- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #28.941
Canım güzel ama ne bileyim benim eltim tuhaf biraz birazda kıskanç bir yıldır çocuk istemiyoruz diyorlardı nasıl ayarlamışlarsa benimkini öğrendikten bir birbuçuk ay sonra onun hamilelik haberi geldi eşimin memleketine gittim gittiğimizde ben 19 o da 14 haftalık hamileydi nerdeyse ben buna hizmet ettim yerinden kalkmıyo sürekli ağlak bi ifade ben etrafıma gülücükler saçarken o sürekli şuram ağrıyo buram ağrıyo diyip yatıyodu akşama kadar eşinin eve gelmesine yakın yataktan kalkıp bulaşığa yemeğe yardım ediyordu eşi gelince de kızıyodu eltime niye iş yapıyosun hastayım diyosun bide bizde böyyyleeşimle bakakalıyoduk yani ama herkes farkında kıskanç olduğunu ben kayınvalidemi her arayışımda onun durumunu sorarım kontrollerini sorarım kendi bebeğime aldığım kıyafetlerden onada alırım ama o bir kere beni sormuş değil ayy neyse gerildim günahlarını dökmeyimm bari
ay evet değişikmş canım neyse sen takma boşver benmkide braz öle idare edyrz ne yapalım çok da sık gorsmyrz zaten farklı sehrlerdeyz