- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.381
sağol cnm ama yağız esmer fl ndemek ya :) bizim çocuklar kumral haifif sarışına dönük oluyor,ismiyle çelişkili olur sanırımayyy canım sende bendensin,biz yağız diyorduk vazgeçtik ama sen koyabilirsin ben çok seviyorum yağız ismini.
Beğendiğimiz diğer isimler aras,sarper,mirza.
allah yardımcın olsun cnm ben de bu tür şeylere çok kızıyordum eşimden birşey isteseler artık evlendiğini kabul etsinler evde bir bekar oğlanları daha var diyordum senin yazdıklarını okuduktan sonra benim ki hiç birşeymiş senin koca da bu kadar yüz vermesin cnm ... Neyse sabırlı olmaya çalışalım allahta anlayışsız insanlara biraz anlayış ihsan eylesin
cnm benim vallahi senden başka kimse önemsemez seni..eşin bile bi yere kadar..onun canından can taşısanda fark etmiyo..hep dediğim gibi... sen kafana takma..duyarsız ol vurdum duymaz ol bak nasıl rahat olursun...
mrb kızlar uzun zamandır yazamıyordum nasılsınız
bebgım bır hafta kçktu drumun yakın takıbı altındayız bır haftayla ılerlıyoruz hafta uzamamamış çok şukur bu arada bıde tokluk şekerım 159 çıktı yrn bırde 100luk yaptrcaz
kızlar sinir oldum yaaa
ofiste donuyorum , ayaklarım buz kesti, patron çok elektrik parası geliyor diye klimayı açtırmıyormuş.
sinirlerim tepeme çıktı ya..Kendisinin odasında kendisine özel klima var.
kızlar sinir oldum yaaa
ofiste donuyorum , ayaklarım buz kesti, patron çok elektrik parası geliyor diye klimayı açtırmıyormuş.
sinirlerim tepeme çıktı ya..Kendisinin odasında kendisine özel klima var.
Allahım bencilliğin rekorunu kırcak bu patronlar..kendi canı canda sizinki patlıcan sanki..valla bence çekinme üşüorsan gidip söyle..sende hamilesin..aman dikkat et hemen idrar yolları sapıtıor,wc den çıkamaz olursun..
slm gelir gelmez aynı dertten muzdarip olduğumuz için hemen yazayım dedim valla lafını esirgeme beni çıldırttılar cihazlar bozulacak diye hem klima açık soğuk esen hemde havalandırma
bayanscımm hemde ne benciller ayçayı bimiyrum ama benim çok ahımı aldılar valla mesaim bittiği halde gıcıklığına beni tekrar kanala çağırdılar trafik saati çık dyor bana:2:
slm gelir gelmez aynı dertten muzdarip olduğumuz için hemen yazayım dedim valla lafını esirgeme beni çıldırttılar cihazlar bozulacak diye hem klima açık soğuk esen hemde havalandırma
bayanscımm hemde ne benciller ayçayı bimiyrum ama benim çok ahımı aldılar valla mesaim bittiği halde gıcıklığına beni tekrar kanala çağırdılar trafik saati çık dyor bana:2:
benim de ahımı alıyorlar canım.
32. hafta gelsin diye hergün çentik atıyorum ajandaya resmen..bir an önce kurtulmak istiyorum bu bencillerin yanından
merhaba güzel nisan anneleri.
biz geldik.maşallah bugün giremedik sizde baya sohbet etmişsiniz okuyamadım geçmişi.umarım kötü bi durum yoktur.
bende bugün diabet bölümüne gittim.değerlerim yüksek değilmiş ama 2-3 tanesi sınırım az üstünde çıkmış.
