2011 Nisan Anneleri

sanırım 7.ayın sonuna kadar dönebiliyolar.çatı muayneside 37 haftalarda yapılıyo diye duymuştum sanki cnm.

selam jojop cum bir sonraki kontrolün ne zaman bebeğinin kilosunu merak ettim geçen sefer 690 dı sanırım hemen hemen aynı idi senden bir kaç gun sonra gitmiştim 695 çıkmıstı

cnm ayın 15 i gibi gitmeyi düşünüyorum.28.haftamda.sen ne zaman gideceksin??benim de öyle önden falan gitmiyo tam gününde çıkıoy her zaman çok şükür.bazıları önden gidiyomuş yapısal galiba bilemiyorum.aman olsun geride olmasın sağlıklı olsun da inşallah.bi arkadaşla aramda 10 gün var onun bu hafta 1600 gr çıkmış.önde galiba.bakalım bizimkiler 1 kg oldumu çok merak ediyorum bendesenin bebiş de aynı maşallah 695 ii bence maşallah

sarissa cnm eğer izin verirlerse ana kucagı canta tarzı yada puset hangisi daha iyi olursa birinde yatırırırm hergün de temizlik yapar hijjenik hale getirmeye çalışırım burayı ,,ısınmak için klima kullanıyoruz kapıyı az aralıklı bıraksam havalanmış da olur bu kat sıcak oluyo zaten gelen giden de olmaz buraya cıkarsa bi çalısanlar cıkar 2 kız çalısıyoruz ve o da hamile aramızda 2,5 ay var tabi, yine de bilemiyorum bebeğime bakabilmek için çözüm arayısı içindeyim kendi annem bakamaz zaten işi başından babam bebeğe kim bakacak diye sorduğu zman bilmiyorum diyorum annem de ben de bakarım kayınvalidesi de bakar ortada mı kalacak demiyor anca haftada bir gün bakabilir kız kardeşim yaz tatillerinde ben bakarım diyor kayın validem haftanın 2 3 günü yaşlı babasına bakmaya gidiyor bebişim bi orda bi burda gezmesin diye bugun boyle bir fikir geldi aklıma

çok güzel bir haber, ve çok sevindirici bir gelişmee..inşallaah 6 aylık izin konusunuda geçirirler biran evvel meclisten de bizde faydalanırız..ama bu çok gerekli birşeydi çok çok iyi olmuş..

Esracım,benimde bazen seninki gibi aşağıda kasıklarıma doğru titremeler ufak hareketler oluyordu..
sanki bişeyi ayakla açmak istersin yaa orayı öyle zonklatıyordu,ama ara ara..geçen hafta gittiğimizde kontrole anladım ki ayaklarıymış,çünkü benim oğluşda makat gelişi duruyor yani baş yukarda ayaklar aşağıda,sağ tarafımda benim ağırlık,hatta dr.un söylediğine göre kafası tam karaciğerimin altındaymış,zaten 2 kat duruyordu sıpa,ayaklar yüzünde taaa...ama ben hareketleri genelde göbek çevresinde hissediyorum,birde sağ böğrüme doğru..

evet maşallah doktor da iyi dedi kilosuna 29 ocakta gidecem bakalım cok merak ediyorum

ayy evet yaa çok büyük bi sınav:26:bide normal doğum istiyorum ama ben muayeneden bile korkuyorumbi kere vajinal ultrasona girdim de onda bile tir tir titredim.bana bugune kadar hiç ters düz demedi doktor.bebeğim de hep kafası sağ tarafta yatıyo oluyo.yani kafası nerde şimdi aşağı mı yukarı mı sağda mı.

ewt canım bzde çok begendik 70-120 boyutları..butun özellkleri war ewet sallanma 2 kademe alt açması falan çok da saglam gozkyr bakalım..internetten almadık canım bulndgm ilden bi magazadan aldık

ewt canım bzde çok begendik 70-120 boyutları..butun özellkleri war ewet sallanma 2 kademe alt açması falan çok da saglam gozkyr bakalım..internetten almadık canım bulndgm ilden bi magazadan aldık

güle güle kullansın cnm kızınben de hep pembelere gidiyorum.ben de alıcam bugun şöyle bi göz attım ama daha almıycam bakalım güzel bişeler karşıma çıkar heralde.

CNM BENDE BAYBLİFE MARKA ALDIM GERÇEKTEN KALİTELİ.... KRAFT 504 YANINDA HALT ETMİŞ

Odamız kırmızı siyah... Bu odamıza Oğlumun odasının perdesi bilem var ilk aldığımız zamanlar ona niyet aldık... Turuncu-yeşil çok tatlı bi perde... Işte winne tehe pooh da turunculu vs aklımda olanlrı inş gerçekleştirirsem çok güzel olcak

bende hop atladım hemen

canım bebiş cicileri topiğndeydi 72 mi 73. sayfa gibi galiba ya da o aralarda linki vardı cimcimenezın park yatağının
hemen bakmaya gidiyorum canım , sağol yardım için :)

CNM BENDE BAYBLİFE MARKA ALDIM GERÇEKTEN KALİTELİ.... KRAFT 504 YANINDA HALT ETMİŞ

çok şirin Esra, şekli falanda kibarcık yani kıvrımlar falan gzl estetikli yapmışlar..kaba durmuyor..bende park yatak alıcam inş. ama ne alacağıma karar verememiştim bunlar epey yardımcı oluyor insanın fikirlerinin netleşmesinde..Teşekkürler:)

ay çok güzelmiş cnm yaa oğluşun güle güle uyusun büyüsünoturduğum ilde babylife var mı bilmiyorum.kraft chicco falan bakıyodum ben hep ama gözüme tipleri çok kaba geldi bugun ilk defa park yatak baktım da.ama sizinki cidden çok şık ve sevimli duruyo.bi araştırıyım burda babylife var mı.güle güle kullan sen de cnm çook beğendim.

KIZLAR EŞİM BAYBLİFE MRKA PARK YATAĞI BÜYÜK Bİ MĞAZADAN ALDI..DASTİNİ DİE İNT SİTESİDE OLMALI...ADAM DİREK DEMİŞKİ KARDEŞ KRAFLA AYNI YERDE ÜRETİLİYO...KULLANILAN MALZEME AYNI..UFAK FARKLILIKLAR VR OYUNCAKLARDA.. BENDE HEM FİKİRİM BAKTIM ÖYLE...YAN MARKASI...
LWC İLE SOUNTBLUE GİBİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…