- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #2.841
papatya bitliste misin benim ilk görev yerim bitlisti. oralı mısın?
Ahhh o evdetesti yaptigim ilk anı hiç unutmayacagim:))) sonra dedim ki bebegi vyaparken iyiydi:)) şimdi senin gbi tadini cikartiyorum.. Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagimiza almak nasip etsin..merhaba canım
ben de sürpriz kurbanlarındanım sositososito kızım henüz 2 yaşında ve beklenmeyen bi hamilelik oldu benimkisi...amannnn ne yapalım oldu bikere tadını çıkaracaz kaydirigubbakcemile5
slm kızlar eski yazılanları okuyum dedim işin içinden çıkamadım. buarada çatlak önleyici krem alan var mı?
hadi gözün aydın cnm benim sevindim içine sinen bi dr olcağı için. ben çok araştırdım krem konusunu ve çevremdekilerin mustela double action adlı kremi kullandıklarını gördüm ve hiç birindede çatlak olmamış. bende buna dayanarak dün sipariş verdim internetten sabah hemen getirdiler kampanyası varmış 2 alana 1 bedava.mrb canım nasılsın
henüz kimseden bööyle bi bilgi gelmedi.
bu arada dr.umla konuştum ve takibimi yapmayı kabul etti.hihoyyyt:dance:
hadi gözün aydın cnm benim sevindim içine sinen bi dr olcağı için. ben çok araştırdım krem konusunu ve çevremdekilerin mustela double action adlı kremi kullandıklarını gördüm ve hiç birindede çatlak olmamış. bende buna dayanarak dün sipariş verdim internetten sabah hemen getirdiler kampanyası varmış 2 alana 1 bedava.
inş bendede çatlak olmaz. gerçi kocişimle anlaşma yaptık çatlağım olsada sevecek beni
saol canımmm
fiyatını söyler misin canım eğer uygun olursa bende alabilirim.
ben o anlaşmayı evlenmeden önce yaptım şekerim şişman da olsam çirkinleşsem de sevecek beni bitanecik kocam tabi bende onuuuu
cnm, benim sorduğum kişiler anlaşmalı eczanelerden 80 liraya alıyolarmış benim komşum 3 tanesi 210 liraya almış. ben araştırdım nette en son 63 liraya buldum. yani 3 kremi 126 liraya aldım 2 alana 1 bedavaydı.
saol canım bende bi bakıyım eczanelere falan inş çatlama olmaz yaa hiç hoş durmuyo benim kilo alıp vermekten kalçalarımda var hiç hoş değil karnımda olmasa bari.
ben çıkıyorum canım kocişim gelir birazdan saçımı falan bi toplayım iyi akşamlar grş
Ahhh o evdetesti yaptigim ilk anı hiç unutmayacagim:))) sonra dedim ki bebegi vyaparken iyiydi:)) şimdi senin gbi tadini cikartiyorum.. Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagimiza almak nasip etsin..
minenil ve tosbaa8
arkadaşlar korunurken mi hamile kaldınız? eğer evetse nasıl korunuyodunuz?
doğumdan sonra o yöntemi kullanmayı düşünmüycemm dee :))))
şaka bi yana korunurken mi hamile kaldınız?
öyle mi ben de 2007 2008 yıllarında orda öğretmenlik yapmıştın sen nerede çalışıyorsun?
iyi akşamlaropuyorumnanaktan
iyi aksamlar a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?