• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:16: :16: :16: :16: :16:

Selam kızlar...Nasılsınız...

Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Bugün dr. kontrolümüz vardı...Biraz moralim bozuktu ve oğlumun nasıl olduğunu sormak aklıma bile gelmedi...Sanki konuşacak halim yok gibiydi zaten...Dr. bişey demedi iyi sanırım...İdrar yollarında sorunum olduğundan idrar testi ve idrar kültürü istediğimi söyledim yaptırdık...Cuma çıkacakmış sonuçlarım...Şeker testi yaptırdın mı dedi...Hayır dedim...Yarın aç karınla gel eczanedende 50mg glikoz al dedi...Yarın şeker testimizide hayırlısıyla yaptıralımda sorunsuz sonuç alalım inşallah...

Buarada oğluşumun kilosu 881.0gr sanırım...Usg kağıdında EFW1 yazıyor...İnternetten baktım ve bıdığımın kilosuymuş...
Adet tarihime göre 24+5 usg göre 26+2 çıkıyoruz...Doğum ise adet tarihine göre 21.04.2011 usg göre 10.04.2011 çıkıyor...

CNM MAŞALLAH OĞLUŞUNA:nazar: GÜZEL BÜYÜTMÜŞSÜN DE NİE MORALİN BOZUKTU SENİN..BİDE MERAK ETTİĞİM ŞEY ŞU..BAZEN DOĞUM TARİHİ ÖNE ÇEKİLİYO YA..BUNU DOĞUM YAPAN ARKADAŞLARIMA SORDUM DEDİKİ NORMAL ZAMANINDA GELİYO GENELDE CNM DEDİ...SANIRIM BEBİŞİN YAPISI İTİBARİYLE HAFTA İLERDE ÇIKIYO AMA DOĞUMU ETKİLEMİYO DEDİ ÖYLEMİ SENCE

Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Bugün dr. kontrolümüz vardı...Biraz moralim bozuktu ve oğlumun nasıl olduğunu sormak aklıma bile gelmedi...Sanki konuşacak halim yok gibiydi zaten...Dr. bişey demedi iyi sanırım...İdrar yollarında sorunum olduğundan idrar testi ve idrar kültürü istediğimi söyledim yaptırdık...Cuma çıkacakmış sonuçlarım...Şeker testi yaptırdın mı dedi...Hayır dedim...Yarın aç karınla gel eczanedende 50mg glikoz al dedi...Yarın şeker testimizide hayırlısıyla yaptıralımda sorunsuz sonuç alalım inşallah...

Buarada oğluşumun kilosu 881.0gr sanırım...Usg kağıdında EFW1 yazıyor...İnternetten baktım ve bıdığımın kilosuymuş...
Adet tarihime göre 24+5 usg göre 26+2 çıkıyoruz...Doğum ise adet tarihine göre 21.04.2011 usg göre 10.04.2011 çıkıyor...

hoşgeldin cnm
maşallah oğluşuna büyümüş kocaman olmuş :nazar::nazar::nazar:
testlerinde bişi çıkmaz inşallah cnm gönlünü ferah tut sen.

tatlm maşallahhhhhhh diorum oğluşunla sana bu tarihin ileri olması nası oluo yaa erken döllenme fln heralde demii

valla cnm benimde öle çıkıyo usgde nasıl oluyo bilmiyorum.son adetime göre 1 nisan en son usg me göre 20 mart gözüküyo.

esteemciğim sorma canım ya yeter artık dimi allahım beterinden sakınsın ama inşallah zamanında sağlıkla doğar kuzucum
hemoroidimde acımıyordu ne kanaması açıkçası şaştım kaldım neyse bunla gelmiş geçmiş olsun bana

şaka bi yana geçmiş olsun canım dikkat et kendine:21:

hoşgeldin canım...:21::3: :3: :3:

CNM MAŞALLAH OĞLUŞUNA:nazar: GÜZEL BÜYÜTMÜŞSÜN DE NİE MORALİN BOZUKTU SENİN..BİDE MERAK ETTİĞİM ŞEY ŞU..BAZEN DOĞUM TARİHİ ÖNE ÇEKİLİYO YA..BUNU DOĞUM YAPAN ARKADAŞLARIMA SORDUM DEDİKİ NORMAL ZAMANINDA GELİYO GENELDE CNM DEDİ...SANIRIM BEBİŞİN YAPISI İTİBARİYLE HAFTA İLERDE ÇIKIYO AMA DOĞUMU ETKİLEMİYO DEDİ ÖYLEMİ SENCE

