- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.821
Ben çıkıyorum kızlar iftar hazırlığına gireyim akşam grş
mrb kızlar benimde sat 20 temmuz şu an 6 haftalık hamileyim dr. bu cuma gel dedi kalp atışları için acaba duyabilirmiyiz diye kaygılanıyorum altdan muyaneyi kabul etmek istemiyorum 6seneden sonra bulunca insan korkuyor kesin kalp atışları hangi haftadan sonra duyulur?
Herkese sağlikli bir hamilelik dönemi, saglikli bebişler diliyorum.. Bende kısmet olursa nisan ayında bebisimi bekliyorum.. Aslinda hic beklemedigim surpriz bi bebis oldu:)) cunku daha 15 aylik bir oglum var.. Iyi paylasimlar ve guzel haberler dilegiyle..
Günaydınnnn opuyorumnanaktan
Şimdi doktordan geldim
vajinal muayeneyle miniğimin kalp atışlarını gördüm :asigim:
minicik pıt pıt atıyodu :asigim:
Allahım görmeyenlere de en kısa zamanda nasip etsin :Saruboceq:
Benim içim çok rahatladı :1rolleyes:
Gereken testleri yaptırdım, herşey normal çıktı.
(Merak edenler için söyliyeyim en azından bi fikir olur testlere 122 TL ödedim.. )
Denizcim keşke vajinal muayeneyi kabul etseydin :teselli:
benim doktorum gel biz garanti bakalım vajinal muayene yapalım dedi, hemen kabul ettim..
ama okadar minikki karından görünmesi mümkün değil.
Hiç üzme kendini, miniğin naz yapmış sana :1hug:
Bayramdan sonra çok sevinidirecek seni :asigim:
Kızlar biraz önce yine doktordan geldim tahlil sonuçlarımı göstereyim diye...İçim rahat etmiyor dedim sabah göremediğimiz için bebeği dedim o da hadi gel vajinal bakalım senin de benim de içimiz rahat etsin dedi...
Veeeeee çok şükür Allahımm çok şükür çok bebeği de kalp atışlarını da gördükhihoyyythihoyyytNasıl güzel bir duyguymuş bu Ya Rabbim Beni bi görseniz nasıl ağlıyorum böylee doktor sakin ol kendini çok sıkmışsın sen falan dedi...
Rabbim görmek isteyen herkese nasip etsin inşyerimseniben
Günaydınnnn opuyorumnanaktan
Şimdi doktordan geldim
vajinal muayeneyle miniğimin kalp atışlarını gördüm :asigim:
minicik pıt pıt atıyodu :asigim:
Allahım görmeyenlere de en kısa zamanda nasip etsin :Saruboceq:
Benim içim çok rahatladı :1rolleyes:
Gereken testleri yaptırdım, herşey normal çıktı.
(Merak edenler için söyliyeyim en azından bi fikir olur testlere 122 TL ödedim.. )
Denizcim keşke vajinal muayeneyi kabul etseydin :teselli:
benim doktorum gel biz garanti bakalım vajinal muayene yapalım dedi, hemen kabul ettim..
ama okadar minikki karından görünmesi mümkün değil.
Hiç üzme kendini, miniğin naz yapmış sana :1hug:
Bayramdan sonra çok sevinidirecek seni :asigim:
minenil hoşgeldin canım aramızaaa
Oh ohh ne güzel kızlar...Kalp atışlarınızıda duydunuz darısı artık bize...Bende salı günü gideceğim dr.İnşallah kalp atışlarınıda bende duyarım...
duyarsın şekerim neden duymuycaakmışsın kaç haftalık meleğin?
aman çok kilo almışsın hemen ver o koskoca 600gramı akşamları karnının şişmesi normal yaa bayramda da gittiğin yerlerde biraz az yersin karnın şişmez kıyafetlerinde sıkmazzzz taakma kafana aldığın gramları sonra vereceğin varsa da veremezsin ben zayıflamayım die dua ederken 1kilo vermişim bak((
ama üzülmüyorum aslında nasıl olsa verdiğim kiloyu kat kat alıcam doğumdan sonra da normal kiloma geri dönücem nasıl olsa
gözünaydın canım çok sevindimopuyorumnanaktan
Hoşgeldinn opuyorumnanaktan Hayırlı olsun meleğin :ecrin_bebek:
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
Kızlar biraz önce yine doktordan geldim tahlil sonuçlarımı göstereyim diye...İçim rahat etmiyor dedim sabah göremediğimiz için bebeği dedim o da hadi gel vajinal bakalım senin de benim de içimiz rahat etsin dedi...
Veeeeee çok şükür Allahımm çok şükür çok bebeği de kalp atışlarını da gördükhihoyyythihoyyytNasıl güzel bir duyguymuş bu Ya Rabbim Beni bi görseniz nasıl ağlıyorum böylee doktor sakin ol kendini çok sıkmışsın sen falan dedi...
Rabbim görmek isteyen herkese nasip etsin inşyerimseniben
Herkese sağlikli bir hamilelik dönemi, saglikli bebişler diliyorum.. Bende kısmet olursa nisan ayında bebisimi bekliyorum.. Aslinda hic beklemedigim surpriz bi bebis oldu:)) cunku daha 15 aylik bir oglum var.. Iyi paylasimlar ve guzel haberler dilegiyle..
arkadaşlar ankara da bir yağmur yağğıyooooo inanamazsınız yaaa rüzgarla karışık çok şiddetli bi şekilde rabbim dışarda olanlara yardım etsinnnn kazasız belasız kesilir inş
Teşekkür ederim papatyam opuyorumnanaktan darısı başına opuyorumnanaktan
Sen ne zaman gidecektin?
Cok tesekkurederim hosbulduk, hepimizin bu guzel haberleri hayirli olsun..Bammbik ve Denizcim sizede iyi akşamlar hayırlı iftarlarr
tosbaa8 sende hoşgeldin aramıza ne kadar kalabalık bi topik oldu ne güzel ikinci meleğinde hayırlı olsun sağlıcakla kucağımıza almak dileğiyle
İnsallah guzel haberlerle gelirsin tatlim..Oh ohh ne güzel kızlar...Kalp atışlarınızıda duydunuz darısı artık bize...Bende salı günü gideceğim dr.İnşallah kalp atışlarınıda bende duyarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?