1 hafta daha ölçücem ama bu sefer birinci saat tokluk şekerimi ölçücem.haftaya salı gene kontrol var.eğer değerler iyi çıkarsa diyetle devam edicez yüksek çıkarsa insilüne başlıcaz dedi.bol hareket et yürüyüş yap dedi.bu soğukta nasıl yürüceksem.artık bakıcaz bi çaresine.
diabet bölümünden sonrada diyetisyenime gittim gösterdim sonuçlarımı insülüne gerek kalmaz diyetle idare edilebilir dedi.inşallah öyle olur ne diyelim.
sizler nasılsınız?
biz geldik.maşallah bugün giremedik sizde baya sohbet etmişsiniz okuyamadım geçmişi.umarım kötü bi durum yoktur.
bende bugün diabet bölümüne gittim.değerlerim yüksek değilmiş ama 2-3 tanesi sınırım az üstünde çıkmış.
1 hafta daha ölçücem ama bu sefer birinci saat tokluk şekerimi ölçücem.haftaya salı gene kontrol var.eğer değerler iyi çıkarsa diyetle devam edicez yüksek çıkarsa insilüne başlıcaz dedi.bol hareket et yürüyüş yap dedi.bu soğukta nasıl yürüceksem.artık bakıcaz bi çaresine.
diabet bölümünden sonrada diyetisyenime gittim gösterdim sonuçlarımı insülüne gerek kalmaz diyetle idare edilebilir dedi.inşallah öyle olur ne diyelim.
sizler nasılsınız?
şu patronLARI anlamak zor beni de geçen akşam 9 a kadar aç aç çalıştırdı açlıktan tansiyonum düştü diyorum umursamıyor evde yemeğim de yoktu o sinirle de yemek yapmak istemedim artık gittik annem e ,,,,şöyle şeyler oldumu işten soğuyorum geç cıktık mı inadına klimayı açıyorum valla beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem hep bebek doğduktan sonra güzel bir iş buluyorum ve patronumla karsılıklı oturup konusuyoruz işi bıraktıgımı başka bir iş bulduğumu söylediğimi hayal ediyorum ve patronumun yüz ifadesini düşünmek çok hoşuma gidiyor hah hah hah
şu patronLARI anlamak zor beni de geçen akşam 9 a kadar aç aç çalıştırdı açlıktan tansiyonum düştü diyorum umursamıyor evde yemeğim de yoktu o sinirle de yemek yapmak istemedim artık gittik annem e ,,,,şöyle şeyler oldumu işten soğuyorum geç cıktık mı inadına klimayı açıyorum valla beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem hep bebek doğduktan sonra güzel bir iş buluyorum ve patronumla karsılıklı oturup konusuyoruz işi bıraktıgımı başka bir iş bulduğumu söylediğimi hayal ediyorum ve patronumun yüz ifadesini düşünmek çok hoşuma gidiyor hah hah hah
Kanki çok acıkmadan ye... çünkü dünkü ben olursun..resmen bayılcaktım
inş. cnım hoşgeldin bu arada sevindim inş. diyetle gğzelce atlatırsınyakın yerlere yürü istersen fazla rüzgar olmayan zamanlarda
hoşgeldin aysucum,ayy hadi inş. diyetle hallollurda sende üzülmezsin bebişte..
sizler nasılsınız?
kizlar biz geldik alisveristen.bebise biras biseyler aldik.
valla delircem yaa,sesleri geliyor tepemde muahbbet ediyorlar..hiç düşünene yok dükkandaki aç mı tokmu? bütün gününün içine s.çtık diyen yok..ayy allahım şeyten diyor çığlık çığlıga bağır yeter artık diye..
gerçekten acıktım ama sinirden midem kaynadı,yiyecek halde kalmadı zati..
vallahi bıktım yaa bu kadar genişilikte fazla,yeter yaaa:84:
kizlar biz geldik alisveristen.bebise biras biseyler aldik.
valla delircem yaa,sesleri geliyor tepemde muahbbet ediyorlar..hiç düşünene yok dükkandaki aç mı tokmu? bütün gününün içine s.çtık diyen yok..ayy allahım şeyten diyor çığlık çığlıga bağır yeter artık diye..
gerçekten acıktım ama sinirden midem kaynadı,yiyecek halde kalmadı zati..
vallahi bıktım yaa bu kadar genişilikte fazla,yeter yaaa:84:
hoşgeldin cnım iyi günlerde kullanın cicilerinizikizlar biz geldik alisveristen.bebise biras biseyler aldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?