- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.621
:26: Inş ya kolay olur doğum bu durumu onumu gösteriyo... Bildiğim şu böyle olursa en azından normal doğum oluyo...dönmezse sezeryan oluyomuş....yani 6 bitip 7 den sonra belli oluyo sanırım bu... Bide çatı muayenesi var oda bi sınv ondanda geçersek inş
selam jojop cum bir sonraki kontrolün ne zaman bebeğinin kilosunu merak ettim geçen sefer 690 dı sanırım hemen hemen aynı idi senden bir kaç gun sonra gitmiştim 695 çıkmıstı
Kızlar merhaba,
şimdi facede şöyle bir haber okudum çalışan benim gibi bayanların işine yarayabilecek bir haber.hemen paylaşmak istedim..Darısı ücretli 6 aylık izinin kanunlaşması başına..
BAŞARDIK
Slm kızlar uyku düzenip yerle bir oldu... Eminim sırf bu yüzden kilo alıcam..düzenli kalksam yesem etki etmiyo am böyle olunca kötü oluyorum...konuşmak dahi gelmiyo...forumd değil dışardakilerle...
Bişey sorucam burdn bi arkadaş demişti.. Alt tarafta hissederseniz hareketlerini işte mesel bizimki hareket edince resmen alttarafım tittiro ve çok güçlü hissediyorum bazen..ozaman normal olması pozisyondaymış..yanlışmı biliyorum..bilginiz varmı
cnm ayın 15 i gibi gitmeyi düşünüyorum.28.haftamda.sen ne zaman gideceksin??benim de öyle önden falan gitmiyo tam gününde çıkıoy her zaman çok şükür.bazıları önden gidiyomuş yapısal galiba bilemiyorum.aman olsun geride olmasın sağlıklı olsun da inşallah.bi arkadaşla aramda 10 gün var onun bu hafta 1600 gr çıkmış.önde galiba.bakalım bizimkiler 1 kg oldumu çok merak ediyorum bendesenin bebiş de aynı maşallah 695 ii bence maşallah
:26: Inş ya kolay olur doğum bu durumu onumu gösteriyo... Bildiğim şu böyle olursa en azından normal doğum oluyo...dönmezse sezeryan oluyomuş....yani 6 bitip 7 den sonra belli oluyo sanırım bu... Bide çatı muayenesi var oda bi sınv ondanda geçersek inş
tatlım babylife markası 159 a aldım
çok güzel görünüyo.genelde park yatakların haşır huşur bi görüntüsü var ama bu çok tatlı.her özellik var mı cnm sallanma özelliği 2 kademe yatak filan.bide boyutu kaç?fiyatı çok uygun bence.internetten mi aldın cnm
ewt canım bzde çok begendik 70-120 boyutları..butun özellkleri war ewet sallanma 2 kademe alt açması falan çok da saglam gozkyr bakalım..internetten almadık canım bulndgm ilden bi magazadan aldık
ewt canım bzde çok begendik 70-120 boyutları..butun özellkleri war ewet sallanma 2 kademe alt açması falan çok da saglam gozkyr bakalım..internetten almadık canım bulndgm ilden bi magazadan aldık
Tatlım ben aradım ama link falan mı vardı.Bende görmek istiyorum yatağınızı
çok güzel görünüyo.genelde park yatakların haşır huşur bi görüntüsü var ama bu çok tatlı.her özellik var mı cnm sallanma özelliği 2 kademe yatak filan.bide boyutu kaç?fiyatı çok uygun bence.internetten mi aldın cnm
slm kizlar.nasilsiniz.
hemen bakmaya gidiyorum canım , sağol yardım için :)canım bebiş cicileri topiğndeydi 72 mi 73. sayfa gibi galiba ya da o aralarda linki vardı cimcimenezın park yatağının
CNM BENDE BAYBLİFE MARKA ALDIM GERÇEKTEN KALİTELİ.... KRAFT 504 YANINDA HALT ETMİŞ
CNM BENDE BAYBLİFE MARKA ALDIM GERÇEKTEN KALİTELİ.... KRAFT 504 YANINDA HALT ETMİŞ
hoşgeldin kaçak...dün erkekn gittin...
slm kizlar.nasilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?