- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.801
Bende iyiyim bebekciğim. Çok acıkıyorum. Ana yemeklerden çok ağır olanları yiyemiyorum. Hafif yemekler tercihim. hele bir yerde iftara davetliysek çok güzel, kendim pişirmiyorum ya, hazırlıklarda gittiğimiz yerde iyi oluyor baya yiyorum yani. Eşime diyorum yok mu bizi davet edecek kimse, sağolsunlar gidiyoz valla. Ben haklı olarak davet etmiyorum çünkü mazeretim var, hamileyim ben.
ne güzel canım ya bende pek bişey yiyemiyorum ama mide bulantım falan yok çok şükür
yağlı yemek bende yiyemiyorum canım yaa şuan bende annemde kaldığımdan annem hiç bişey yaptırmıyo bakalım eve gidince nollucak o zman da kayınvalidem yapar artık Allah ikisindende razı olsun sende emri vaki yap şekerim ben hamileyim bakın baana de:roflol:
canım bende şimdi kendi dr.umla konuştum gebelik takibini yapmayı kabul etti p.tesi randevum var inş bebeğimin kalp atışlarını duyarım şimdiden heyecanlandım yaa p.tesi olmaz bana
Teşekkür ederim zerdalcım opuyorumnanaktan
Sağlık ocağında kadın doğum bölümü varmı ki, nasıl yaptırdın?
Birde sağlık ocağına gidip hamile kaydı yaptırmak gerekiyormuş galiba CADIARZU
bu konuda bilgisi olan varmı?
bazen msjlar arada kaynıyor yoğunluktan..Selam kızlar sağlık ocağını arkadaşlara sormuştum 3. ayda yapıyormuş gerçi yazdıklarıma cevap yazılmıyor ama benyazıyım
kızlar dr.dan döndüm. bebiş çok şükür sağlıklışuan 8.5 haftalık gibiymiş.. ultrasonda hareket bile etti.. kalp atışlarını dinledik.. plesentadaki kan akışını dinledik.. dr.dedi ki inandın mı hamile olduğuna dedi. 3 hafta sonra ense kalınlığı ve diğer çeşitli ölçümleri için randevu verdi. eylülün sonu gibi gidicez inş. yanlız aldığım 2 kilo için fazla dedi. dengeli beslenmene dikkat et dedi.. bende az yiyorum dedm.. öledeyince dedi ki o zaman ya meyveyi çok yiyosun ya da kuruyemiş falan dedi. hakkatten vitamin olcak die girip çıkıp meyve yiyorum.. sık ye ama minik porsiyon olarak ye dedi.. mesela meyve çok büyükse 2 ye bölerek ye dedi. günde 2 tane ceviz ye dedi. fazla yeme ama dedi. böle işte.. kızlar darısı tüm isteyen kızların başına inşallah.. :Saruboceq:bu arada doğum tarihim iyice nisana kaydı kızlar.
kızlar dr.dan döndüm. bebiş çok şükür sağlıklışuan 8.5 haftalık gibiymiş.. ultrasonda hareket bile etti.. kalp atışlarını dinledik.. plesentadaki kan akışını dinledik.. dr.dedi ki inandın mı hamile olduğuna dedi. 3 hafta sonra ense kalınlığı ve diğer çeşitli ölçümleri için randevu verdi. eylülün sonu gibi gidicez inş. yanlız aldığım 2 kilo için fazla dedi. dengeli beslenmene dikkat et dedi.. bende az yiyorum dedm.. öledeyince dedi ki o zaman ya meyveyi çok yiyosun ya da kuruyemiş falan dedi. hakkatten vitamin olcak die girip çıkıp meyve yiyorum.. sık ye ama minik porsiyon olarak ye dedi.. mesela meyve çok büyükse 2 ye bölerek ye dedi. günde 2 tane ceviz ye dedi. fazla yeme ama dedi. böle işte.. kızlar darısı tüm isteyen kızların başına inşallah.. :Saruboceq:bu arada doğum tarihim iyice nisana kaydı kızlar.
dr.un kabul etmesine çok sevindim aslıcım..gözün aydın..
bu dönemde de dr.unu değiştirmemen çok önemli,çok iyi olmuş..
1 haftadan az kalmış,inş.kalp atışlarını duyarsın minik meleğinin..opuyorumnanaktan
tşkler canım bende çok sevindim kabul etmiycekde dr. arıycam die endişeleniyodum çok iyi bi dr.um var çünkü
Ankara da Hacettepe Üniversitesi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı
Doç.Dr.İbrahim Esinler rahatlıkla tavsiye edebileceğim bi dr.
