2011 Nisan Anneleri

ooooh zerdalcim çok şanslısın,maşallaah..
hem çalışmak hemde eve gelip yemek yapmak çok zor gerçekteen..
birde şimdi hamilelik,daha dikkatli yemek gerekiyor,her gruptan almak gerekiyor..
bu yemekler hazır olunca da değme keyfime oluyor dimi...:lepi:

dr.un kabul etmesine çok sevindim aslıcım..gözün aydın..
bu dönemde de dr.unu değiştirmemen çok önemli,çok iyi olmuş..
1 haftadan az kalmış,inş.kalp atışlarını duyarsın minik meleğinin..opuyorumnanaktan

evet canım bende bir ara hatta burda duymuştum..
hergün sağlık ocağının kapısından geçiyorum ama bir türlü fırsat olmadı..
bir de bu aile hekimliği için kayır yaptırdınız mı?

Selam kızlar sağlık ocağını arkadaşlara sormuştum 3. ayda yapıyormuş gerçi yazdıklarıma cevap yazılmıyor ama benyazıyım
bazen msjlar arada kaynıyor yoğunluktan..
çoğu kişide de olmuştur..
ben 2.aydan itibaren diye biliyordum amaa,3 de olabilir garanti olduktan sonra kayda
alıyorlar demeekki...

merhabalar kızlar
ben de kısmetse 2011 nisan annesi olucam.bebişlere ve güzel annelerine bol bol sağlık ve sorunsuz hamilelik diliyorum...

oohhh maaşalllah şekerim bak ne güzel herşey yolunda kiloya gelincede kimisinde yeme miktarından kimisinde de bünye meselesi mesela bende 1kilo vermişim hayırlısı bakalım 9ayın sonunda kaç kilo olcaz?

dr.un kabul etmesine çok sevindim aslıcım..gözün aydın..
bu dönemde de dr.unu değiştirmemen çok önemli,çok iyi olmuş..
1 haftadan az kalmış,inş.kalp atışlarını duyarsın minik meleğinin..opuyorumnanaktan

tşkler canım bende çok sevindim kabul etmiycekde dr. arıycam die endişeleniyodum çok iyi bi dr.um var çünkü

Ankara da Hacettepe Üniversitesi
Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı
Doç.Dr.İbrahim Esinler rahatlıkla tavsiye edebileceğim bi dr.

POLİKİSTİK OVER SENDROMU ÜZERİNE DE ARAŞTIRMALARDA BULUNUYOR

gözün aydın canım...
demek sıpalar oynuyor birdee..Allaahım hissetmeyi de nasip etsin..
plesantadaki kan akışını neden dinlediniz,onu merak ettim..
kilo için dikkat etmek lazım şu 3 ay.sonrasında istemesek de alıcaz zaten...
herşeyin fazlası zarar işte,kararında yemek lazım,ama dediğin gibi
bol vitamin olsun diye yeniyor iştee,herşey minik melekler için opuyorumnanaktan

Kızlar biraz önce yine doktordan geldim tahlil sonuçlarımı göstereyim diye...İçim rahat etmiyor dedim sabah göremediğimiz için bebeği dedim o da hadi gel vajinal bakalım senin de benim de içimiz rahat etsin dedi...
Veeeeee çok şükür Allahımm çok şükür çok bebeği de kalp atışlarını da gördükhihoyyythihoyyytNasıl güzel bir duyguymuş bu Ya Rabbim Beni bi görseniz nasıl ağlıyorum böylee doktor sakin ol kendini çok sıkmışsın sen falan dedi...
Rabbim görmek isteyen herkese nasip etsin inşyerimseniben

ben 1 sene öncesine kadar Ankarada yaşıyordum..bende Hacettepede Serdar Günalp'e
gidiyordum normal muayeneler için..prof.ücretleri biraz pahalı en son 195 TL ödemiştim..
ama değiyor o hastaneye ve doktorlarına,çünkü didik didik herşeyine bakıyorlar..
çok şanslısınız Ankarada olup bu doktorlara sahip olmak çok güzel..
şimdi küçük yerde yaşıyorum,bu kadar kaliteli iyi doktor bulmak zor..
bakalım,hayırlısı dr.a bir türlü ısınamadım zaten:umursamaz:

