- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #29.281
çok iyi yapmışsın cnm...
![]()
esracım seni bu saatte pek göremezdik mrb
iyi yaptım valla havada bi soğuktu zaten yatağımda gözüm kalmıştı baka baka gitmiştim işe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi yapmışsın cnm...
![]()
hoşbuldum tatlımmmm nasılsın
çok iyi yapmışsın cnm...
![]()
burdayim canim.sabahin 6.30 u burda.gecekusuyum bilmiyomusun,su eylül ordamısın
burdayim canim.sabahin 6.30 u burda.gecekusuyum bilmiyomusun,
aynen tatlım yaaaa pazar günü bütün gün kıza yatak odasında yer açıcam diye cebelleştim bende ayyy bitmedi yaiyiyiz cnm evde iş var..ohooo bitmiyo vallahi
hoşgeldiniz tatlımmmmmselaam kızlaar bizde yurudk geldik valla nefes nefese kaldım![]()
valla arada bende yapıyorum öle kuşum napalım işyerine bazen gelmek işkence gibi oluyo çok güzel yapmışsın boşver senmi kurtarcanmerhabalar
sabah evden işe gitmek için çıktım servisi kaçırmışım sanırım otobüs durağı yakın oraya gittim otobüs bekliyordumki
kafam bozuldu amiri aradım ben ilaç yazdıracam öğlene doğru gelirim dedim. geri dönüp eve yattım uyudum sıcacık yatağımda kitap okudum ye dua et sev
çok hoşuma gitti valla şimdi işe geldim
gelirkene öğlen eşimle buluştum aramız yılbaşından beri limoni bana süpriz yapıp istediğim kolyeyi aldı beni şaşırttı
ben çok kötü biriyim ya durup duran adama neler yapıyrm ben bir bilseniz anlıcanız biraz vicdan yaptım
hamilelik ne hale getirdi beni
![]()
esracım seni bu saatte pek göremezdik mrb
iyi yaptım valla havada bi soğuktu zaten yatağımda gözüm kalmıştı baka baka gitmiştim işe![]()
kar varmı tvde hayat felç falan gösteriyor sizi etkiledimi
yatağa aşımı erdinay pörtledim resmen cnm...
bizim eyalette gecen hafta kar yagdi.bu hafta don var ama.hava cok soguk.bu arada hosgeldin canim.
hoşşbulduk tv de çok kötü gösteriyor uçak seferleri iptal falan dedi sen hangi şehirdesin ki
evet resmen öyle işe giderken o yatağa bir bakışım var için parçalanır görsen küçük emrah gibi![]()
merhabalar
sabah evden işe gitmek için çıktım servisi kaçırmışım sanırım otobüs durağı yakın oraya gittim otobüs bekliyordumki
kafam bozuldu amiri aradım ben ilaç yazdıracam öğlene doğru gelirim dedim. geri dönüp eve yattım uyudum sıcacık yatağımda kitap okudum ye dua et sev
gelirkene öğlen eşimle buluştum aramız yılbaşından beri limoni bana süpriz yapıp istediğim kolyeyi aldı beni şaşırttı
ben çok kötü biriyim ya durup duran adama neler yapıyrm ben bir bilseniz anlıcanız biraz vicdan yaptım
![]()
ii yapmşn kuşum dnlen ohh eşlerde bu arada bizi cekecek ne yapalım![]()
selam güzel annelerrr :80: :80: :80:
şeker testimizi olduk, geldik kızımla...şeker 134 çıktı.. herhalde doktor 100 lük şeker yüklemesi istemez diye umut ediyorum, henüz konuşamadım dr.la
sizler nasılsınız???
merhabalar
kafam bozuldu amiri aradım ben ilaç yazdıracam öğlene doğru gelirim dedim. Geri dönüp eve yattım uyudum sıcacık yatağımda kitap okudum ye dua et sev
![]()