- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #30.601
emzirmeden sonra bir müddet yemek görmek istemiyorum dedim bendesen de zorla kendini tatlım. napalım idare etcez böyle
yok anacım ilaç içicem artık midem için bir lokma yedirmiyor bana napim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emzirmeden sonra bir müddet yemek görmek istemiyorum dedim bendesen de zorla kendini tatlım. napalım idare etcez böyle
iyi akşamlar güzel annişler
leegörkem tatlım kilo almuşsın hadi gözün aydın inşallah bebişde almıştır
küstüm işte kimse yazmıyo artıkın banaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
küstüm işte kimse yazmıyo artıkın banaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
ayy sağol canım benim. inşallah almıştır prenses. ay burdaki herkesi de baydım farkındayım bebeğim geride diye. ama hakkınızı helal edin valla
canım ne bayması hepimiz bebişimize en ufak bişey olsa aynısını yapıyoruz..bir doğsalardı hayrlısıyla![]()
sorma doğsada farklı olmayacak. geçen bi arkadaşım aradı. ishal olmuş bebişi. tüm haftasonu hastanede serum yemiş. bana dioki hamilelik hiç bişeymiş perişan olduk üzüntüden
anne olduk biz napalım sanırm böyle birseyartık peşimizi bırakmıycak evham
![]()
ay saçmalama tatlım yaaa biz sıkıntımızı mutluluğumuzu paylaşmak için burdayız zatenayy sağol canım benim. inşallah almıştır prenses. ay burdaki herkesi de baydım farkındayım bebeğim geride diye. ama hakkınızı helal edin valla
tamam küsmedim kolay gelsin canımmmhosgeldin canım görmedim sanrım bir yandan da yemek yapıyordum![]()
anladım tatlımmmm hoşbuldum bu aradacnm selam hoşgeldin..:80:
geçmişi okuyordum ben, kendi adıma cevap vermiş olayım
bugün öğlene kadar yoktum işyerinde, 2. doz tetanoz aşısı oldum, işe gelince de yoğunluktan ancak girip okuyabiliyorum geçmişi![]()
slm tatlım hoşgeldinnnnnnnnnnn ay ya bizde sinema filan yapsak fena olmayacak eve kapandık bu aralariyi akşamlar kızlarrrr,naslllsnz
dünn eşimlee eyvah eyvah a gittik çok güzeldi tavsiye edermm:)
oğluşumda tekmeleyip durdu oda beğendi heralde:)
ah yavrum kıyamam allah kimseye göstermesn tatlım arkadaşının bebğinede acil şifalar versin çok zor yabenim arkadaşımında bebeğinin böbreğinin birinde büyüme diğerinde kum varmış. şimdi de mesanesinde sorun çıkmış. çok zor kızlar yaa kız perişan morali bozuk ... yenidoğan bebekte kum nasıl oluyo anlamadım.
Allah hepimize sağ sağlim doğurup sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin inşallah.
benim arkadaşımında bebeğinin böbreğinin birinde büyüme diğerinde kum varmış. şimdi de mesanesinde sorun çıkmış. çok zor kızlar yaa kız perişan morali bozuk ... yenidoğan bebekte kum nasıl oluyo anlamadım.
Allah hepimize sağ sağlim doğurup sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin inşallah.
ay saçmalama tatlım yaaa biz sıkıntımızı mutluluğumuzu paylaşmak için burdayız zaten
tamam küsmedim kolay gelsin canımmm
anladım tatlımmmm hoşbuldum bu arada
ay ben tetnoz olmadım
Selam kızlar.
Neden kalabalık değil bugün burası :44:
Şeker yükleme testimizi yaptırdık sabah, sanırım korktuğum gibi çıkmayacak.
Henüz sonuçları göremedim, doktorumuza da gösteremedik.
Sonuçları eşim aldı, normal görünüyormuş.
Kolestrolüm yüksek çıkmış.
