlancakmış ama doktorum diyetine harfiyen uyarsan diyet yeterli olur sanırım dedi.inşallah öyle olur.bakalım akşam başlıcaz ölçmeye.

diyete uyarsın cnm dikkat et atlatırsın inşallah.
ben de 5 ocakta şeker yüklemesine gidicem sabah hiçbişey yemeden mi gidiyim??

şükürler olsun ya bari bu normal çıksın biiyorsunuz baya sıkıntılar atlattık allah beterinden sakınsın

aysu cnm cnm inş gerek kalmaz seninde

en son ayrıntılıda gördüm işte bebişimi canım..bir daha ki kontrolum 26.haftada 10 güne yakın var yani:25:14 ocaktada tetanoz aşımın 2.dozu var yapılacak..sen tek doz yaptırdın dimi canım?

uzun süre görmeyince de birden kilo boy artmış oluyo baya. o çok güzel bir duygu büyüdüğünü görmek. yok canım 2 doz yaptırdım ben. bitti çok şükür.

[/B]
ay ben ali rıza öldu oaraya kadr izleyebldm sonra nasıl btti merak edyrm :52:

canım ben dun sordm dr a hamllekte normel kaşntlar cilt kurur dedi benm kollarm çok kaşnyrdu kollarna nemlendrci krem sur dedi :70:

gunaydınnn şekerler bizde otryrz kızımla dun dr a gtmştm şeklerm 153 çıkmştı şimdi aradm dr u ikincisine gerek yok 170 den yuksek çıksaydı gel derdm dedi..şerbetli tatlı çok tuketmemeye çaılş sutlu tatlı ye istedgnde canın.. ekmeğide sabahları ye sadece dedi..bu kadr la syrdık yani :1: normalde tatlı yiyen biri deildim zaten hamlelekte yemye başlamştm braz ...kan degerlerm braz düşük çkmş demiri ihmal etme dedi..bebişim hep bize dönktü llerni falan açp kaldrp duryrdu çok artist duryr szin kız çok poz veryr bugun dedi estetik bulmuş bizim kızmı dr umuz çok gulduk :9:

cimcimecim yeni okuyorum geçmişi,mesajını şimdi gördüm..
maşallaah prensesine demek modellik yaptı size,aferin ona benimki gibi utangaç değilmiş..:nazar:
şekerin yüksek çıkmış biraz ama sınıra yakın,sen zaten biraz dikkat ederek düzeltirsin..
zaten yemene dikkat ediyordun şimdi hiç yemezsin kiloda almazsın fazla ne güzel işte..:34:

kızlar günaydın bugun gebelik şekeri ölçümümüz vardı
sabah verdim

açlık kan şekem 65 çıkmıs şimdi internetten takip ediyorum da referans aralığı 74-106 arası sorun yoktur umarım

1 saatlik kan henüz girilmemiş sisteme takipteyim

Fundacım,gözün aydın şekerin düşük çıkmış..
bende sıyırdım neyseki,senin ki de gayet güzel çıkmış:16:

cnm banada doktorum kremler verdi ama onlar hiç nemli tutmadı vücudumu.
ben burdanda bi arkadaşımın tavsiyesiyle kakao yağı badem yağı ve kayısı yağını karıştırdım.kakao yağı katıydı aldığımda zaten erittim önce sonra diğerleriyle karıştırdım ve 1-2 gün içinde gene dondu krem gibi oluyo ama biraz yağlı oluyo.atletlere leke gibi bişi bırakıyo ama diiğer gitdikelrine bulaşmaz atlet giyersen.yada geceden geceye sürebilirsin nemi 1 gün yetiyo çünkü vücuda.

cnm geçmiş olsun öncelikle
50 gramlıkta sınır 140 ama doktorun gerek görmediyse daha ii ama sen yediklerine çok dikkat et yükselmesin şekerin.

ne güzel şeker sorunun yok rahat rahat ye iç sen cnm :)
benim yerimede ye olurmu :1:

cnm maşallah oğluşuna:nazar::nazar:
bizim bebekler önden gitmeye meraklı herhalde benimkide 10 gün önde gidiyo
ne güzel şekerinde düşük çıkmış :nazar:

ayy sorma Aysum,yüklemeden hemen sonra girdik dr.o dasına böyle kilolu çıkınca korktum
kesin şeker yüksek gelecek dedim,ama çıktıktan sonra ölçtüler düşük çıktı ona ayrı sevindim..
en azından bebeşin kilosu ondan değil diye rahatladım..hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsinler inş.

