- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.601
inşallah cnm
benim açlıklarım ii düşükler ama dün akşamki tokluğum 147 çıktı.sınır 140.
Bugün sabah kahvaltım 130 çıktı.öğle yemeği yedim hemen yürüyüşe gittim.hatta dışardayklen doldu 1. Saatim 112 çıktı bu sefer çok sevindim bende.
Kızlar merhaba,
şimdi facede şöyle bir haber okudum çalışan benim gibi bayanların işine yarayabilecek bir haber.hemen paylaşmak istedim..Darısı ücretli 6 aylık izinin kanunlaşması başına..
BAŞARDIK
bende son birkaç gundur sert bişiler hissedeiyorum popo mu kafası mı artık neresiyse kuzuğumun
nolur ücretli izin de uzasınnnnn nolurrr
kızlar dua edelim de yetişsin bize, 4 ay neye yeter
tatlım senin şeker hamilikten dimi normalde yoktu
inş. 4 gözle onu bekliyorum..çok iyi yaa, paylaşım için sağol. inşallah şu doğum izninin 6 ay, ücretsiz izinin 2 yıl olması ile ilgili tasarı da yasalaşır...
bende kendimde buna çok şahit oluyorum.kuzum bi tarafa dyanınca diğer taraf alçakta kalıyor..deve hörgücü gibi oluyor göbişimcnm gözlemeye zamnın oluyomu... Resmen geriliyorum o anda bi bskıyorum karnıma bi taraf diğerine göre daha yüksek... Elleyince özellikle avucunun içiyle olcak fark edersin..artık neresi küçük cnm 1 kilo yakın hatta geçenlerimiz var..
ayyy inşallah biz faydalanırız
İnternette emzirme reformu adı altında bir site var.Ben destek verdim sizde destek vermediyseniz destekleyin kızlar..Biran önce çıksın şu kanun artık :13:nolur ücretli izin de uzasınnnnn nolurrr
evet cnm önceden yoktu hatta gebeliğimin başındada yoktu sonradan çıktı.
Inşallah geçerde.
Slm kızlar uyku düzenip yerle bir oldu... Eminim sırf bu yüzden kilo alıcam..düzenli kalksam yesem etki etmiyo am böyle olunca kötü oluyorum...konuşmak dahi gelmiyo...forumd değil dışardakilerle...
Bişey sorucam burdn bi arkadaş demişti.. Alt tarafta hissederseniz hareketlerini işte mesel bizimki hareket edince resmen alttarafım tittiro ve çok güçlü hissediyorum bazen..ozaman normal olması pozisyondaymış..yanlışmı biliyorum..bilginiz varmı
Benim kızım da iki gündür kıpır kıpır, sürekli hareket alinde.kızlar benım minik gene bugun felaket hareket edıyo delı gıbı donuyo vuruyo bana.ama onun hareketlerını ızlemek cok hosuma gıdıyo
Canım çok sevindim, gözün aydın.kızlar merhaba... ben geldim ve keyfim gıcırbugün 10 günlük diyet sonucu şeker ölçümüm vardı yine. açlık 95 , tokluk 92 çıktı. doktorum süpersin dedi böyle devam et dedi ve 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. insüline gerek yok diyete ve spora devam et dedi. 20--25 dk yürüyüş yapsan yeter fazla kasma dedi ay çok mutlu oldum kızlar yaaa
Bebek açısından sağlıklı bir ortam olmayabilir canım.Kızlar size bir sorum olacak bizim iş yeri 2 katlı alt kat satış bölümü üst muhasebe sabah kapıdan içeri girdim mi kimseyi görmüyom sürekli yukarıdayım acaba bebeği 2 aylıkken buraya getirsem iş yerinde baksam patronlara da süt izni istemiyorum desem nasıl olur
nolur ücretli izin de uzasınnnnn nolurrr
inş. 4 gözle onu bekliyorum..
bende kendimde buna çok şahit oluyorum.kuzum bi tarafa dyanınca diğer taraf alçakta kalıyor..deve hörgücü gibi oluyor göbişim
İnternette emzirme reformu adı altında bir site var.Ben destek verdim sizde destek vermediyseniz destekleyin kızlar..Biran önce çıksın şu kanun artık :13:
kızlar merhaba... ben geldim ve keyfim gıcırbugün 10 günlük diyet sonucu şeker ölçümüm vardı yine. açlık 95 , tokluk 92 çıktı. doktorum süpersin dedi böyle devam et dedi ve 3 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı. insüline gerek yok diyete ve spora devam et dedi. 20--25 dk yürüyüş yapsan yeter fazla kasma dedi ay çok mutlu oldum kızlar yaaa
inşallah cnm peki diyet yapıyorsun ya kendini hep aç mı hissediyorsun az önce tartıldım 9 kilo almışım acilen birşeyler yapmam lazım aksam salata ağırlıklı yesem çok doymasam da az açlık hissetsem dayanabilirm sanırım
selam kızlarr..bebişime ilk defa siftah yapıp bişeyler aldım.2 3 parça ama olsun. çok tatlı bi alt değiştirme bezi ve 5 6 tane çıtçıtlı bady. bu kadar ama olsun başlangıçtı.,
cimcimenazcım park yatağına bayıldım çok güzel duruyo markası ne??
esrayağmurcum ben de aşağıda hissediyorum hareketler kız olduğu için karnımda aşağıdanedenini ben de merak ediyorum.acaba kolay mı doğum yaparmışız??
selam kızlarr..bebişime ilk defa siftah yapıp bişeyler aldım.2 3 parça ama olsun. çok tatlı bi alt değiştirme bezi ve 5 6 tane çıtçıtlı bady. bu kadar ama olsun başlangıçtı.,
esrayağmurcum ben de aşağıda hissediyorum hareketler kız olduğu için karnımda aşağıdanedenini ben de merak ediyorum.acaba kolay mı doğum yaparmışız??
cnm ben en son doktora gittiğimde ters dönmüştü yani ayaklar kasıklarımdaydı.zaten tekmelerini ordan hissediyodum karnımda sol taraf sertleşiyodu kafasıda ordaydı.bu durumda normal olmuyo.
öncesinde ise tekmeleri göbek hizamdaydı o zaman karnım kafasının olduğu gibi sertleşmiyodu yani kafası kasıklarımda oluyodu o zamn normal doğum oluyo.
selam kızlarr..bebişime ilk defa siftah yapıp bişeyler aldım.2 3 parça ama olsun. çok tatlı bi alt değiştirme bezi ve 5 6 tane çıtçıtlı bady. Bu kadar ama olsun başlangıçtı.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?