• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

sizede iyi yillar e$in ve bebisinle..
selam kızlar herkese bebişleriyle ve eşleriyle beraber mutlu yıllar diliyorum:16: dün akşam misafirlerim vardı arkadaşlarla bizde toplandık yedik içtik güzeldi ama çok yoruldum bugünde günüm vardı iki gün misafir olunca zor oldu çabuk yoruluyorum artık ama atlattım çok şükür dünle bugün birkaç kere göbeğimin sağ tarafı acıdı yorgunluktan oldu galiba:49:

Son düzenleme:
selam kızlar hepinize bebişlerinizle sağlıklı yeni bir yıl dilerim.benımde kontrolum bugundu şükür hersey yolunda ama benımde bebeğim makat kısmında yukarı bakıyor dönmesse sezeryan dedi banada ama soluma yatarsam dönebilirmiş.öle yapmaya çalışıyomda arada acıyo yanım.bide sağ kalçama giren bacağıma vuran siyatıge benzer kasılmalarım oluyo bazen,ayakta durmucan dedi gelde durma butun ev bana bakıyor:32:tuzu azaltmam lazımmış tansıyonum 12 cıktı iyi ama yukselırse hastaneye yatarmışım kontrol acısından.kılomda 65 hala.bebeğimde 841 gram olmuş :))tam normal gidişattasın dedi doktor.boyuda 31.36 cıkıo 7 ile çarpınca.kızım anası gibi minyon tipli olcak galıba kızlar:60:magnezyumuda bıraktırdı 2 tüp bitirdim bu yeterlı dedi.demir hapına devam.benımde şeker yüklemem 2 hafta sonra bakalım benım sonum ne olacak :27:26:

sagol canim.p.tesiye kadar dinlenirim.benim yorgunluk kayinvalidenin burda olmayisindan kaynaklandi.neyseki bebis oynayip duruyo:emir_bebek:o yüzden rahatim.benimde seker kontrolüm haftya c.tesi.insallah iyi cikar.oglumda iyiydi umarim bundada öyle olur ben diyette yapamam i$im cok zor olur.

inşallah çıkmaz şekerin cnm.
bebişinde oynuyosa iyidir merak etme.
diet yapmak gerçekjten çok zor bende çok zorlanıyorum.canım çok tatlı istiyo krizlere giriyorum nerdeyse.sabırsızlıkla cumayı bekliyorum şuan için ölçünlerim düşük çıkıyo sorucam doktora arada tatlı yiyebilirmiyim diye.çok zorlanıyorum yoksa.

evet canım baya yoruldum birdaha böyle üstüste misafir almiycam yarın evdeyim bolbol dinlenicem senin diyet nasıl gidiyor canım?

bencede alma cnm artık son 3 aya girdik biz gidicez herkese :1:
diyet çok zorluyo beni cnm.tatlı krizlerine giriyorum.sabahları çokokrem buram buram kokuyo sofrada burnuma.
cuma kontrolüm var ölçümlerim düşük çıkıyo doktordan izin isticem arada hafif sütlü tatlılar yemek için.şerbetli tatlıları sevmiyorum zaten.

masallah size anneside ,kizida iyimis:nazar:gözün aydin herseyin normalmis..:8:
selam kızlar hepinize bebişlerinizle sağlıklı yeni bir yıl dilerim.benımde kontrolum bugundu şükür hersey yolunda ama benımde bebeğim makat kısmında yukarı bakıyor dönmesse sezeryan dedi banada ama soluma yatarsam dönebilirmiş.öle yapmaya çalışıyomda arada acıyo yanım.bide sağ kalçama giren bacağıma vuran siyatıge benzer kasılmalarım oluyo bazen,ayakta durmucan dedi gelde durma butun ev bana bakıyor:32:tuzu azaltmam lazımmış tansıyonum 12 cıktı iyi ama yukselırse hastaneye yatarmışım kontrol acısından.kılomda 65 hala.bebeğimde 841 gram olmuş :))tam normal gidişattasın dedi doktor.boyuda 31.36 cıkıo 7 ile çarpınca.kızım anası gibi minyon tipli olcak galıba kızlar:60:magnezyumuda bıraktırdı 2 tüp bitirdim bu yeterlı dedi.demir hapına devam.benımde şeker yüklemem 2 hafta sonra bakalım benım sonum ne olacak :27:26:

cnm öncelikle gözünaydın bebişin kocaman olmuş :nazar: :nazar:
benimkide ters dönmüştü en son gittiğimde halende ters hissediyorum banada soluna yat dedi o zaman dönebilir dedi.
magnezyumu neden bıraktırdı cnm?
kasılmaları önlemekk için kullanılıyo diye biliyorum.