:nazar::nazar::nazar:maşallah maşallah.. Allah nazarlardan saklasın. bu arada ben de yeni geldim sayılır dr.dan .ok şükür herşey yolunda.. pazartesi günü inşallah yükleme yapılcak.. inşallah bi sorun çıkmaz. bu arada kızım şuan makat gelişi pozisyonda duruyormuş.. dr. dedi ki eğer bu bi ay içinde dönmezse sonra pek dönme şansı olmuyormuş. o nedenle direk sezeryan deriz dedi.. hayırlısı inşallah.

çok şükür hiç şişlik felan yok.. ama tuzu kestim sayılır. bi de bol bol su içiyorum.. hem vücudum nemli kalıo hem ödemi engellio.. bence tuzu mutlaka kes.. besinlerden aldığın tuz sana yeter..

:nazar: gözünaydın cnm

saol canım..:16:
dr.bana da aynı şeyleri söyledi,benim oğluş da makat geliş pozisyondaymış
1 aya kadar dönmesi lazım dedi,eğer dönmezse sana egzersizler vericem dönmesi için dedi..
bende biraz korktum ama daha erken diye çok da takılmak istemedim..:44:

uzun süre görmeyince de birden kilo boy artmış oluyo baya. o çok güzel bir duygu büyüdüğünü görmek. yok canım 2 doz yaptırdım ben. bitti çok şükür.

evet canım uzun süre görmeyince cok büyümüş oluyorlar zaten cok cabuk büyüyorlar bir ayda 240 gr almıstı en son gördüğümde..şimdi ne kadar oldu ki:49:beni gören herkes birden karnımın büyümesini bekliyor ama bakalım..eşim de cok büyümeyecegini düşünüyor..bende öyle kocaman olacağını sanmıyorum artık..

[/B]

maşallaah prensesine demek modellik yaptı size,aferin ona benimki gibi utangaç değilmiş..:nazar:
şekerin yüksek çıkmış biraz ama sınıra yakın,sen zaten biraz dikkat ederek düzeltirsin..
zaten yemene dikkat ediyordun şimdi hiç yemezsin kiloda almazsın fazla ne güzel işte..:34:

ayy sorma Aysum,yüklemeden hemen sonra girdik dr.o dasına böyle kilolu çıkınca korktum
kesin şeker yüksek gelecek dedim,ama çıktıktan sonra ölçtüler düşük çıktı ona ayrı sevindim..
en azından bebeşin kilosu ondan değil diye rahatladım..hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsinler inş.

1 aya kadar dönmesi lazım dedi,eğer dönmezse sana egzersizler vericem dönmesi için dedi..

Canım benim kızda ters duruyomuş ama doktor hiç egzersizden felan bahsetmedi.

evet canım uzun süre görmeyince cok büyümüş oluyorlar zaten cok cabuk büyüyorlar bir ayda 240 gr almıstı en son gördüğümde..şimdi ne kadar oldu ki:49:beni gören herkes birden karnımın büyümesini bekliyor ama bakalım..eşim de cok büyümeyecegini düşünüyor..bende öyle kocaman olacağını sanmıyorum artık..

benim de 15 gnde 260 gram almıştı ama şimdi bu son ay 15 günde 60 gram almış sadece:59:bencede çok büyümez canım ben artık kendimden de ümidi kestim:19:foto ekleyecekmisin merak ediyorum seni. canım ben azıcık uzanacağım şimdi. yazarsan göremeyebilirim. pc başında olmayacağım. yine görüşürüz tatlım ii bak kendine ve bebişe :80:

[/B]

canım ya bana da egzersizden bahsetmedi.. benimki sezeryancı bence.. normal doğurmamı istemiyor anlaşılan.. eğer egzersiz verirse bizimle paylaşır mısın..

bu arada ben çıkıyorum kızlar namaz kılcam ordan da yemek yapıp yatarım biraz.. görüşürüz.

