2011 Nisan Anneleri

2 haftadır var tatlım geçmiyo çok rahatsız ediyor karnım 5 aylık gibi şişti
Merhaba bende de aynı sorun vardı..Bende magnesie calcınee diye bir toz var şükür onunla sorunu çözdüm...Doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi..Hem mideye iyi geliyor,hem gaza hemde kabızlığa..Çay kaşığının ucu ile az bir suya koyup karıştırıyorum ve içiyorum...

kaynana değil mi en iyisinde bile bişey var galiba. benim kayınvalidem çok anlayışlıdır ancak kızıyla oğlu arasında ve geliniyle damadı arasında acayip ayrım yapıyor.. ama artık takmıyorum.. ben bebişim ve eşimle çok şükür mutluyum.. Allah bozmasın

en güzeli takmamak.... hoşuma gitmeyen bişey söylerse hiç cevap vermiyom kaile almıyorum anlayacağın.. iyice fitil oluyor... pışpışlasam ama benden iyisi olmaz... oda benim karakterime ters... aynı binadayız ama eşimi hergün yollamıyorum ben.. haftada birkere çıkarız yukarı... yeter de artar bile :))))

kız gene seninki bir çorba gönderiyormuş benimkinde tık yok .sempatiksalakcinni.....bi acayip ...yazık eşimde annesinin yaptıklarının farkında hiçbişey diyemiyo garibim ....aman kızlar kayganayı açan benim yüreği sıkışan sanırım gene benim ...konuşmak anlatmak bazen iyi olmuyor yaptıkları aklıma düşüyor canım sıkılıyor.........konu değiştirim , doktorum ilişkiyi yasaklamıştı ama bugün seyrekte olsa olabileceğini ama zorlama asla olmayacağını söyledi ve benim kocişin gözler gece karanlığındaki kedi gibi parıl parıl etti...:roflol: kaydirigubbakcemile

alemsin cnm.. ben de hadi gel diyorum..korkudan yok istemem canım istemio dio.. benimde canıma minnet.. hahahazemuszemuszemuszemuszemuszemus

alemsin cnm.. ben de hadi gel diyorum..korkudan yok istemem canım istemio dio.. benimde canıma minnet.. hahahazemuszemuszemuszemuszemuszemus

kızlar sizlere iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr.... benim mesai bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... yaşasınnn yarın cumaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... tatil geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........:teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt

takmayın kızlar kaynanaları benim çıkmam lazım iyi akşamlarr
AYNEN ÖYLE DOĞRU SÖYLÜYORSUN

kızlar sizlere iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr.... benim mesai bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..... yaşasınnn yarın cumaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... tatil geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........:teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt

hadi gözünaydın sana iyi dinlenmeler bugün için

anladım canım ,dedim ya hamile görmez uydurur diye,canı ne çekerse neyi görmek isterse onu görür:)

valla bizde az kaldı altlı üstlü oturacaktık allah acıdıda bana eşim burayı kazandı kpssde.3 kızı var eşim tek erkek ve enküçükleri,sözde oğlum diye ölür.ta geçen hafta doktora gittiğimizde eşim aradı söyledi bebek geliyor diye hayırlı olsun dedi kapattı,hadi dedim oturmadaymış millet vardı yanında bekliyom sonra arar diye ta cumartesi olmuş kızım hayırlı olsun gözn aydın diye arıyor,dedim içimden doğum geldi nerdeyse sen anca gözün aydınlığı veeriyon,daha aramadı da hala,kzızm nasılsın diye anca eşime cabbar olsun artık anne olacak diyormuş.görümcem desen aynı güya çok sevindi telefonda 1 haftadır arayan yok nasılsın burdan istediğin bişey varmı diye soran yok valla

Kızlar mide bulantıalrı artık baş gösterdi bende.Yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyor ben de sürekli yatıyorum şiştim valla uyumaktan:CüvCüv:

Kızlar mide bulantıalrı artık baş gösterdi bende.Yemek düşüncesi bile midemi bulandırıyor ben de sürekli yatıyorum şiştim valla uyumaktan:CüvCüv:

denizcim düşünmemeye çalış benim de aklıma gelse midem kalkıyo
elma salatalık tarzı şeyler yiyorum
bi de yoğurt çorbası
başka da bişi yiyesim yok
ekşi istiyo canım ekşiiiii

YA BENDE ÖYLEYİM,iyyiim deyince nazar deyiyor diyor BAZı arkadaşlar hakikaten öyle dün öldüm mide bulantıısndan uyuyana kadar canım çıktı gece tuvalete kalktım ayağa klkınca gene başlıyor daha beter bulandı gene uyuyana kadar öldüm,bugünde kötüydümde şimdi yemek yedim biraz iyiiym,bide küçük salatalık yedim o tuttu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…