• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Kız isimleri:Talya, Zeynep, Ela, Duru. Yaren, Ceren, Ece, Melis, Naz, Su, Berra, Ecem, Sena, İrem, Azra, Dilay, İdil, Eylül, İpek, Nazlı, Yağmur, Derin, Ilgın, Havin, Nilsu, Kayra, Begüm, İlkin, Tuana, Beril, İlgi, Simay, Pelin, Beren, Mira, Yazmira, Bade, Selin, Simge, Rana, Şimal, Damla, Melike, Pınar, Başak, Özü, İlayda, Elçin, Minel, Arzum

Erkek isimleri:Emir, Cem, Ege, Çağan, Sarp, Kerem, Deniz, Yağız, Yiğit, Emre, Kağan, Mert, Görkem, Burak, Meriç, Berke, Kutay, Tuna, Baran, Efe, Onur, Doruk, Bartu, Emirhan, Alp, Arhan, Bora, Canberk, Dağhan, Rüzgar, Derin, Toprak, Arın, Aşkın, Çınar, Armağan, Derin, Koray, Barlas, Ada, Atakan, Berk, Ali, Polat, Göktürk, Serhan, Ege, Utku, Berkay, Güney,Kuzey,Aras

Benim Kızımın adı TUANA olacak :3::nazar:

Günaydın güzel annelerrr :92::92::80:
nasılsınız?
benim 2 gecedir uykuda bacağıma çok kramp giriyooo :50:
onun dışında iyiyiz çok şükür :nazar:

nasılsınız?

Günaydın kızlar canım magnezyum içiyormusun ? Kramplara magnezyum eksikliği eden oluyormuş banada 1 kez oldu 2 gün magnezyum içmemiştim ağrısıda kaldı bende 2-3 gün voltaren jel sürdüm geçti

Günaydın kızlar canım magnezyum içiyormusun ? Kramplara magnezyum eksikliği eden oluyormuş banada 1 kez oldu 2 gün magnezyum içmemiştim ağrısıda kaldı bende 2-3 gün voltaren jel sürdüm geçti

canım magvital diye su da eriyen birşey içiyorum, günde 1 tane.. Dün akşam dışarıda yemeğe gittik, bütün gün ofiste masa başında, akşam da yemekte hep oturdum, acaba bacaklarımı devamlı aşağıda tuttuğum için mi diyorum..eve gidince dinlenirken biraz yukarı kaldırmak lazım.ben 1-2 gündür bunu yapamıyorum.. ya ondan ya da ben de çok magnezyum eksikliği var, içtiğim de işe yaramıyor :50: :50:
voltareni denerim canım sağol :48: :48:

Günaydın kızlar nasılsınız uzun zaman oldu giremiyorum artık eskisi gibi.Kızlar ve bebişleri nasıllar bakalım:49:
Amin Canım Teşekkür ederim... Anlamı çok hoşuma gitmişti. "Cennet Bahçesine düşen ilk Yağmur Damlası." :nazar::emir_bebek:
Canım çok güzelmiş anlamı çok hoşuma gitti:64:
nasılsınız?
Canım arkadaşlar da yazmış zaten magnezyum eksikliğinden oluyor böyle kramplar.Ve hamilelerin çoğunda da yaşanıyor.Bende de bekarken oluyordu çok kötü bir an.İnsanın bağırarak deli gibi ağlayası geliyor.Hiç kıpırdayamıyorsun seni çok iyi anlıyorum.İnş geçer bir an önce:34:

Günaydın kızlar nasılsınız uzun zaman oldu giremiyorum artık eskisi gibi.Kızlar ve bebişleri nasıllar bakalım:49:

Canım çok güzelmiş anlamı çok hoşuma gitti:64:

Canım arkadaşlar da yazmış zaten magnezyum eksikliğinden oluyor böyle kramplar.Ve hamilelerin çoğunda da yaşanıyor.Bende de bekarken oluyordu çok kötü bir an.İnsanın bağırarak deli gibi ağlayası geliyor.Hiç kıpırdayamıyorsun seni çok iyi anlıyorum.İnş geçer bir an önce:34:

Hoşgeldin canım.. Sağol, inşallah geçer bir an önce, dediğin gibi kitleniyo insan, uykunun ortasında.. :25:

içiyorum cnm magnezyum ama dediğin gibi dozajını sorayım doktora..belki ek bişi de verir.:70:

Birde çalıştığın yerde masanın altına bir tane kutu gibi birşey koy. Arada ayaklarını uzatırsın çok iyi geliyor. Bende öyle yapıyorum... Masanın altında olduğu için de gözükmüyor... Arada da muhakkak kalk dolan bacakalrın açılsın...

günaydın,kızlar nasılsınız bugün,benim kasıklarımdan göbeğime doğru çok sancılarım oluyor ve bel ağrısıda başladı,sizdede oluyormu?

Günaydın canım iyiyiz haftasonunun keyfini çıkarıyoruz kızımla ben:49:
Canım benim de belimde ağrılar oluyor nerdeyse hergün ama herhalde ayakta çok kalmamdan kaynaklanıyor.Artık kendimizi eskisi kadar yormayacağız galiba:44:

Back
X