Selam kızlar...Ben de dün bütün gece tektim :( Eşim il dışında görevdeydi, 23 gibi gelirim demişti ama gelmesi 24 ü buldu.Ben uyumuşum o gelene kadar zaten.Zilin sesiyle uyandım.Bütün bir yıl uyuyarak mı geçecek yani :)Bugün de dışarı çıktık ama gerçekten her yer çok sessiz sakindi.Akşama doğru millet uyandı herhalde kalabalıklaştı her yer.

Selam kızlar...Ben de dün bütün gece tektim :( Eşim il dışında görevdeydi, 23 gibi gelirim demişti ama gelmesi 24 ü buldu.Ben uyumuşum o gelene kadar zaten.Zilin sesiyle uyandım.Bütün bir yıl uyuyarak mı geçecek yani :)Bugün de dışarı çıktık ama gerçekten her yer çok sessiz sakindi.Akşama doğru millet uyandı herhalde kalabalıklaştı her yer.

hoşgeldin cnm
herkes bütün gün uyumuştur :1: yorulmuşlardır bütün gece.
bizde yanlızdık 12 de de hemen yattık zaten.eşim çok yorgundu.gerçi ben uyuyamadım bi süre döndüm durdum ama eşim horul horul uyudu valla.
eşlerimizi bilemem ama biz nisandan sonra zor uyuruz gibime geliyo :1:

cnm öncelikle gözünaydın bebişin kocaman olmuş :nazar: :nazar:
benimkide ters dönmüştü en son gittiğimde halende ters hissediyorum banada soluna yat dedi o zaman dönebilir dedi.
magnezyumu neden bıraktırdı cnm?
kasılmaları önlemekk için kullanılıyo diye biliyorum.

yeterli bukadar fazlası gerekmez zaten diş eti çekilmesi yada kanaması gibi şikayetler olmasın diye verdım dedi canım bende bilemiyorum..

selam kızlaaaar hiçkimse yok yne bizde bugun eşimle pembe bi park yatak ,banyo küveti, alt açma ,bornoz takımı ,bide su 6lı çantalı takmdan aldık bayagı yoruldm gezerken fotolarnı çektm bi ara ekleyecegm bakalım..
bugün çok sessiz buralar dışarıda çıkmadım canım sıkıldı valla.
eşimde çalışıyo erken gelirim demişti ama dükkana dolap almışlar büyükbabamla onu kuruyolarmış.
off çok sıkıldımmm :84::25:
walla burası bugun çok sessz kalmış yaa :51:

maaşallh canım bebişine herseyi iimiş ne guzel senn kiloda 5te kaldı galiba..bundan sonra hızlı alacagz gbi gelyr bana sanki su içsem yaryr gbi hissedyrm göbüşler buyuyunce :9:

selam kızlar herkese bebişleriyle ve eşleriyle beraber mutlu yıllar diliyorum:16: dün akşam misafirlerim vardı arkadaşlarla bizde toplandık yedik içtik güzeldi ama çok yoruldum bugünde günüm vardı iki gün misafir olunca zor oldu çabuk yoruluyorum artık ama atlattım çok şükür dünle bugün birkaç kere göbeğimin sağ tarafı acıdı yorgunluktan oldu galiba:49:

bizde dun arkadaşmda toplandık ama bende bişeyler yaptm gttm yazık bebişi var onun diye bizde yedk içtk muhabbet ettk gzuel gecti..amaanınn sen kendni fazla yormuşun canım yaa..2gun ustuste çok fazla artık alma çok sen...git gez toz sana baksınlar kuzucum :9::70:

slm kızlar nasılsınız? bugün internet bağlantım yoktu giremedim nete..annemdeyim şimdi bi bakayım dedim ne var ne yok?

sağol canım benm ee 1 haftadır evde bakımım iiydi:1:şaka bi tarafa inşallah büyümüştür canım kızım tatlım dua et bizee. Ben şimdi çıkmak zorundayım. Çok öpüyorum bitanem ii bak kendine ve bebişee:71:

merak etme canım duamz sennle herseyi iidr bebişinn sen merak etme bende seni öpyrm tatlım grsrz :16:

Merhaba arkadaslar
Herkesin yeni yılı kutlu olsun, bebislerimizle ve eslerimizle sağlıklı ve mutlu seneler geçiririz i̇ns tüm iyi dileklrim szinle....

Biz çok guzel bir gece geçirdik ancak ictiklrimden dolayı gecenin sonlarına doğru boğazlarım ağrımaya başladı ve bugün çok hasta uyandım, uyandığından dolayı da hala yatıyorum. Heryerim ağrıyor ;( ayrıca iki haftadır da oturup kalkarken bacaklarımın vucudumla birleştiği yerler çok ağrıyor. Sizce bu normal mı? Size de oluyor mü? Birde bebisin boyunu hesaplamam icin neyi 7 ile çarpıyordum kızlar??:7:

Back
X