- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.641
hoşgeldin cnm
biz iyiyiz ya sen nasılsın?
önemli değil cnm... Gerçekten tavsiye ederim..diğerleri çok kaba..iç haznesi aynı dışardan çıkıntıları çok hoşuma gitmiyo açıkcası..şöyle bi durum var ama oyuncakları öyle çok kaliteli değil.. Oda önemli değil ayrı stılıyo istediğimi alırım..
Hemen bakmaya gidiyorum canım , sağol yardım için :)
çok şirin esra, şekli falanda kibarcık yani kıvrımlar falan gzl estetikli yapmışlar..kaba durmuyor..bende park yatak alıcam inş. Ama ne alacağıma karar verememiştim bunlar epey yardımcı oluyor insanın fikirlerinin netleşmesinde..teşekkürler:)
cnm int sitesinden bile sipariş vere bilirsin.. Ben kefilim.. Olmadı iade edersin..5 dak kuruluyo ve kapanıyo..bende krft düşünüyodum ama bu gerçekten canlısı süperay çok güzelmiş cnm yaa oğluşun güle güle uyusun büyüsünoturduğum ilde babylife var mı bilmiyorum.kraft chicco falan bakıyodum ben hep ama gözüme tipleri çok kaba geldi bugun ilk defa park yatak baktım da.ama sizinki cidden çok şık ve sevimli duruyo.bi araştırıyım burda babylife var mı.güle güle kullan sen de cnm çook beğendim.
ben burdaydim sen kacmissin.diziye dalmisim.sonra bi baktim kaybolmusun.
Aleyküm selaaam..Hoşgeldiiin:13:slm kizlar.nasilsiniz.
peki kızlar, bunlara da normal karyola yataklarına olan bebek nevresim takımları uyuyor mu?KIZLAR EŞİM BAYBLİFE MRKA PARK YATAĞI BÜYÜK Bİ MĞAZADAN ALDI..DASTİNİ DİE İNT SİTESİDE OLMALI...ADAM DİREK DEMİŞKİ KARDEŞ KRAFLA AYNI YERDE ÜRETİLİYO...KULLANILAN MALZEME AYNI..UFAK FARKLILIKLAR VR OYUNCAKLARDA.. BENDE HEM FİKİRİM BAKTIM ÖYLE...YAN MARKASI...
LWC İLE SOUNTBLUE GİBİ
Aleyküm selaaam..Hoşgeldiiin:13: hosbulduk canm.
bende idare ediyorum iste.yeni uyandim.henuz kahvalti yapmak istemiyorum.bi sut ictim yanindada muz yedim.sizle konusmaya basladim.bu arada benm adamin surati 10 karisti kizlar yine.
bende idare ediyorum iste.yeni uyandim.henuz kahvalti yapmak istemiyorum.bi sut ictim yanindada muz yedim.sizle konusmaya basladim.bu arada benm adamin surati 10 karisti kizlar yine.
aleyküm selaaam..hoşgeldiiin:13:
peki kızlar, bunlara da normal karyola yataklarına olan bebek nevresim takımları uyuyor mu?
Aleyküm selaaam..Hoşgeldiiin:13:
peki kızlar, bunlara da normal karyola yataklarına olan bebek nevresim takımları uyuyor mu?
Dediğin gibi oyuncak hiç önemli değil.Yatağın şekli biçimi çok daha önemli..bu da gayet şık duruyor valla ben bayıldımönemli değil cnm... Gerçekten tavsiye ederim..diğerleri çok kaba..iç haznesi aynı dışardan çıkıntıları çok hoşuma gitmiyo açıkcası..şöyle bi durum var ama oyuncakları öyle çok kaliteli değil.. Oda önemli değil ayrı stılıyo istediğimi alırım..
uyuyo cnm..normal nevresim takımı alıyosun zati... Ben o setleri sevmiyorum mesela..kenar korumalı olanlardan...çünkü çok cicili yapıyolar..ben ikeanın bebek nevresimlerine bayılıyorum tam tarzım
hava güzel olursa bende c.tesi eminönüne gideceğim alırım inş. ordan..Kenar korumalı modelleri bende beğenmiyorum bana gereksiz kalabalık ediyormuş gibi geliyor ama mutlaka beğenen vardır zevk meselesi yani..cnm bildiğim kadarıyla park yataklar için satılıyo bebe mağazalarında.ben uyku seti sordum bugun park yatak için ayrı satıyoruz dedi.çeşitleri vardı
günaydın cnm sana.
hayırdır neden bişimi oldu aranızda?
sebebini biliyomusun cnm....eğer bilmiyorsan sende sakın asma suratını..unutma erkekler biz gibi değil..arkadaşlaıyla bile paylaşamaz sıkıntılarını... Sen onun havasını al derler büyükler...yani yükünü hafiflet...
hani dun konusmustukya goguslerden felan ay hergunde olmazki canm.2 gun oldu daha.simdide sen beni istemiyosun diyor.dondum arkami yattim.ya birde uykum yok.uyku problemi cekiyorum.zorla yaninda yatiriyor beni.
KIZLAR BAYILIYORUM BUNLAR ALCAM...SİPARİŞ VERCEM HATTA..
Hamilelerin bu dönemlerde eşi tarafından beğenilmeme gibi kendini çirkin hissetme istememe gibi duyguları olurmuş ama canım sizde durum değişmiş..Sanırım sizde eşin boyle bir duyguya girmiş..Ama işte yaratılış olsa gerek hiç dur durak bilmiyorlarhani dun konusmustukya goguslerden felan ay hergunde olmazki canm.2 gun oldu daha.simdide sen beni istemiyosun diyor.dondum arkami yattim.ya birde uykum yok.uyku problemi cekiyorum.zorla yaninda yatiriyor beni.
nevresime bayıldım çoook şeker..ana kucakları da anneler için pek bi rahatlıkmış bende kesin alıcam ama önce piyasa araştırması yapmalıyım..sen nereden sipariş vereceksin EsraKIZLAR BAYILIYORUM BUNLAR ALCAM...SİPARİŞ VERCEM HATTA..
KIZLAR BAYILIYORUM BUNLAR ALCAM...SİPARİŞ VERCEM HATTA..
Hamilelerin bu dönemlerde eşi tarafından beğenilmeme gibi kendini çirkin hissetme istememe gibi duyguları olurmuş ama canım sizde durum değişmiş..Sanırım sizde eşin boyle bir duyguya girmiş..Ama işte yaratılış olsa gerek hiç dur durak bilmiyorlarbir dur deyince de sonuç malum..
nevresime bayıldım çoook şeker..ana kucakları da anneler için pek bi rahatlıkmış bende kesin alıcam ama önce piyasa araştırması yapmalıyım..sen nereden sipariş vereceksin Esra
gercekten cok guzellermis canim ya.ana kucagi gibi olanlarin bide salincak tarzinda olanlari var.sen gordunmu onlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?