- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.401
kizlar biz geldik alisveristen.bebise biras biseyler aldik.
canım biz patronla boğuşuyoruz senin de başka türlü derdin.. Allah kolaylık versin sana da...
Canım bnm
hoşgeldinizzz
neler alındı bakalım miniğe
ayy dikkat çok gerilmeee cnm bnm bebişini düşün
hoşgeldin cnım iyi günlerde kullanın cicilerinizi
çok saol cnm nşallah gerek kalmaz.
hoşgeldin cnm..sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim,demekki baya uyuyorsun diyetine..
inş.diğerleri de düzelecek sende rahatlayacaksın..insülüne gerek kalmaz inş.
kızlaar bana bir yardımcı olun yaa..
ben oda konusunda çok kararsız kaldım..biliyorsunuz önceden oda alıcam diyordum..
sonra bir de park yatak almaya karar verdim..ki bunları ev almadan önce düşünüyordum..
şimdi ev alıyoruz,haliyle onun taksiti bebeğin masrafı derken sanki sıkışacakmışım gibi geliyor..
belki de sıkışmayacağız bilmiyorum ama bir yandan da kendi evim varken odası olmazsa içime sinmeyecek,oof naapsam bilemedim..nerden baksanız en az 2000 tl gidecek odasına,yatak,nevresin perde filan derken,bu da en azı..
park yatak da alıcam,oda yapmasan yanına bir şifonyer alsam diyorum biryandan 3-4 yaşından sonra da oda alsam diyorum..ooff bir akıl fikir verin bana..mantıklısı nasıl olur?
bir de park yatak alanlardan tavsiye isiyorum,ben kraft 504 düşünüyorum ama
diğer markalarda iyi ve kaliteli birşey uygun fiyata da olabilir tabi..birde bunların nevresim tk.nerden alınacak kızlaar?
bugün doktorumuza gittik şeker yüklememi yaptırdım normal çıktı çok şükür
güzel kızım da gayet iyi teyzeleri gülümsemiş sanki fotoğrafında :))
h.g cnm..cicilerini bir ara eklersin merak ettim..
sorma cnm yaa siz yine 32.haftada kurtulursunuz,benimki ömür boyu işkence...
gerçekten artık kaldıramıyorum,bak şimdi sinirden doldum gelince de en ufak bir lafım kıvılcım çıkarır,o da yorgun gergin,biribimize gireriz ..her seferinde tek kavga sebebi ,ailesinin bu XXXL durumu...
bugün doktorumuza gittik şeker yüklememi yaptırdım normal çıktı çok şükür
güzel kızım da gayet iyi teyzeleri gülümsemiş sanki fotoğrafında :))
ben oda konusunda çok kararsız kaldım..biliyorsunuz önceden oda alıcam diyordum..
sonra bir de park yatak almaya karar verdim..ki bunları ev almadan önce düşünüyordum..
şimdi ev alıyoruz,haliyle onun taksiti bebeğin masrafı derken sanki sıkışacakmışım gibi geliyor..
belki de sıkışmayacağız bilmiyorum ama bir yandan da kendi evim varken odası olmazsa içime sinmeyecek,oof naapsam bilemedim..nerden baksanız en az 2000 tl gidecek odasına,yatak,nevresin perde filan derken,bu da en azı..
park yatak da alıcam,oda yapmasan yanına bir şifonyer alsam diyorum biryandan 3-4 yaşından sonra da oda alsam diyorum..ooff bir akıl fikir verin bana..mantıklısı nasıl olur?
diğer markalarda iyi ve kaliteli birşey uygun fiyata da olabilir tabi..birde bunların nevresim tk.nerden alınacak kızlaar?
Canım bence de iyi beslenmeyle bebişin toparlar, ben de annem geldiğinde hemen kilo alıyorum ama annem gittiğinde çok fazla yemek yapamıyorum çok geç eve geliyorum düzenim bozuluyo.
canım sende güzel beslenmey çalış.dikkat et kendine.annen bikaç hafta daha kalsın sizde bak nur topu olur senin miniğin
sağol cnm ama yağız esmer fl ndemek ya :) bizim çocuklar kumral haifif sarışına dönük oluyor,ismiyle çelişkili olur sanırım
ahh ahh eşimde bıktı ama birşe diyemiyor ne desin ? dese bile hep biz suçlu oluyoruz ve sonuç değişmiyor..
açlıktan öldüm yaa ,yemekleri yaptım adamı bekliyorum.hala gelemedi yani hala dükkana onu değiştirmeye birisi gitmedi off off..adam sabah 10da yaptıgı kahvaltı ile duruyor ,,gelde sinirlenme..yarım saattir yukarda sesler başladı yani yeni geldi kaynanamlar herhald...inş. ben açlıktan ölmeden bu yüzyıla gelir kocamda mamamızı yeriz..:84:
aman cnm iyi beslen inş. bi sorun çıkmaz düzelirr
hosbulduk canim.esim calistigi icin ancak parca parca alabiliyoruz.zamanimiz kisitli oluyo.
kızlarr bugün benim doğum :))
kızlar hepinize iyi akşamlar :79: :79: :79:
biz kızımla evim evim sıcak evim diyerek eve doğru yola çıkıyoruzzzz
bugün çok üşüdüm iş yerinde
kızlarr bugün benim doğum :))
kızlar alışverişe nerden başlamalı dersinizzz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?