2011 Nisan Anneleri

merhaba canım
ben de sürpriz kurbanlarındanım sositososito kızım henüz 2 yaşında ve beklenmeyen bi hamilelik oldu benimkisi...amannnn ne yapalım oldu bikere tadını çıkaracaz kaydirigubbakcemile5
Ahhh o evdetesti yaptigim ilk anı hiç unutmayacagim:))) sonra dedim ki bebegi vyaparken iyiydi:)) şimdi senin gbi tadini cikartiyorum.. Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagimiza almak nasip etsin..

slm kızlar eski yazılanları okuyum dedim işin içinden çıkamadım. buarada çatlak önleyici krem alan var mı?

minenil ve tosbaa8

arkadaşlar korunurken mi hamile kaldınız? eğer evetse nasıl korunuyodunuz?
doğumdan sonra o yöntemi kullanmayı düşünmüycemm dee :))))

şaka bi yana korunurken mi hamile kaldınız?

mrb canım nasılsın

henüz kimseden bööyle bi bilgi gelmedi.

bu arada dr.umla konuştum ve takibimi yapmayı kabul etti.hihoyyyt:dance:
hadi gözün aydın cnm benim sevindim içine sinen bi dr olcağı için. ben çok araştırdım krem konusunu ve çevremdekilerin mustela double action adlı kremi kullandıklarını gördüm ve hiç birindede çatlak olmamış. bende buna dayanarak dün sipariş verdim internetten sabah hemen getirdiler kampanyası varmış 2 alana 1 bedava.
inş bendede çatlak olmaz. gerçi kocişimle anlaşma yaptık çatlağım olsada sevecek beni

saol canımmm

fiyatını söyler misin canım eğer uygun olursa bende alabilirim.

ben o anlaşmayı evlenmeden önce yaptım şekerim şişman da olsam çirkinleşsem de sevecek beni bitanecik kocam tabi bende onuuuu

cnm, benim sorduğum kişiler anlaşmalı eczanelerden 80 liraya alıyolarmış benim komşum 3 tanesi 210 liraya almış. ben araştırdım nette en son 63 liraya buldum. yani 3 kremi 126 liraya aldım 2 alana 1 bedavaydı.

saol canım bende bi bakıyım eczanelere falan inş çatlama olmaz yaa hiç hoş durmuyo benim kilo alıp vermekten kalçalarımda var hiç hoş değil karnımda olmasa bari.

ben çıkıyorum canım kocişim gelir birazdan saçımı falan bi toplayım iyi akşamlar grş

tmm cnm hadi ii akşamlar benim kociş 11 den önce gelmez

Ahhh o evdetesti yaptigim ilk anı hiç unutmayacagim:))) sonra dedim ki bebegi vyaparken iyiydi:)) şimdi senin gbi tadini cikartiyorum.. Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagimiza almak nasip etsin..

kesinlikle o an unutulmaz ilkinde o kadar şok olmamıştım:):) akabinde epey bi ağladım zaten kızıma haksızlık olacak düşüncesiyle ama sonrasında çok gereksiz bi düşünce olduğunun farkına vardım çünkü belki de evlatlarımız için kocaman bi iyilik olacak ileriki yaşamlarında....
amannnnnnnn boşver şekerim napalım oldu bikere kaydirigubbakcemile3 hem 2.çocukta aradan çıkmış olacak tesellisi de fena değil yani

minenil ve tosbaa8

arkadaşlar korunurken mi hamile kaldınız? eğer evetse nasıl korunuyodunuz?
doğumdan sonra o yöntemi kullanmayı düşünmüycemm dee :))))

şaka bi yana korunurken mi hamile kaldınız?

çok güldüm yaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şey tatlım ben kendi adıma gayet dikkatli bi şekilde kondomla korunduğumu sanarken hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…