• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Canım güzel ama ne bileyim benim eltim tuhaf biraz birazda kıskanç bir yıldır çocuk istemiyoruz diyorlardı nasıl ayarlamışlarsa benimkini öğrendikten bir birbuçuk ay sonra onun hamilelik haberi geldi eşimin memleketine gittim gittiğimizde ben 19 o da 14 haftalık hamileydi nerdeyse ben buna hizmet ettim yerinden kalkmıyo sürekli ağlak bi ifade ben etrafıma gülücükler saçarken o sürekli şuram ağrıyo buram ağrıyo diyip yatıyodu akşama kadar eşinin eve gelmesine yakın yataktan kalkıp bulaşığa yemeğe yardım ediyordu eşi gelince de kızıyodu eltime niye iş yapıyosun hastayım diyosun bide bizde böyyyle :53::53::53: eşimle bakakalıyoduk yani ama herkes farkında kıskanç olduğunu ben kayınvalidemi her arayışımda onun durumunu sorarım kontrollerini sorarım kendi bebeğime aldığım kıyafetlerden onada alırım ama o bir kere beni sormuş değil ayy neyse gerildim günahlarını dökmeyimm bari

ay evet değişikmş canım neyse sen takma boşver benmkide braz öle idare edyrz ne yapalım çok da sık gorsmyrz zaten farklı sehrlerdeyz :68:

Canım güzel ama ne bileyim benim eltim tuhaf biraz birazda kıskanç bir yıldır çocuk istemiyoruz diyorlardı nasıl ayarlamışlarsa benimkini öğrendikten bir birbuçuk ay sonra onun hamilelik haberi geldi eşimin memleketine gittim gittiğimizde ben 19 o da 14 haftalık hamileydi nerdeyse ben buna hizmet ettim yerinden kalkmıyo sürekli ağlak bi ifade ben etrafıma gülücükler saçarken o sürekli şuram ağrıyo buram ağrıyo diyip yatıyodu akşama kadar eşinin eve gelmesine yakın yataktan kalkıp bulaşığa yemeğe yardım ediyordu eşi gelince de kızıyodu eltime niye iş yapıyosun hastayım diyosun bide bizde böyyyle :53::53::53: eşimle bakakalıyoduk yani ama herkes farkında kıskanç olduğunu ben kayınvalidemi her arayışımda onun durumunu sorarım kontrollerini sorarım kendi bebeğime aldığım kıyafetlerden onada alırım ama o bir kere beni sormuş değil ayy neyse gerildim günahlarını dökmeyimm bari

her ailede war tatlım böyle olaylar sen takma bak keyffinee gelcek bebişini düşün boşverrrr onlar yesin kendlerini:1:

ay evet değişikmş canım neyse sen takma boşver benmkide braz öle idare edyrz ne yapalım çok da sık gorsmyrz zaten farklı sehrlerdeyz :68:

Allah'a şükürler olsun bizde farklı şehirdeyiz çok sık görüşmüyoruz ama ara tatil geliyo mecburen görüşücez herkes ara tatili ister ben şimdiden kaygı duyuyorum
acaba drumla konuşsam yolculuk yasak falan mı dedirtsem :47::47::47:

her ailede war tatlım böyle olaylar sen takma bak keyffinee gelcek bebişini düşün boşverrrr onlar yesin kendlerini:1:

öyle yapıyorum ne takıcam uzak olduktan sonra eşim ilerde oraya yerleşiriz diyo şimdiden geriliyorum olsun en azından bebeğim yanımda burda büyüycek Allah nasip ederse gerisi boş

canım güzel ama ne bileyim benim eltim tuhaf biraz birazda kıskanç bir yıldır çocuk istemiyoruz diyorlardı nasıl ayarlamışlarsa benimkini öğrendikten bir birbuçuk ay sonra onun hamilelik haberi geldi eşimin memleketine gittim gittiğimizde ben 19 o da 14 haftalık hamileydi nerdeyse ben buna hizmet ettim yerinden kalkmıyo sürekli ağlak bi ifade ben etrafıma gülücükler saçarken o sürekli şuram ağrıyo buram ağrıyo diyip yatıyodu akşama kadar eşinin eve gelmesine yakın yataktan kalkıp bulaşığa yemeğe yardım ediyordu eşi gelince de kızıyodu eltime niye iş yapıyosun hastayım diyosun bide bizde böyyyle :53::53::53: Eşimle bakakalıyoduk yani ama herkes farkında kıskanç olduğunu ben kayınvalidemi her arayışımda onun durumunu sorarım kontrollerini sorarım kendi bebeğime aldığım kıyafetlerden onada alırım ama o bir kere beni sormuş değil ayy neyse gerildim günahlarını dökmeyimm bari