Sağol canım benim...
Eşimle artıştım sabah sabah...Ağlamaktan kahvaltı bile etmedim...Onunda umrunda bile olmadı aç kalmamın veyada öyle göründü ve ben daha çok alındım istemeden gözlerimden hep yaşlar aktı durduramadım...Taaki hastanede gönlümü almaya çalıştı ama kırılmıştım birkere toparlayamadım kendimi...
Canım benim düşüncemde yine normal doğum tarihinde gelir diyorum bebek ama bende idrar yollarından sorunum olduğundan ve düzelmediğinden erken doğum olma korkusu var bu nedenle ben doğumumu usg göre bakıyorum...Hazırlıklarımı ona göre yapıyorum...Tabiki dularım gününü doldurunca meleğimin gelmesi...

hoşgeldin cnm
maşallah oğluşuna büyümüş kocaman olmuş :nazar::nazar::nazar:
testlerinde bişi çıkmaz inşallah cnm gönlünü ferah tut sen.

valla cnm benimde öle çıkıyo usgde nasıl oluyo bilmiyorum.son adetime göre 1 nisan en son usg me göre 20 mart gözüküyo.

Sağol canım benim...
Geçen ay sağlık ocağı kan testi yapmıştı değerlerime bakmak için...Oradaki dr. biraz şeker var dikkat et dedi...Özeldeki dr. göstermiştim...Tatlıdan uzak dur dedi ama nerde...Tatlı sevmeyen ben tatlıya saldırıyorum...

herkese merhabalar

bende geçen gun glıkoz yaptırdım. ama once aclık kan sekerı aldılar meger alınmaması gerekıormus sonra farkettiler onu ıptal ettiler sekeri içtikten sonra tekrar alıp gonderdiler sonucu iyi çıktı ama emin de olamıyorum karıstırmıslar mıdır dıye. gerçi ikinci kanı bashemsıre kendı elıyle goturdu labaratuara ooff yıne de ne bıleyım ıcım rahat etmıyor yaptırsammı yıne????

Cnm karıştırmamışlardır sanmıyorum, rahat ol..:70:

sağol canım benim...
Eşimle artıştım sabah sabah...ağlamaktan kahvaltı bile etmedim...onunda umrunda bile olmadı aç kalmamın veyada öyle göründü ve ben daha çok alındım istemeden gözlerimden hep yaşlar aktı durduramadım...taaki hastanede gönlümü almaya çalıştı ama kırılmıştım birkere toparlayamadım kendimi...
Canım benim düşüncemde yine normal doğum tarihinde gelir diyorum bebek ama bende idrar yollarından sorunum olduğundan ve düzelmediğinden erken doğum olma korkusu var bu nedenle ben doğumumu usg göre bakıyorum...hazırlıklarımı ona göre yapıyorum...tabiki dularım gününü doldurunca meleğimin gelmesi...

geçen akasya durağını seyrediodum... Kadınlar eylem yapıyolar erkeklere karşı bir pankartta şöyle yazıyodu.. Erkekler hangi burçtan olursa olsun yükseleni muhakkak öküzdür.... Sözüm meclisten dışarı :)))) ama kendini niye yıpratıpta bebişinle hasret gideremedin ki...değer mi hiç... Karı koca arasında tartışmalar tabiki olacak... Ama kendini yıpratma sakın...

canım nedeni bilemiyorum ama moralini bozmamaya çalış..bebişini düşün hep..
ama onu bile etkilemiş izin verme böyle olmasına..kilosu maşallaah çok iyiymiş,oda önde gidenlerden..:nazar:
benimde 1 nisan çıktı ama bunlar doğum tarihini etkilemez herhalde..

