2011 Nisan Anneleri

harikasın dreamer maaşallah size kızımz da gayretli

amin canımm inşallah bugun endişelendirdi beni küçük cadım
valla alışmısm kudurukluğun asakin olunca korktum birazcık şükür gene başladı az önce
evet bugun durgun günleri miniklerimizin sağlıkla doğsunlar valla ya

bravo cnm :92:
çok güzel haber

hoşgeldin cnm
ne güzel şekerin çıkmamış.kaşıntın derin gerildiği için olabilrmi?
kollarının nereleri kaşınıyo?
benimde göbeğim çok kaşınıyodu krem sürerken sonradan yağ sürmeye başladım geçti.kremler yertersiz kalıyodu sanırım.
benim arkadaşımın bacakları çok kaşındı son ayında o çareyi rakıda bulmuştu.rakıyı eline döküp bacaklarına sürüyodu ve geçiriyodu.biraz değişik bişi ama işe yarıyodu.

canım ne güzel ya benim kıızmda bgun az hareket etti öğlen bir iki hareket etti birde sabahnoldu ya cnm sıkıldı biraz aklım hep onda

cnm meraklanma yan gelip yatıyodur güel kızın içerde.
benimkide gündüzleri sakin geceleri fır dönüyo içerde uykusuz bırakıyo daha şimdiden beni.

benmde sat 10 temmuz doğum tahmini 20 nisan

hoşgeldin aramıza cnm
sağlıkla kucağına alırsın meleğini inşallah.

Kızlar size bir sorum olacak bizim iş yeri 2 katlı alt kat satış bölümü üst muhasebe sabah kapıdan içeri girdim mi kimseyi görmüyom sürekli yukarıdayım acaba bebeği 2 aylıkken buraya getirsem iş yerinde baksam patronlara da süt izni istemiyorum desem nasıl olur

Son düzenleme:

canım darısı başımıza olsun maşallah sana en kocamanından

canım eğer çalışacaksan sen bilirsin ama bebekle ilgilenmek ayrı bir çaba ister ,ağlayacak,uyuyacak.İşyerindekiler rahatsız olmasınlar.Bide emzirmek falan kolay olursa patronlarında izin verirlerse sen bilirsin derim.

ayy cnm inanki çok sevindim yaaa
süper valla inşallah böle devam eder değerlerin.

cnm iş yerinin durrumu çok önemli.
işlerin rahatsa emzircek yetırcak yer varsa patronlarında kabul ederse neden olmasın.

Kızlar merhaba,
şimdi facede şöyle bir haber okudum çalışan benim gibi bayanların işine yarayabilecek bir haber.hemen paylaşmak istedim..Darısı ücretli 6 aylık izinin kanunlaşması başına..

BAŞARDIK

çok iyi yaa, paylaşım için sağol. inşallah şu doğum izninin 6 ay, ücretsiz izinin 2 yıl olması ile ilgili tasarı da yasalaşır...

sağol canım ya inan korkudan gece uyuyamadım ama Allaha şükür düşmüş şekerim. inş böyle devam ederiz 2mizde insüline falan gerek kalmadan

inşallah cnm
benim açlıklarım ii düşükler ama dün akşamki tokluğum 147 çıktı.sınır 140.
bugün sabah kahvaltım 130 çıktı.öğle yemeği yedim hemen yürüyüşe gittim.hatta dışardayklen doldu 1. saatim 112 çıktı bu sefer çok sevindim bende.

ben anlamıyom öyle bişey. Acaba sen mi abartıyon? Daha çok küçük değil mi?

cnm gözlemeye zamnın oluyomu... Resmen geriliyorum o anda bi bskıyorum karnıma bi taraf diğerine göre daha yüksek... Elleyince özellikle avucunun içiyle olcak fark edersin..artık neresi küçük cnm 1 kilo yakın hatta geçenlerimiz var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…