• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canım bende tatlı nerdeyse hiçbirşey yemiyorum şeker taramam iyi çıktı açlık 75 1 saat sonra: 91 yarın kontrolüm var doktora göstericem
ay sende bendensin tatlı sadece yoğurt pekmez yada meyveli yoğurt yiyiyorum bu ara onlara takıldım
inşallah bizdede bi sorun çıkmaz

2 aylık bebişi olan arkadaşım var hamlleğim boyunca yemedm şimdi gunde 3 tane yiyrm dyr demekki aş erme dewam edyr :9:

yaptrdm canım normla degrden braz daha yuksek çıktı ikincsne grek yok çok yuksek deil zaten dedi.. serbetli tatlı yeme ekmegi de azalt dedi..sütlü tatlı ye cann cekerse dedi..tam bugday ekmegnden yiyrm bende o daha saglıklı en azndan diye
aslında tam buğday ekmeği yemek lazım her zaman daha sağlıklı
çok yüksek olmamasına sevindim canım yaaa

ölee deme ya ben gözümü çikolatayla acıyorum yuvarlancam desene:1:

sen yaptırdınmı tatlım

ay sende bendensin tatlı sadece yoğurt pekmez yada meyveli yoğurt yiyiyorum bu ara onlara takıldım

aslında tam buğday ekmeği yemek lazım her zaman daha sağlıklı
çok yüksek olmamasına sevindim canım yaaa

evet canım en saglklsı o aslnda başta normal ekmekten farklı geldi ama şimdi sewdm eşim de sewdi o da yiyor arada :86:

yok ya zannetmiyorum bende zaten herhalde ben de çıkmaz diyordum çünkü şu aralar biraz tatlı birşeyler yemeye başladım ama ne kadar etkisi vardır bilmiyorum
e bizimkiler kız ya tatlı o yüzden pek istemiyoruz tuzlu ve ekşi gerçi ben hamilelikten önce de şerbetli tatlı pek yemezdim daha çok sütlü tatlı yerdim

merhaba kızlarrr nasılsınız:)
merhaba tatlımmm hoşgeldinnnnn

evet canım en saglklsı o aslnda başta normal ekmekten farklı geldi ama şimdi sewdm eşim de sewdi o da yiyor arada :86:
bende alıcam artık hem bayatlamıyoda kolay kolay

merhaba kızlarrr

benim raporum bitti ama yarın tekrar alacağım. 4 gün bile baya fark etti. kuzum biraz daha dinlenip toparlansın
oh oh ne güzel tatlım bi kaç gün daha al ve dinlen evde bol bol bende rapor almayı planlıyorum 1 hafta filan evde yatasım var babam gelecekmiş bu ay o gelince alıymda yatıym barimmm :1: :1: :1:

yok ya zannetmiyorum bende zaten herhalde ben de çıkmaz diyordum çünkü şu aralar biraz tatlı birşeyler yemeye başladım ama ne kadar etkisi vardır bilmiyorum
e bizimkiler kız ya tatlı o yüzden pek istemiyoruz tuzlu ve ekşi gerçi ben hamilelikten önce de şerbetli tatlı pek yemezdim daha çok sütlü tatlı yerdim

kızlar yeterince tatlı olduklarından tatlı istemiyolar bencede
ay ya sağ salim sorunsuz atlatsaydık şu hamileliği dert tasa kaygı hiiiç bitmiyo bak benimki acıktı savaşıyo içerde yavrum benimmm

merhaba kızlarrr

benim raporum bitti ama yarın tekrar alacağım. 4 gün bile baya fark etti. kuzum biraz daha dinlenip toparlansın

bencedde al canım iyi olur gerçektende...

hoşgeldn canım ,iiiyz eşimi beklyrm bende yemek için sen nasılsın :71:

bende aynen canım duayı okudum bitirdim actım elevizyonu interneti oturuyorum gerçi daha yemek yapmadım ama eşim 8 bucuk 9 da geliyor benim 7 bucuktan sonra yapıyorum o yuzden zaten yılbası gecesindende bir dünya yemegim kaldı:)))))

oh oh ne güzel tatlım bi kaç gün daha al ve dinlen evde bol bol bende rapor almayı planlıyorum 1 hafta filan evde yatasım var babam gelecekmiş bu ay o gelince alıymda yatıym barimmm :1: :1: :1:

hoşbulduk canımmm:)))

bende aynen canım duayı okudum bitirdim actım elevizyonu interneti oturuyorum gerçi daha yemek yapmadım ama eşim 8 bucuk 9 da geliyor benim 7 bucuktan sonra yapıyorum o yuzden zaten yılbası gecesindende bir dünya yemegim kaldı:)))))
hoşgeldin canım ne duası?

al tatlım al valla ben bugün işe geldim ve bir kez daha anladımki alsanda almasanda kimseye yaranılmıyor:20:en iyisimi kendi rahatına bakacaksın belki böylesi daha kıymetli olur. hem gerçekten evde olmak çok farkettiriyor.

kızlar bu çıkacak doğum iznine ait yasayla alakalı bilgisi olan var mı ne aşamada acaba?

şimdi gördüm kuşum yaaa
hala ses seda yok o kadar milletvekili bi yasa çıkaramadılar sinir oluyorum nisanda seçim var bugün yarın çıkması lazım
yoksa çıkıp ben akp karşıtı pankart açıcam

hoşbulduk tatlımmmm nasılsınnn
İyiyim canım teşekkürler.
Eşim geldi, aniden çıkmak zorunda kaldım.
Canım onu yapardım da bizim müdürü bilmezsin.Yasal hakkım da olsa direkt emrivaki yaptığım için bana okulu zindan ederdi.Acaip bi karakteri var.Hasta olsan 1 gün rapor alsan surat asar.Hamileliğimi ilk söylediğimde hayırlı olsun diyeceğine, ücretsiz izin almayaksın değil mi demişti düşün artık. Daha neler neler.Ee sonuçta okulda aynı ortamdayız, işyerinde huzursuz olmak istemem.Her sabah lanetler okuyarak okula gitmek istemem, o yüzden alttan alıyorum napiiim.Aman neyse bütün günahlarını temizledim adamın :) Nöbet konusunda bu cevabı beklediğim için çok da gerilmedim aslında.
Anladım canım, sen daha iyi bilirsin tabii müdürünün tutumunu.
Öyle gıcık tipler hep çıkıyor maalesef.
evet banada öle gelyr ilk haftadan bişey olmz zaten ikinci haftada hemn gecer :24: :24:
Oklun ilk haftası olsa dediğin gibi olurdu ama ikinci dönem hiç tatile girmemiş gibi devam eder canım.
merhaba kızlarrr

İnsan tatile çabuk alışıyor değil mi :1:

al tatlım al valla ben bugün işe geldim ve bir kez daha anladımki alsanda almasanda kimseye yaranılmıyor:20:en iyisimi kendi rahatına bakacaksın belki böylesi daha kıymetli olur. hem gerçekten evde olmak çok farkettiriyor.

ayyy alıym bende zaten benim doktor her gittiğimde rapor yazıymmı istermisin diye soruyo adamcağız bu kez istiyom diycemm
valla sabah yataktan kalkamıyorum artık işkence gibi geliyo işe gelmek

Back
X