2011 Nisan Anneleri

tatlım senin şeker hamilikten dimi normalde yoktu

bende son birkaç gundur sert bişiler hissedeiyorum popo mu kafası mı artık neresiyse kuzuğumun

cnm mesela bi gün resmen bi tarafım kocaman oldu... O andada hop bi tekme gelmesinmi diğer taraftan...komik bişey daha bide aşşağıda ufacık bi tık.. Od dedim elleri...yataş şekli belliydi zati... Dediğim gibi dinlemeye vaktim oluyo..ama bu 2 gündür iş ypmaktn yavrumun tepiklerini pek hissedemedim... Dayanıyo sadece..oda rahat değil sanırım

çok iyi yaa, paylaşım için sağol. inşallah şu doğum izninin 6 ay, ücretsiz izinin 2 yıl olması ile ilgili tasarı da yasalaşır...
inş. 4 gözle onu bekliyorum..
bende kendimde buna çok şahit oluyorum.kuzum bi tarafa dyanınca diğer taraf alçakta kalıyor..deve hörgücü gibi oluyor göbişim
ayyy inşallah biz faydalanırız

nolur ücretli izin de uzasınnnnn nolurrr
kızlar dua edelim de yetişsin bize, 4 ay neye yeter
İnternette emzirme reformu adı altında bir site var.Ben destek verdim sizde destek vermediyseniz destekleyin kızlar..Biran önce çıksın şu kanun artık :13:

Slm kızlar uyku düzenip yerle bir oldu... Eminim sırf bu yüzden kilo alıcam..düzenli kalksam yesem etki etmiyo am böyle olunca kötü oluyorum...konuşmak dahi gelmiyo...forumd değil dışardakilerle...

Bişey sorucam burdn bi arkadaş demişti.. Alt tarafta hissederseniz hareketlerini işte mesel bizimki hareket edince resmen alttarafım tittiro ve çok güçlü hissediyorum bazen..ozaman normal olması pozisyondaymış..yanlışmı biliyorum..bilginiz varmı

evet cnm önceden yoktu hatta gebeliğimin başındada yoktu sonradan çıktı.
Inşallah geçerde.

inşallah cnm peki diyet yapıyorsun ya kendini hep aç mı hissediyorsun az önce tartıldım 9 kilo almışım acilen birşeyler yapmam lazım aksam salata ağırlıklı yesem çok doymasam da az açlık hissetsem dayanabilirm sanırım

cnm ben en son doktora gittiğimde ters dönmüştü yani ayaklar kasıklarımdaydı.zaten tekmelerini ordan hissediyodum karnımda sol taraf sertleşiyodu kafasıda ordaydı.bu durumda normal olmuyo.
öncesinde ise tekmeleri göbek hizamdaydı o zaman karnım kafasının olduğu gibi sertleşmiyodu yani kafası kasıklarımda oluyodu o zamn normal doğum oluyo.

Herkese merhaba
kızlar benım minik gene bugun felaket hareket edıyo delı gıbı donuyo vuruyo bana.ama onun hareketlerını ızlemek cok hosuma gıdıyo
Benim kızım da iki gündür kıpır kıpır, sürekli hareket alinde.
Çok hoşuma gidiyor tabii
Canım çok sevindim, gözün aydın.
Hep böyle devam eder inşallah...
Bebek açısından sağlıklı bir ortam olmayabilir canım.
Yine de ortamını sen daha iyi bilirsin tabii.
Bir de nerde yatıracaksın iş yerinde.

nolur ücretli izin de uzasınnnnn nolurrr
kızlar dua edelim de yetişsin bize, 4 ay neye yeter

İnşallah yetişir. Gerçi beni çok etkilemiyor ama etkileyen arkadaşlar için süper olur tabii.

selam kızlarr..bebişime ilk defa siftah yapıp bişeyler aldım.2 3 parça ama olsun.çok tatlı bi alt değiştirme bezi ve 5 6 tane çıtçıtlı bady. bu kadar ama olsun başlangıçtı.,

cimcimenazcım park yatağına bayıldım çok güzel duruyo markası ne??

esrayağmurcum ben de aşağıda hissediyorum hareketler kız olduğu için karnımda aşağıdanedenini ben de merak ediyorum.acaba kolay mı doğum yaparmışız??

destekledim cnm, inşallah işe yarar.. :81: :81:

çok sevindim cnm..ooh atlattın çok şükür..darısı diğer arkadaşlara inş.
ama anlamadım açlık tokluktan fazla çıkmış,nasıl olaaaar kii:44:

cnm diyetimde hiç açlık hissetmiyorum.yani çok nadir oluyo oda az yersem.
ama sakın az yeme.sadece pilav makarna beyaz ekmek ve tatlı yeme.bu dengeler kilonu.

tatlım babylife markası 159 a aldım

selam jojop cum bir sonraki kontrolün ne zaman bebeğinin kilosunu merak ettim geçen sefer 690 dı sanırım hemen hemen aynı idi senden bir kaç gun sonra gitmiştim 695 çıkmıstı

:26: Inş ya kolay olur doğum bu durumu onumu gösteriyo... Bildiğim şu böyle olursa en azından normal doğum oluyo...dönmezse sezeryan oluyomuş....yani 6 bitip 7 den sonra belli oluyo sanırım bu... Bide çatı muayenesi var oda bi sınv ondanda geçersek inş

Ben henüz şeker yüklemesine girmedim inş. önümüzdeki hafta..Ama sizin sonuçlarınız olsun, yüklemenin nsl gittiği olsun bana da acaip heyecan geliyor..Bakalım benim sonucum nasıl olacak :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…