• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canım ne bayması hepimiz bebişimize en ufak bişey olsa aynısını yapıyoruz..bir doğsalardı hayrlısıyla:31:

sorma doğsada farklı olmayacak. geçen bi arkadaşım aradı. ishal olmuş bebişi. tüm haftasonu hastanede serum yemiş. bana dioki hamilelik hiç bişeymiş perişan olduk üzüntüden

iyi akşamlar kızlarrrr,naslllsnz

dünn eşimlee eyvah eyvah a gittik çok güzeldi tavsiye edermm:)
oğluşumda tekmeleyip durdu oda beğendi heralde:)

benim arkadaşımında bebeğinin böbreğinin birinde büyüme diğerinde kum varmış. şimdi de mesanesinde sorun çıkmış. çok zor kızlar yaa kız perişan morali bozuk ... yenidoğan bebekte kum nasıl oluyo anlamadım.
Allah hepimize sağ sağlim doğurup sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin inşallah.

ayy sağol canım benim. inşallah almıştır prenses. ay burdaki herkesi de baydım farkındayım bebeğim geride diye. ama hakkınızı helal edin valla
ay saçmalama tatlım yaaa biz sıkıntımızı mutluluğumuzu paylaşmak için burdayız zaten

hosgeldin canım görmedim sanrım bir yandan da yemek yapıyordum:71:
tamam küsmedim kolay gelsin canımmm
cnm selam hoşgeldin..:80:
geçmişi okuyordum ben, kendi adıma cevap vermiş olayım :69:
bugün öğlene kadar yoktum işyerinde, 2. doz tetanoz aşısı oldum, işe gelince de yoğunluktan ancak girip okuyabiliyorum geçmişi :70:
anladım tatlımmmm hoşbuldum bu arada
ay ben tetnoz olmadım

iyi akşamlar kızlarrrr,naslllsnz

dünn eşimlee eyvah eyvah a gittik çok güzeldi tavsiye edermm:)
oğluşumda tekmeleyip durdu oda beğendi heralde:)
slm tatlım hoşgeldinnnnnnnnnnn ay ya bizde sinema filan yapsak fena olmayacak eve kapandık bu aralar
benim arkadaşımında bebeğinin böbreğinin birinde büyüme diğerinde kum varmış. şimdi de mesanesinde sorun çıkmış. çok zor kızlar yaa kız perişan morali bozuk ... yenidoğan bebekte kum nasıl oluyo anlamadım.
ah yavrum kıyamam allah kimseye göstermesn tatlım arkadaşının bebğinede acil şifalar versin çok zor ya

Amin canım inşallah. Allah arkadaşına da yardımcı olsun

ay saçmalama tatlım yaaa biz sıkıntımızı mutluluğumuzu paylaşmak için burdayız zaten

tamam küsmedim kolay gelsin canımmm

anladım tatlımmmm hoşbuldum bu arada
ay ben tetnoz olmadım

sağol canım benimm:29:

bizde çok bi yere gidemiyoruz ama böle arasıra kaçamak iyi geliyor
bide beşik oda fln baktık
sepette karar kıldım
ama oda konusunda napıcamı şaşırdım.

Selam kızlar.
Neden kalabalık değil bugün burası :44:
Şeker yükleme testimizi yaptırdık sabah, sanırım korktuğum gibi çıkmayacak.
Henüz sonuçları göremedim, doktorumuza da gösteremedik.
Sonuçları eşim aldı, normal görünüyormuş.
Kolestrolüm yüksek çıkmış.
O nedenle endişelenmiştim ama netten araştırdığım kadarıyla yüksek çıkması gayet normalmiş.

cnm gözünaydın normal görünüyosa normaldir.
kolestrol hamilelikte yükseliyomuş onu bende duymuştum problem etme kendine cnm.

evde olmak ne kadar guzel bırsey bak bızım gozumuz kapanıyor neredeyse ve bız halen bilgisayar başında çalışıyoruz.allah gücümüzü bol versin aminnnnnnnnn

evet cnm haklısın inşallah sizde kısa süre içinde evinizde olucaksınız.

Selam kızlar işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok sık giremiyorum maalesef ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyorum.Sizlerle aynı durumda aynı fikirlerde olmak beni çok rahatlatıyor.Benim bir sıkıntım var kızlar sizlerle paylaşmak istedim belki akıl veren olur diye.28 haftalık hamileyim bugüne kadar çok şükür bebekle ilgili herhangi bir problem yaşamadık.Doktorum gazi hastanesinde Çiğdem Karas ne zaman gitsek çok iyi çok iyi diyip gönderdi bizi zaten ssk ile anlaşmalı olduğundan aşırı yoğun bir hastane ve doktor.Geçtiğimiz hafta annemle ilgili bir sıkıntı yaşadık çiğdem hanım muayene etti 2-3 kez gel git yaptık her birinde farklı konuşunca (1 kansersin demediği kaldı )annem başka bir doktora daha gitmek istedi diğer doktor annemin çok sağlıklı olduğunu söyledi inanamadık başka doktorada gittik oda sağlıklı olduğunu söyleyince benim Çiğdem hanıma olan bütün güvenim kayboldu.Şimdide çok sevdiğim bir ablam Karataş hastanesi Reşat Bozoklar'ı tavsiye etti bana ne yapayım bilmiyorum.Doktor değiştirmek için geçmi Çiğdem hanıma tekrar güvenebilirmiyim bilmiyorum.Özel doğuracak durumum yok ssk ile anlaşmalı biyerde doğurm yapmak istiyorum.Doktoruma güvenmek istiyorum.Bu dr ları tanıyan yada bi fikkri olan varsa ne olur yardımcı olun bana kafam karma karışık.:nazar:

cnm eğer doktoruna güvenin kalmadıysa muhakkak değiştir derim.sonradan aklın hepğ klarışık kalıcak acaba doğrumu söylüyo diye.

Kızlar bugün ne kadar ruhsuz bir topiğimiz var kimse konuşmamış,bizim şeker tarama testimizin sonucunu aldık.Çok şükür ki herşey normal doktorumuzla konuştuk 130 çıkmış normal dedi.100 lük yaptırmayacağım için ikinci kere seviniyorum:nazar::64::66:

cnm gözünaydın çok sevindim inanki.

merhaba arkadaşlar

bende gecen hafta şeker yüklemesi yaptırdım..ilk tahlil düşük, şekerli suyu içtikten sonra ki tahlil de yüksek çıktı.. haftaya 100gr şeker yüklemesi olacakmışım..
ayrıca dr benm normale göre fazla kilo aldğımı söyledi ki şuana kadar 14 kg almışım...
diyetisyene sevk etti beni.. diyetisyen resmen normal diyet yapanların diyeti gibi liste yazdı ki ben buna tam anlamıyla ancak 1 gün uyabildim :s
zaten o diyeti uygulasam bayılırım herhalde açlıktan :)
sizler ne kadar kilo aldınız?

cnm geçmiş olsun inşallah 100 gramlık yüklemende bişi çıkmaz dikkat et bence bu hafta yediklerine.
kiloda gerçekten çok almışsın.zayıfmı başladın gebeliğe?
diyet olarak ne verdi cnm yazabilirmisin?benimde diyetim var ama hiçaç kalmıyorum aksine çok doyuyorum.

canim size icirdikleri gibi sekerli su icirilmiyo burda ilk ogumda da öyleydi bunda da böyle.sadece ravdevuya gitmeden 4 saat önce yemek yemiyosun sadece su icebilirsin ise gidince parmagimdan bir parca kan aldi be onu bir alete koydu ve 47 cikti cok iyi dedi iste sonuca.sanirim aclik kan sekeri ölcümü yapilmis oluyo..zaten internettede yaziyo hamilelikte iki türlü yapiliyo diye.bir dahaki kontrolünde sorsana doktoruna arkadasima yurtdisinda böyle yapilmis bakalim ne diycek..

cnm seninki açlık şekeri olmuş.hatta burda olsa kızarlardı 47 ye.çünkü açlık şekerini 70in altında görmek istemiyolar.sizin orda farklı yapılıyo demmeki.keşke bizim burdada öle olsaymış benimde açlığım düşük çıkmıştı.

bizde çok bi yere gidemiyoruz ama böle arasıra kaçamak iyi geliyor
bide beşik oda fln baktık
sepette karar kıldım
ama oda konusunda napıcamı şaşırdım.

neden kararsız kaldın ki
ben oda yapmıyorum şimdilik sepetimiz var bide park yatak alıcam 1 yaşına gelince yaparım diyorum kısmet tabi

2.5 a bi oda takımı beğendik ama biraz pahalı geldi.
bide 1 milyara var.
oda fena diil.

bi tanede sepet alıcam yatak odama. onda son kararı kıldım.

2.5 a bi oda takımı beğendik ama biraz pahalı geldi.
bide 1 milyara var.
oda fena diil.

bi tanede sepet alıcam yatak odama. onda son kararı kıldım.

o kadar pahalı bişeye bakma bence yaaa 1500 tl yi geçmesin oda sepet te yeterli olur bence yatak odası için
bende çok kararsız kalmıştım sonra dedim almıyorum şimdi sonra yaparım odasını

selam tatlislar biz geldik nasilsiniz ne degisimler var dun giremedim baya bi yoruldum kuzenimin oglusu oldu onu sevmeye hastaneye gittim ya minicik tutmaya bile kiyamadim simdi kendi yavrumdadami boyle olacagim telasina dustum acikcasi ne kadar duygusal bisey oldum ya herseyde agliyorum olur olmaz . bide ustune grip oldum bugun cok halsizim galiba yakalaniyorum yavas yavas :2::2::2: ihlamur yada nane limon icsem zarari olurmu bobuse acaba ?

Back
X