boşver bacım.. Kıskanılmakda güzeldir :)))) eltiler arasında genelde olur böyle şeyler...
Ama benim eltimden yana şansım çok açık... Walla anneim duasını çok aldım herhalde... 7 sene gelin ile beraber aynı evde kaldık.. Gelinimiz bir dediğimi iki etmedi.. Hiç kavga etmedik :)))) evlemdim eşimin ailesi ile aynı binada oturuyoruz. Aile apatrmanı.. Biz çocuk yapmakta çok zorlandık tüp bebek yaptık.. Bebek olana kadar eltim kendisi hamile kalır diye eşine yasak getirmiş.. Allah korusun benden önce hamile kalmasın diye :))))

senin işin kolay :))

boşver bacım.. Kıskanılmakda güzeldir :)))) eltiler arasında genelde olur böyle şeyler...
Ama benim eltimden yana şansım çok açık... Walla anneim duasını çok aldım herhalde... 7 sene gelin ile beraber aynı evde kaldık.. Gelinimiz bir dediğimi iki etmedi.. Hiç kavga etmedik :)))) evlemdim eşimin ailesi ile aynı binada oturuyoruz. Aile apatrmanı.. Biz çocuk yapmakta çok zorlandık tüp bebek yaptık.. Bebek olana kadar eltim kendisi hamile kalır diye eşine yasak getirmiş.. Allah korusun benden önce hamile kalmasın diye :))))

:))
Eltine ve sana maşallah canım ne güzel örnek bir ilişki :nazar::nazar::nazar::nazar:

ne güzel inşallah ben de elti konusunda şanslı olurum bir seneye yakın zaman oluyo eşimin abisi nişanlısından ayrıldı 1,5 yıl kadar nişanlı kaldılar ama pek görüşmezdik evlenince aynı bina da oturacaktık inşallah yeni eltim kafama uygun biri olur

kızlar meraba yaaa sinirlerim tepemde. annem kargo göndermişti yılbaşından önce eşime bana bebişe bişeyler almış. onu da ptt kargoyla gönderme gafletinde bulunmuş.5 gündür bi kargo gelmezmi yaa delircem artık. sanki şırnakta bi yerde oturuyorum ulaşması çok zormuş gibi. istanbulun göbeğindeyim yani. ama ben de boş durmadım naaaptım bütün hamilelik hormonları tavan yapmış bi insan olarak telfn edip ağzıma geleni söyledim. siz siz olun sakın bu internetten alışveriş yaptığınız sitelerde gönderimi ptt kargo ile yapıolarsa kesinlikle almayın benden söylemesi

kızlar meraba yaaa sinirlerim tepemde. Annem kargo göndermişti yılbaşından önce eşime bana bebişe bişeyler almış. Onu da ptt kargoyla gönderme gafletinde bulunmuş.5 gündür bi kargo gelmezmi yaa delircem artık. Sanki şırnakta bi yerde oturuyorum ulaşması çok zormuş gibi. Istanbulun göbeğindeyim yani. Ama ben de boş durmadım naaaptım bütün hamilelik hormonları tavan yapmış bi insan olarak telfn edip ağzıma geleni söyledim. Siz siz olun sakın bu internetten alışveriş yaptığınız sitelerde gönderimi ptt kargo ile yapıolarsa kesinlikle almayın benden söylemesi

sakin ol canım... Sonuçta onlar getirecekleri zaman getirirler.. Sen kendini ne kadar yırtarsan yırt... Dua etde kaybetmesinler...

Kısslar siz hangi balığı yiyorsunuz en fazla omega 3 uskumru ve somonda varmış somonu sevmediğim için şimdiye kadar hep uskumru yiyordum, ama uskumru gibi büyük balıklarda çok fazla civa olduğu için zararlı olabiliyormuş istavrit hamsi yemek lazımmış şaşırdım kaldım

Kısslar siz hangi balığı yiyorsunuz en fazla omega 3 uskumru ve somonda varmış somonu sevmediğim için şimdiye kadar hep uskumru yiyordum, ama uskumru gibi büyük balıklarda çok fazla civa olduğu için zararlı olabiliyormuş istavrit hamsi yemek lazımmış şaşırdım kaldım

ben ne zaman balık yesem çıkarıyorum nedenini bende anlamadım ne yapacağımıda bilmiyorum doktora sorucam olmadı balık hapı yazsın

Tatlım doktor bana özellikle sardalya demişti

çok geçmiş olsun cnm :70:
inşallah kısa zamanda geçer, sen içini ferah tut, öksürük bebeğe zarar vermiyordur..