POLİKİSTİK OVER SENDROMU ÜZERİNE DE ARAŞTIRMALARDA BULUNUYOR
zamanın gelmiş canım duyarsın kalp atışlarını ben 7+1 de duydum. annemler uzakta, kayınvalideye naz yapılmıyo canım. iyisimi ben kocama yapayım demi:roflol:
İNŞ DUYARIM CANIM ÇOK ŞÜKÜR BENİM ANNEM YAKINDA KAYINVALİDEM DE ANNEM GİBİDİR Bİ GRİP OLSAM NE YAPACAĞINI ŞAŞIRIR PEŞİMDE DOLANIR (BENİMDE GRİBİM AĞIR GEÇER BİRAZ) RABBİM İKİSİNDENDE RAZI OLSUN KAYINVALİDEM BAKAR BANA ŞÜPHEM YOK
AMA SEN YİNEDE KOCANA NAZ YAP ŞEKERİM HASSAS Bİ DÖNEM SONUÇTA DİMİ AMA İNSAN ÖZEL OLDUĞUNU HİSSETMEK İSTİYO SAĞOLSUN BENİM BİTANECİK KOCAM HİSSETTİRİYO
ÇOK SEVİYORUM ONU YAAAA:asigim:
ooo hamilelerimiz sıkılmaya başlamışlar. bugün herkes yoğun sanırım.
Kızlar biraz önce yine doktordan geldim tahlil sonuçlarımı göstereyim diye...İçim rahat etmiyor dedim sabah göremediğimiz için bebeği dedim o da hadi gel vajinal bakalım senin de benim de içimiz rahat etsin dedi...
Veeeeee çok şükür Allahımm çok şükür çok bebeği de kalp atışlarını da gördükhihoyyythihoyyytNasıl güzel bir duyguymuş bu Ya Rabbim Beni bi görseniz nasıl ağlıyorum böylee doktor sakin ol kendini çok sıkmışsın sen falan dedi...
Rabbim görmek isteyen herkese nasip etsin inşyerimseniben
ben 1 sene öncesine kadar ankarada yaşıyordum..bende hacettepede serdar günalp'e
gidiyordum normal muayeneler için..prof.ücretleri biraz pahalı en son 195 tl ödemiştim..
Ama değiyor o hastaneye ve doktorlarına,çünkü didik didik herşeyine bakıyorlar..
çok şanslısınız ankarada olup bu doktorlara sahip olmak çok güzel..
şimdi küçük yerde yaşıyorum,bu kadar kaliteli iyi doktor bulmak zor..
Bakalım,hayırlısı dr.a bir türlü ısınamadım zaten:umursamaz:
çok şükür ya Rabbimmm...
çok sevindim denizcim,artık rahatlamışsındır..bak telaş edecek bişey yokmuş..
senin meleğin biraz naz yapmış anneyee opuyorumnanaktan
korktuğun gibi de olmadı dimi..zaten o an unutmuşsundur bilee..
[sıze="2"]kızlar biraz önce yine doktordan geldim tahlil sonuçlarımı göstereyim diye...içim rahat etmiyor dedim sabah göremediğimiz için bebeği dedim o da hadi gel vajinal bakalım senin de benim de içimiz rahat etsin dedi...
Veeeeee çok şükür allahımm çok şükür çok bebeği de kalp atışlarını da gördükhihoyyythihoyyytnasıl güzel bir duyguymuş bu ya rabbim beni bi görseniz nasıl ağlıyorum böylee doktor sakin ol kendini çok sıkmışsın sen falan dedi...
Rabbim görmek isteyen herkese nasip etsin inşyerimseniben[/sıze]
canım sağlık ocağına gebeliğimi öğrenir öğrenmez gittim ben hemen kaydımı yaptılar, hamilelik konusunda beni bilgilendirdiler. kasım ayında tetonoz aşısı için çağırdılar. İlk başlardada yayınlamıştım bulursam yine yayınlayım. bütün kan değerlerime bakıldı. troit, şeker, hemogram t3,t4 aklıma gelenler. sağlık ocağı kanı alıp hastaneye gönderiyormuş zaten. Birgün sonrada sonucumu aldım. allaha şükür normal çıktı..
evet canım bende bir ara hatta burda duymuştum..
hergün sağlık ocağının kapısından geçiyorum ama bir türlü fırsat olmadı..
bir de bu aile hekimliği için kayır yaptırdınız mı?
Hoşgeldinnn opuyorumnanaktan hayırlı olsunmerhabalar kızlar
ben de kısmetse 2011 nisan annesi olucam.bebişlere ve güzel annelerine bol bol sağlık ve sorunsuz hamilelik diliyorum...
Kızlar biraz önce yine doktordan geldim tahlil sonuçlarımı göstereyim diye...İçim rahat etmiyor dedim sabah göremediğimiz için bebeği dedim o da hadi gel vajinal bakalım senin de benim de içimiz rahat etsin dedi...
Veeeeee çok şükür Allahımm çok şükür çok bebeği de kalp atışlarını da gördükhihoyyythihoyyytNasıl güzel bir duyguymuş bu Ya Rabbim Beni bi görseniz nasıl ağlıyorum böylee doktor sakin ol kendini çok sıkmışsın sen falan dedi...
Rabbim görmek isteyen herkese nasip etsin inşyerimseniben
Hemen bakıyorumBammbikk canım sana özel mesaj attım bakar mısın:)
Hoşgeldinnn opuyorumnanaktan hayırlı olsun
yaaa bende duyar mıyım acaba cuma gunukalp atışlarınııııı bende kilo aldım karnım kocammm oldu tartıldım 600gr almışım akşamları eşimle yürüşlere başladık bayramda kıyafetlerimin içine girmek istiyorum hamilelik için erken oldugunu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?