BENCEDE HERKES YOĞUNDU SANIRIM BİRAZ SABAHTAN İYİYDİ AMA SONRA KİMSE KALMADI BENDE SIKILDIMMM:1no2:

çok şükür ya Rabbimmm...
çok sevindim denizcim,artık rahatlamışsındır..bak telaş edecek bişey yokmuş..
senin meleğin biraz naz yapmış anneyee opuyorumnanaktan
korktuğun gibi de olmadı dimi..zaten o an unutmuşsundur bilee..

inş ısınırsın dr.una çok önemli çünkü bende ilk muayeneye dr.um ankara da olmadığı için başka hastaneye gittim hiç ısınamadım.

Evt dr. ücretleri tuzlu biraz 210tl benim dr.umun muayene ücreti.

Canım benim çok tşk ederim aynen dediğin gibi insan gördüğü anda unutuyor herşeyi...Eşimle doktorun yanında bi sarılmışız ben nasıl ağlıyorum böyleee Rabbim yok böyle bir mutluluk...Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin inş:Saruboceq:

en iyisini yapmışsın canım endişelenecek bi durum olmadığını söylemiştik bak ne güzel bi sorun çıkmadı.

Bende p.tesi kendi dr.uma gidicem inş bende duyarım kalp atışlarını şimdiden çok heyecanlıyım p.tesi olmaz bana

yaaa bende duyar mıyım acaba cuma gunukalp atışlarınııııı bende kilo aldım karnım kocammm oldu tartıldım 600gr almışım akşamları eşimle yürüşlere başladık bayramda kıyafetlerimin içine girmek istiyorum hamilelik için erken oldugunu düşünüyorum

Aa iyimiş bizim burda bi sağlık ocağı var, kan testi yapmıyorlardı, ama annemlerin oradaki yapıyor benneyaptımki neyse bende bu aralar bi uğrayıp biraz bilgi alırım kaydirigubbakcemile5
Maşallah dğerlerinde iyi çıkmış sevindim

evet canım bende bir ara hatta burda duymuştum..
hergün sağlık ocağının kapısından geçiyorum ama bir türlü fırsat olmadı..
bir de bu aile hekimliği için kayır yaptırdınız mı?

Bende çok duymuştum ama hiç kulak asmadım :kedi:
neden kayıt yapılıyor nezaman yapılıyor diye hiç merak etmemiştim
istanbulda aile hekimliğine henüz geçilmedi diye biliyorum ama yinede emin değilim gitmişken onuda sorarız kaydirigubbakcemile5

merhabalar kızlar
ben de kısmetse 2011 nisan annesi olucam.bebişlere ve güzel annelerine bol bol sağlık ve sorunsuz hamilelik diliyorum...
Hoşgeldinnn opuyorumnanaktan hayırlı olsun

Biliyodumm :lepi::lepi: Tebrik ederim denizcim :1hug:

Bammbikk canım sana özel mesaj attım bakar mısın:)
Hemen bakıyorum

duyarsın şekerim neden duymuycaakmışsın kaç haftalık meleğin?

aman çok kilo almışsın hemen ver o koskoca 600gramı akşamları karnının şişmesi normal yaa bayramda da gittiğin yerlerde biraz az yersin karnın şişmez kıyafetlerinde sıkmazzzz taakma kafana aldığın gramları sonra vereceğin varsa da veremezsin ben zayıflamayım die dua ederken 1kilo vermişim bak ((

ama üzülmüyorum aslında nasıl olsa verdiğim kiloyu kat kat alıcam doğumdan sonra da normal kiloma geri dönücem nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…