gunaydn tatlımm szde hoşgeldnz :70:

canım meyve ye bol bol ihmal etme bebişe bişey olmaz sen uzme kendnş :70:

ayyy canım geçiş olsun dikkat et kendine tez zamanda iyileşirsin inşalah..
inşallah iyileşirim kızlar dün gece öksürmekten sinir oldum hıçkıra hıçkıra ağladım
slm kızlar nasılsınız ben de yine uyuyamadım tabiki gec kalktık bu yüzden..bu ara hiç iştahım yok kızlar bişey yemek istemiyorum:19:vicdan azabı duyyorum yemeyincede nolcak böyle:25:
süt meyve falan tüket .canını da sıkma yememe olayına.bebiş sağlıklı olsun yeter
ayça tatlım kaç kilo almıstın ay ben kafayı yiyecem 8 kilo aldım 4 kilo hakkım kaldı 3 ayda 4 almam lazım diyorum ama acaba kaç dört kilo alırım ne yesem yarıyor içtiğim su bile
ben hiç tartılmıyrm bile korkumdan.ben daha fazla almışımıdr sankii
offff kızlar sinir oldum yaaaaaaa 1 aydır doktor için bugünü bekliyorum şimdi doktordan aradılar 5 30daki randevuyu 1.30 2 ye alalım diye yada cumartesi dediler eşimde toparlanıp yetişemeyecegimiz için cumartesi ye kaldı delrdim ama yani hazırlamıstım ben bugüne kendimi hep ne biçim heyecanlydım taa pazar gününden beri..
canım hayırlısı olsun.gelecek sefere belki bebişin size kendini tam gösterecek belki bu gidişinde o kadar detaylı göremeyecektin veya dr.acele etcekti.dert etme bunu.
Kızlar biz geldik,doktor randevumuz vardı,870 gr olmuş oğlumuz,çok edepli oğlun var dedi doktor,cinsiyetini göstermedi teyzesine,bacağıyla kapadı ayağına falan vurdu çeksin diye,bu sefer eliyle kapadı ayağını çekti:1:
şeker yüklemesi için glikoz verdiler karnım açtı,tabii yarım saat anca dayandım sonrasında istiğfar ettim,hafta sonu tekrar yükleme yapılacak:(((((
doğumumuz 13 nisan gözüküyor ve normal doğuma gidiyoruz şimdilik herhangi bir sorun yok toplamda 9,5 kilo almışım doktor bir dizi yasak getirdi,birde söylemeyi unuttuk bu yeni doktorumuz biz doktorumuzu değiştirdik kızlar.Bu doktorumuz ilk hamileliğimizi öğrendiğimiz doktordu kürkçü hesabı geri döndük:9::9:
ayy yerim ben onu.maşallah bebişine canım.inşallah şeker yükleme sonucun ii çıkar.beni 100 gr yüklemesi bekliyor:(
kızlar meraba yaaa sinirlerim tepemde. annem kargo göndermişti yılbaşından önce eşime bana bebişe bişeyler almış. onu da ptt kargoyla gönderme gafletinde bulunmuş.5 gündür bi kargo gelmezmi yaa delircem artık. sanki şırnakta bi yerde oturuyorum ulaşması çok zormuş gibi. istanbulun göbeğindeyim yani. ama ben de boş durmadım naaaptım bütün hamilelik hormonları tavan yapmış bi insan olarak telfn edip ağzıma geleni söyledim. siz siz olun sakın bu internetten alışveriş yaptığınız sitelerde gönderimi ptt kargo ile yapıolarsa kesinlikle almayın benden söylemesi
tam sinir olmuşsun.bende taa geçen hafta pazardan beri hepsiburada.sipariş verdim.halen kargo falan ortalıkta yok.neyse canım eline ulaşsında boşver üzme kendini kargo yüzünden.bebişe yazık

canm sardalya ve somonda omega çokmuş ben somon ve levrek yiyrm genelde hatta bu akşam yicez gene :27: eşim pes etmyr haftada bir elnde poşety balık aldm diye gelyr :52: ama sadece frnda bugulama yiyeblyrm ben

ben çupra yiyorum ama sevdiğim için hoşuma gidiyor.hamsi severdim şimdi hiç canım istemiyor.

Tatlım doktor bana özellikle sardalya demişti
sardalya yemedim hiç neden sardalya dedi biliyor musun

ben ne zaman balık yesem çıkarıyorum nedenini bende anlamadım ne yapacağımıda bilmiyorum doktora sorucam olmadı balık hapı yazsın

Benim dr bi tuhaf demir hapı falan da yok sadece elevit kulladırıyo balık hapını sordum ona da yok dedi doğal olarak tüket dedi

Back
X