• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

herkese gunaydnn bzde kalktk sut içtik geri yattk eşim kalkmaynca ewladmı aç brakmayayayım dedim :9: burda hawa çok guzel walla çkp yuruyus yapma hawası ama pazar yapacagız :31: skorpion tatlım valla dr unu herkes çok begendi tr de olsa koşarak gdecez galba :9: ay demet şener bile ilk hamlelgnde 22 kilo aldı dr unun yannda gerile gerile söledi bzmkler bi tuhaf anam pofff :52:
dreamer tatlım valla çok ii gidiyormuşun dun okuyabldm mesajnı cewap weremedm hani nirde göbüşün bakalım çek koy kuzum uzun zamndr goremyrm senii :70: :71:

birdenbire karında bir sertleşme hissedilebilir. Bunlar rahimde, normalde görülen kasılmalardır, ancak 30 saniyeden uzun süren ve 15 dakikadan daha sık aralıklarla oluşan periodik , düzenli kasılmalar hissederseniz, erken doğum eylemi olabileceğinden, hemen doktorunuzu arayınız! Ayrıca solunum ve uyku problemleri çekilebilir. Yatmadan önce ufak bir yürüyüşe çıkmak, ya da yatarken kullanılan yastık sayısının arttırılması önerilir. Ayrıca kan basıncını kontrol etmek amacıyla dört günde bir tansiyonun kontrol edilmesi faydalıdır.

bilgilernze sunulur bende ara ara oluyr da.....

Gece kuşları prova yapıyorsunuz herhalde.
Hazır siz uykusuzluğa alışmışken geceleri biz de bebişleri size mi göndersek acaba :1:

slm canlarım...ya benim hafiften belim ağrıyo..sanki az karnımda ağrıyo ağrı gibi değilde...regli dönemim yakın... ondan olabilirmi..yada dün baya ayaktaydım.. acısı bugün çıktı anlamadım..böyle olunca çok tedirgin oluyorum

slm canlarım...ya benim hafiften belim ağrıyo..sanki az karnımda ağrıyo ağrı gibi değilde...regli dönemim yakın... ondan olabilirmi..yada dün baya ayaktaydım.. acısı bugün çıktı anlamadım..böyle olunca çok tedirgin oluyorum

kankiş hoşgeldin..bence belin ve popuşun güneş doğana kadar nöbet tutmaktan pc başında oturmaktan ağrıyor :52::9:

ay kızlar bende de 5 gündür bir kasık ağrısı geçmiyor delirtecek beni..sanki kesilioyr kasıklarım yaa :59: ilkinde bu kadar yoğun değildi anlamadım bu sıpa ne peşinde :30:
zor yürüyorum bazen,aniden yerimden fln kalkarsam oldugum yerde kıvrılıp kalıyorum..acaba böbreklerdeki kumla ilgisi var mıdır? yoksa bebişten mi çözemedim :26:

Son düzenleme:
kankiş hoşgeldin..bence belin ve popuşun güneş doğana kadar nöbet tutmaktan pc başında oturmaktan ağrıyor :52::9:

Ay kızlar bende de 5 gündür bir kasık ağrısı geçmiyor delirtecek beni..sanki kesilioyr kasıklarım yaa :59: Ilkinde bu kadar yoğun değildi anlamadım bu sıpa ne peşinde :30:
Zor yürüyorum bazen,aniden yerimden fln kalkarsam oldugum yerde kıvrılıp kalıyorum..acaba böbreklerdeki kumla ilgisi var mıdır? Yoksa bebişten mi çözemedim :26:

ay dediğin gibi olsun kankim..ben razıyım ama inan.. üzülüyorum... Bu erken doğum riski yok.. Kasılmalar vs vs okudum forumda o takıldı aklıma of

ne o yaaa topik sahipsiz kalmış anaaaamm:53:Çok güzel bir pazar günüydü. kızlar mutlaka EYVAH EYVAH 2 ye gidin. öldük gülmekten kızımla :9::9: yemeğimizide dışarda yedik.haftasonu diyet miyet hakgetire valla :26: sizler nerelerdesiniz hadi gelin be yaaa:52:

Yarın yeni bir hafta...Off puffff......Neyseki her yeni hafta bebişime daha çok yaklaştırıyo beni.İyi yönden bakmam lazım. Bu arada bir arkadaş diyoki, 7. ay bitmeden bebişlerin eksiklerini tamamlayın.Ben daha çok var diye sonlara bırakmıştım ama o kadar ağırlaştım ki, çoğu şeyi eşim gidip tek başına aldı dedi.İyisi mi şu şubat tatilinde ne var ne yok hazır edeyim ben.Arabası, yatağı matağı,kremleri,bezleri vs vs.............

Yarın yeni bir hafta...Off puffff......Neyseki her yeni hafta bebişime daha çok yaklaştırıyo beni.İyi yönden bakmam lazım. Bu arada bir arkadaş diyoki, 7. ay bitmeden bebişlerin eksiklerini tamamlayın.Ben daha çok var diye sonlara bırakmıştım ama o kadar ağırlaştım ki, çoğu şeyi eşim gidip tek başına aldı dedi.İyisi mi şu şubat tatilinde ne var ne yok hazır edeyim ben.Arabası, yatağı matağı,kremleri,bezleri vs vs.............

Biz de oturduğumuz yerden alırız :1:
İyi ki şu internet var.

Back
X