O nedenle endişelenmiştim ama netten araştırdığım kadarıyla yüksek çıkması gayet normalmiş.
evde olmak ne kadar guzel bırsey bak bızım gozumuz kapanıyor neredeyse ve bız halen bilgisayar başında çalışıyoruz.allah gücümüzü bol versin aminnnnnnnnn
Selam kızlar işlerimin yoğunluğu nedeniyle çok sık giremiyorum maalesef ama fırsat buldukça yazdıklarınızı okuyorum.Sizlerle aynı durumda aynı fikirlerde olmak beni çok rahatlatıyor.Benim bir sıkıntım var kızlar sizlerle paylaşmak istedim belki akıl veren olur diye.28 haftalık hamileyim bugüne kadar çok şükür bebekle ilgili herhangi bir problem yaşamadık.Doktorum gazi hastanesinde Çiğdem Karas ne zaman gitsek çok iyi çok iyi diyip gönderdi bizi zaten ssk ile anlaşmalı olduğundan aşırı yoğun bir hastane ve doktor.Geçtiğimiz hafta annemle ilgili bir sıkıntı yaşadık çiğdem hanım muayene etti 2-3 kez gel git yaptık her birinde farklı konuşunca (1 kansersin demediği kaldı )annem başka bir doktora daha gitmek istedi diğer doktor annemin çok sağlıklı olduğunu söyledi inanamadık başka doktorada gittik oda sağlıklı olduğunu söyleyince benim Çiğdem hanıma olan bütün güvenim kayboldu.Şimdide çok sevdiğim bir ablam Karataş hastanesi Reşat Bozoklar'ı tavsiye etti bana ne yapayım bilmiyorum.Doktor değiştirmek için geçmi Çiğdem hanıma tekrar güvenebilirmiyim bilmiyorum.Özel doğuracak durumum yok ssk ile anlaşmalı biyerde doğurm yapmak istiyorum.Doktoruma güvenmek istiyorum.Bu dr ları tanıyan yada bi fikkri olan varsa ne olur yardımcı olun bana kafam karma karışık.![]()
Kızlar bugün ne kadar ruhsuz bir topiğimiz var kimse konuşmamış,bizim şeker tarama testimizin sonucunu aldık.Çok şükür ki herşey normal doktorumuzla konuştuk 130 çıkmış normal dedi.100 lük yaptırmayacağım için ikinci kere seviniyorum![]()
merhaba arkadaşlar
bende gecen hafta şeker yüklemesi yaptırdım..ilk tahlil düşük, şekerli suyu içtikten sonra ki tahlil de yüksek çıktı.. haftaya 100gr şeker yüklemesi olacakmışım..
ayrıca dr benm normale göre fazla kilo aldğımı söyledi ki şuana kadar 14 kg almışım...
diyetisyene sevk etti beni.. diyetisyen resmen normal diyet yapanların diyeti gibi liste yazdı ki ben buna tam anlamıyla ancak 1 gün uyabildim :s
zaten o diyeti uygulasam bayılırım herhalde açlıktan :)
sizler ne kadar kilo aldınız?
canim size icirdikleri gibi sekerli su icirilmiyo burda ilk ogumda da öyleydi bunda da böyle.sadece ravdevuya gitmeden 4 saat önce yemek yemiyosun sadece su icebilirsin ise gidince parmagimdan bir parca kan aldi be onu bir alete koydu ve 47 cikti cok iyi dedi iste sonuca.sanirim aclik kan sekeri ölcümü yapilmis oluyo..zaten internettede yaziyo hamilelikte iki türlü yapiliyo diye.bir dahaki kontrolünde sorsana doktoruna arkadasima yurtdisinda böyle yapilmis bakalim ne diycek..
bizde çok bi yere gidemiyoruz ama böle arasıra kaçamak iyi geliyor
bide beşik oda fln baktık
sepette karar kıldım
ama oda konusunda napıcamı şaşırdım.
2.5 a bi oda takımı beğendik ama biraz pahalı geldi.
bide 1 milyara var.
oda fena diil.
bi tanede sepet alıcam yatak odama. onda son kararı kıldım.