benim de 15 gnde 260 gram almıştı ama şimdi bu son ay 15 günde 60 gram almış sadece:59:bencede çok büyümez canım ben artık kendimden de ümidi kestim:19:foto ekleyecekmisin merak ediyorum seni. canım ben azıcık uzanacağım şimdi. yazarsan göremeyebilirim. pc başında olmayacağım. yine görüşürüz tatlım ii bak kendine ve bebişe :80:

üzme canım kendini toparlanır bebiş..bizden doğru dürüst hamile bile olmadı yaa:9:su fotoğraf mak.işini halledersek ekiycem canım foto..bende cıkıyorum hayatım artık zaten yarın görüşürüz sende kızımıza da kendine de iyi bak öptümm:16:

Canım benim kızda ters duruyomuş ama doktor hiç egzersizden felan bahsetmedi.

cnm bugün kontorolümde öyle dedi..karaciğerimin altındaymış kafası u şeklinde duruyor..
28.haftada çağırdı 3 hafta sonra yani ozaman tekrar bakarız ona göre hareketleri vericem dedi..
ozaman gittiğimde tekrar konuşursam yazarım burdan zaten,sende yakında gidersen dr.a sende sor bakalım,ama bence daha erken dönerler yaa...içimizi ferah tutalım:34:

ÇOK TŞKLER CNM ŞÜKÜRLER OLSUNKİ bundan sıyırdık daha dr görmedi gerçi 13 ocakta bundan sonraki görüşmemiz inşa büyürdur kuzucuğum 1000 gr cvarında bekliyorum bende meleğimi
senide gözün aydın cnm

ee kızlaar yarın yılbaşı..planlarınız nee?

biz arkadaşlarla Bodrumda bir otelde olacağız,gece de kalacağız,fiyatı çok uygundu..
dr.1 kadeh şarap içebilirsin dedii :52:

biz arkadaşlarla Bodrumda bir otelde olacağız,gece de kalacağız,fiyatı çok uygundu..

Bakalım bizde evde olacağız, cümbül cemaat... :3: annemler ,kayınvaldemler vs. baya hep beraber olacağız... tabi bizde toplanacağız. Ben bide pişmiş hindi siparişi verdim, kestaneli iç pilav ile doldurulmuş. annelerde bişeyler yapacaklar , meze vs, tatlı vs.
1 kadeh şarap hakkım var benimde... :1: Bakalım onu bütün geceye yayacağım artık... :8:

cnm benim zaman zaman 4 kere oldu işte ayaklarım şişmişti.... genelde oturduğum zaman aşşağıya kan akışı hızlımı gidiyo anlamadım ama tuzlu yemiyorum...

cm ben de öyle extra tuzlu yemiyorum normalde yediğim gibi hatta özellikle tuzsuz yiyorum
suyumu da içiyorum ama daha da dikkat etcem artık ayaklarım şişerse o daha rahatsız eder heralde

cnm bugün kontorolümde öyle dedi..karaciğerimin altındaymış kafası u şeklinde duruyor..
28.haftada çağırdı 3 hafta sonra yani ozaman tekrar bakarız ona göre hareketleri vericem dedi..
ozaman gittiğimde tekrar konuşursam yazarım burdan zaten,sende yakında gidersen dr.a sende sor bakalım,ama bence daha erken dönerler yaa...içimizi ferah tutalım:34:
aa bu egzersiz olaynı bende yeni duydum bak çok ilginç geldi :8:
cnm benim zaman zaman 4 kere oldu işte ayaklarım şişmişti.... genelde oturduğum zaman aşşağıya kan akışı hızlımı gidiyo anlamadım ama tuzlu yemiyorum...
esracım nasılsın neler yapyrsn uzun zamndr konşamadk sennlede oğluşun nasıl bakalım :70:

biz evdeyz eşimle başbaşa bu gdşle :16: aileler uzakta malum ha bide minik kzım tabii :69:

aa bu egzersiz olaynı bende yeni duydum bak çok ilginç geldi :8:

esracım nasılsın neler yapyrsn uzun zamndr konşamadk sennlede oğluşun nasıl bakalım :70:

biz evdeyz eşimle başbaşa bu gdşle :16: aileler uzakta malum ha bide minik kzım tabii :69:

evet cnm baya oldu muhappetlere katılamıyorum... biz iyiyiz çok şükr cnm..işte oğluşumun tepikleri güçlendi arada hoplatıyo beni yerimden

Back
X