Cnm karıştırmamışlardır sanmıyorum, rahat ol..:70:

ben de öyle ümit ediyorum ama annelik duygularından mıdır nedir bi türlü huzur bulamıyorum:(

geçen akasya durağını seyrediodum... Kadınlar eylem yapıyolar erkeklere karşı bir pankartta şöyle yazıyodu.. Erkekler hangi burçtan olursa olsun yükseleni muhakkak öküzdür.... Sözüm meclisten dışarı :)))) ama kendini niye yıpratıpta bebişinle hasret gideremedin ki...değer mi hiç... Karı koca arasında tartışmalar tabiki olacak... Ama kendini yıpratma sakın...

Bu erkekler boyleler iste insanın en cok nazım gecsin istediği dönem hamilelik ama gelde bunu onlara anlat. Erkekler hamile olsa nasıl olurdu düşünebiliyor musunuz hafif bi grip olsalar bile hayatın merkezi olmak istiyorlar eminim hamileliklerinde yerlerinden bile kalkmazlardı:DD

kızlar biz oğluşumla çıkalım artık.
gözlerim kan çanağına dönmüş bilgisayara bakmaktan.yanıyolar acayip derecede.biraz dinlenelim.
belki akşam eşimde erken gelirim dışarı çıkarız dedi.
sizlere iyi akşamlar.
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın :9::16:

:9: Güldürdün beni canım yaaa... :9:

canım nedeni bilemiyorum ama moralini bozmamaya çalış..bebişini düşün hep..
ama onu bile etkilemiş izin verme böyle olmasına..kilosu maşallaah çok iyiymiş,oda önde gidenlerden..:nazar:
benimde 1 nisan çıktı ama bunlar doğum tarihini etkilemez herhalde..

Bebişi önde gidenler dr. gidince sorsunlar bakalım etkileyip etkilemediğini...Yarın gideceğim ben dr. ama dr. görüşmem yok...Cuma sonuç göstermek için gittiğimde unutmazsam sorarım...

kızlar biz oğluşumla çıkalım artık.
gözlerim kan çanağına dönmüş bilgisayara bakmaktan.yanıyolar acayip derecede.biraz dinlenelim.
belki akşam eşimde erken gelirim dışarı çıkarız dedi.
sizlere iyi akşamlar.
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın :9::16:

Kendinize çok cici bakın...Burda dışarısı çok soğuk ve acayip rüzgar var aradada kar atıştırıyor...Dr. kendi arabamızla gidip gelene kadar bile üşüdüm...Orasıda soğuksa sıkı sıkı giyin canım...Üşütme kendini ve oğluşunu...

maşallah bıdığına canım kocaman olmuş:emir_bebek::nazar: sana bişi danışmak istyrum canım bende işe erken gittiğim için üşütüyrum kendimi idrar yolları enfeksiyonundan şüphelendim bu hafta yaptırdım
yarın alıcam sonucu ayy psikolojik mi acaba malum yer geriliyor gbi bişi saplanıyor anlık :69:

Kızlar Merhaba,
Bugün öğlen tetanoz aşımı oldum 1 Doz. Dr. bu ay içinde tek doz olmamı söyledi, bende öğlen paydosunu fırsat bilip hemen sağlık ocağına gittim ve aşımı oldum. Onun dışında,Hemşire aşıdan önce minik kızımın kalp sesini dinledi.. :nazar: nasılda atıyordu kuzumun kalbi... :16: Hemşire bile çok mutlu oldu maşalllah çok sağlıklı dedi... :61:

ben de öyle ümit ediyorum ama annelik duygularından mıdır nedir bi türlü huzur bulamıyorum:(

Bu erkekler boyleler iste insanın en cok nazım gecsin istediği dönem hamilelik ama gelde bunu onlara anlat. Erkekler hamile olsa nasıl olurdu düşünebiliyor musunuz hafif bi grip olsalar bile hayatın merkezi olmak istiyorlar eminim hamileliklerinde yerlerinden bile kalkmazlardı:DD

canım haklısın valla.. Erkekler hamile olsa kılını kıpırdatmazlardı..Ben bu dönemde naz yapmayacağım da ne zaman yapacağım :84:
ben de benimkine, nasılsın diye sorduğunda şuram ağrıyo buram ağrıyo deyince, doktor da normal dedi, olurmuş bu haftalarda diyor, konu kapanıyo orda. :53: insan biraz ekstra ilgi şefkat bekliyor.:69:

Back
X