2011 Nisan Anneleri

önemli değil cnm... Gerçekten tavsiye ederim..diğerleri çok kaba..iç haznesi aynı dışardan çıkıntıları çok hoşuma gitmiyo açıkcası..şöyle bi durum var ama oyuncakları öyle çok kaliteli değil.. Oda önemli değil ayrı stılıyo istediğimi alırım..
cnm int sitesinden bile sipariş vere bilirsin.. Ben kefilim.. Olmadı iade edersin..5 dak kuruluyo ve kapanıyo..bende krft düşünüyodum ama bu gerçekten canlısı süper
ben burdaydim sen kacmissin.diziye dalmisim.sonra bi baktim kaybolmusun.

4.5 kadar burdaydım online görmüşsündür belki..bebek odalarına baktım forumda...35 syfa Fikir edinmek için

slm kizlar.nasilsiniz.
Aleyküm selaaam..Hoşgeldiiin:13:
peki kızlar, bunlara da normal karyola yataklarına olan bebek nevresim takımları uyuyor mu?

bende idare ediyorum iste.yeni uyandim.henuz kahvalti yapmak istemiyorum.bi sut ictim yanindada muz yedim.sizle konusmaya basladim.bu arada benm adamin surati 10 karisti kizlar yine.

sebebini biliyomusun cnm....eğer bilmiyorsan sende sakın asma suratını..unutma erkekler biz gibi değil..arkadaşlaıyla bile paylaşamaz sıkıntılarını... Sen onun havasını al derler büyükler...yani yükünü hafiflet...

aleyküm selaaam..hoşgeldiiin:13:

peki kızlar, bunlara da normal karyola yataklarına olan bebek nevresim takımları uyuyor mu?

uyuyo cnm..normal nevresim takımı alıyosun zati... Ben o setleri sevmiyorum mesela..kenar korumalı olanlardan...çünkü çok cicili yapıyolar..ben ikeanın bebek nevresimlerine bayılıyorum tam tarzım

Aleyküm selaaam..Hoşgeldiiin:13:

cnm bildiğim kadarıyla park yataklar için satılıyo bebe mağazalarında.ben uyku seti sordum bugun park yatak için ayrı satıyoruz dedi.çeşitleri vardı

Dediğin gibi oyuncak hiç önemli değil.Yatağın şekli biçimi çok daha önemli..bu da gayet şık duruyor valla ben bayıldım

uyuyo cnm..normal nevresim takımı alıyosun zati... Ben o setleri sevmiyorum mesela..kenar korumalı olanlardan...çünkü çok cicili yapıyolar..ben ikeanın bebek nevresimlerine bayılıyorum tam tarzım

cnm bildiğim kadarıyla park yataklar için satılıyo bebe mağazalarında.ben uyku seti sordum bugun park yatak için ayrı satıyoruz dedi.çeşitleri vardı
hava güzel olursa bende c.tesi eminönüne gideceğim alırım inş. ordan..Kenar korumalı modelleri bende beğenmiyorum bana gereksiz kalabalık ediyormuş gibi geliyor ama mutlaka beğenen vardır zevk meselesi yani..
bebiş uyku setleri de bi başka tatlı oluyor gerçi bebişler için herşey tatlı:13:

günaydın cnm sana.
hayırdır neden bişimi oldu aranızda?

hani dun konusmustukya goguslerden felan ay hergunde olmazki canm.2 gun oldu daha.simdide sen beni istemiyosun diyor.dondum arkami yattim.ya birde uykum yok.uyku problemi cekiyorum.zorla yaninda yatiriyor beni.

hani dun konusmustukya goguslerden felan ay hergunde olmazki canm.2 gun oldu daha.simdide sen beni istemiyosun diyor.dondum arkami yattim.ya birde uykum yok.uyku problemi cekiyorum.zorla yaninda yatiriyor beni.

ay bu yüzdenmi surt sallıyo..... Yok cnm.. Ozaman boşver cnm... Assın dursun sen normal seyrinde devam et... En özel hallerdeyiz biz ruhumuzun bile kırılmması incinmemesi gerekiyo..

Hamilelerin bu dönemlerde eşi tarafından beğenilmeme gibi kendini çirkin hissetme istememe gibi duyguları olurmuş ama canım sizde durum değişmiş..Sanırım sizde eşin boyle bir duyguya girmiş..Ama işte yaratılış olsa gerek hiç dur durak bilmiyorlar bir dur deyince de sonuç malum..
KIZLAR BAYILIYORUM BUNLAR ALCAM...SİPARİŞ VERCEM HATTA..

nevresime bayıldım çoook şeker..ana kucakları da anneler için pek bi rahatlıkmış bende kesin alıcam ama önce piyasa araştırması yapmalıyım..sen nereden sipariş vereceksin Esra

CNM BEBEĞİMİÇİN.COM DİE Bİ SİTEDE SATILIYODU BİTTİ SANIRIM ŞUAND STIŞTA YOK...
eniyial.com 'da Disney Bungee Anakucağı - Mavi ürünlerinin çeşitlerini bulabilirsiniz. İŞTE BU SİTEDEDE VAR İNDİRİMDEYDİ 70 TL FALAN ŞUANDA 90 KÜSÜR..AMA NERESİM TAKIMI TAÇ DA SATILIYO BAŞKA MODELLERİ VAR... 40-50 ARASINDA..BÖYLE ALIRIM 1-2 TANE.. ZATİ 20-30 ARASINDAD STANDART GÜZEL NEVRESİM TKIMLARI VAR.. ONLARDADA ALIRIM 2-3 TANE BYA OLUR.. BİDE BEN LASTİKLİ ÇARŞAF SEVİYORUM CNM..PAMUKLU BEBİŞ İÇİN YANİ PARK YATAK SÜNGERİNEDE ONU KULLNIRIM..KAYMIYO TERCİHİM O YÖNDE

ay kızlarr başıma iş aldım ben yaaa.
eşim iş yerini taşıdı.taşındıkları yerde pek yemekçi yok.zaten 3 kişiler içim kurudu kuru yemekten deyince bende evde yaparım götürürsün dedim demez olaydım.mikrodalga aldık bi tane şimdi hergün yemek çıktı başımaaa.

gercekten cok guzellermis canim ya.ana kucagi gibi olanlarin bide salincak tarzinda olanlari var.sen gordunmu onlardan.

fisher price modellerindenmi cnm... beğeniyorum ama ayak kısmı çok geniş mutfağıma alamam..oturm odmın ortsını kaptır..yani geniş bi evim vr ama öyle 180-190 mt kare değilki 130 mt öyle olunca 4 odalı malum çok geniş olmuyo...

bi o salıncaklra güvenemiyorum ya...sallanırken düşerse falan die pimpirikliyim zati... bide bunlrda bile en fazla 9-10 y otuttur bilirsin.. ayağa kalkma istekleri olunca belleri güçlenince pek durdurmıcaz.. onlar fiyat olarakt fazla.. bi çok şey alıcaz fazla masrftan kaçmaya çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…