2011 Nisan Anneleri

Herkese sağlikli bir hamilelik dönemi, saglikli bebişler diliyorum.. Bende kısmet olursa nisan ayında bebisimi bekliyorum.. Aslinda hic beklemedigim surpriz bi bebis oldu:)) cunku daha 15 aylik bir oglum var.. Iyi paylasimlar ve guzel haberler dilegiyle..

ben 5+4 haftada karından gördüm ama duymadım, göremeseydi vajinal bakacaktı bence vajinal baktır için rahatlar inşallah cuma günü duyarsın.

Hoşgeldinn opuyorumnanaktan Hayırlı olsun meleğin :ecrin_bebek:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

Oh ohh ne güzel kızlar...Kalp atışlarınızıda duydunuz darısı artık bize...Bende salı günü gideceğim dr.İnşallah kalp atışlarınıda bende duyarım...

gözünaydın canım çok sevindimopuyorumnanaktan

Bammbik ve Denizcim sizede iyi akşamlar hayırlı iftarlarr

tosbaa8 sende hoşgeldin aramıza ne kadar kalabalık bi topik oldu ne güzel ikinci meleğinde hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza almak dileğiyle

Oh ohh ne güzel kızlar...Kalp atışlarınızıda duydunuz darısı artık bize...Bende salı günü gideceğim dr.İnşallah kalp atışlarınıda bende duyarım...

Çok güzel bi duyguydu :asigim: orda minicik kalbi var atıyo :asigim:
İnşallah duyabilirsin canım :Saruboceq: darısı duymayanların başına

demesi kolay şekerimkaydirigubbakcemile3 ama vermesisi zorrrr aslında çok yemekden degil çok hareketsiz kaldım 1aydır tedavi için vee bir sürü göbekden igne falaan anlayacagın hormon yuklüyüm üstünde hareketsizlik valla duayla verilirse her akşam bıııkmadan dua edebilirim:Saruboceq:

çok sevindim canım gözünaydın bak iyiki vajinal baktırdın için rahatladı.

merhaba canım
ben de sürpriz kurbanlarındanım sositososito kızım henüz 2 yaşında ve beklenmeyen bi hamilelik oldu benimkisi...amannnn ne yapalım oldu bikere tadını çıkaracaz kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ankara da bir yağmur yağğıyooooo inanamazsınız yaaa rüzgarla karışık çok şiddetli bi şekilde rabbim dışarda olanlara yardım etsinnnn kazasız belasız kesilir inş

Cok tesekkurederim hosbulduk, hepimizin bu guzel haberleri hayirli olsun..

İnsallah guzel haberlerle gelirsin tatlim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…