2011 Nisan Anneleri

kızlar doktordan geldim
bebik 8 hafta 3 günlükmüş, geç yumurtlamışım.
Doğum 10 nisan
herşey yolunda şimdilik...kalp atışını duydum.. Videosunu cd ile verdi...
1 ekim ikili test için gitcem...
gözün aydın darısı benim başıma pazartesi gitcem kalp atışını duymaya,bide cd mi veriyorlar doktora sorayım bakim

kızlar doktordan geldim
doğum 10 Nisan
herşey yolunda şimdilik...kalp atışını duydum.. videosunu cd ile verdi...
1 Ekim ikili test için gitcem...
Gözün aydın canım. valla biz ancak görebildik kalp atışlarını canım elimize cd falan vermediler. büyük şehrin büyük imkanları oluyor. Gittiğin yerden memnun kalman güzel.

bende hamilelik süreçinde ciğer, sakatat yenilmez diye biliyorum, hani çocuğun biyerinde iz olur derler. Annemde kardeşime hamileyken dalak yemiş. kardeşimin yan böğründe küçük bi dalak lekesi var. Allahtan yüzünde falan değil.

O kadının yazık çocuğuna olmuş olan, yine büyükler bişey biliyorki diyor dikkat etmek lazım.
geçende bana büyüklerimiz hayvan resimlerine bakma dedi, gerçekte olsun, tv de olsun, yılandır, aslandır, artık ne gelirse aklınıza. Rüyanda bunları görürsen banyo yap dedi, her taraf kedi anam görmemek mümkün mü? hatta geçen rüyamda kedi gördüm, banyo yaptım, hani büyüklerimiz dedi diye. insanın içinde kalmasın demi. İlk 3 ay dikkat etmek lazımmış.

aysucum nasılsın canım nasıl gidiyor bende medicanaya gittim ÇAMLICA davranışları iyiydı güler yüz falan ama 2. dahada belli obilmiyorumkismilelur

iyiyim cnm sen nasılsın?
güzel gidiyo dün misafirim vardı iftara baya yoruldum bugünde başım ağrıyo uzanıyorum onun için.
çamlıca bana uzak kalıyo malesef tatlım ama genede aklımda bulunsun.burdan duyduğum hastaneleri yazıyorum hep bi deftere lazımm olur illaki.

tulu81 ve bebikim gözünüz aydın Ben özledim kuzumu sürekli gidip göresim var :))) Hareketlenmeye başlasalarda bizde rahat etsek artık...Hissetmek daha başka olur...

gözünaydın canım çok sevindim bende cumartesi günü gidicem kalp atışlarını görmüştüm ama genede içim rahatlamadı inşallah bi terslik yoktur:Saruboceq:

Selam kızlar ooo eltiler kocalar kaynatmışsınız,ay bende ilk gelinim 5 elti olacaz bir laf vardır kumanın gemisi yürürmüş eltininki yürümezmişkaydirigubbakcemile3 bende bir benim eşim nazlanıyor sanıyordum akşamları başlar hiç meyve yedirmiyorsun bana derim yerini bilyorsun gidip alsana ilk günler daha fenaydı hiç ilgilenmiyor ben nasıl sinir olmuştum bende aynen filimlerdeki gibi ilgilenecek sandım ama öyle olmuyor

kızlar doktordan geldim
doğum 10 Nisan
herşey yolunda şimdilik...kalp atışını duydum.. videosunu cd ile verdi...
1 Ekim ikili test için gitcem...
ay canım nerdeyse aynıyız bende 8 buçuk haftalık hamileyim bana da geç döllenme dedi ve eylül sonu ekim başı bizim de ikilitest günümüz.. doğumumda iice nisana kaydı.. hareketlerini gördünmü bebişin.. biz görmüştük kollatını ayaklarını oynattıı.. ay çok heyecanlandım bak şimdi.. bu arada cdyi youtube a falan yüklesende baksak.. özlem gidersem ben dee...

2 gün önce kan ve idrar tahlili vermiştim.Az önce aradım sonuçlar için.İdrar yolu enfeksiyonum varmış Biliyodum zaten akıntım var baya.Yarın tekrar gidicem.İdrar kültürü alınacakmış ve belki ilaç yazarmış. Bu enfeksiyonlar için hep ilaç mı veriyolar bilginiz var mı? Daha bu kadar erken ilaç kullanmak zararlı olmaz mı?

9 sanıyordum değilmiş hemen ticker'ı düzelttim
ellerini gördüm, video çok büyükte resmi ekliyim...

bende de çıktı enfeksiyon, bol su içmiştim, ilaç vermedi..
sonra dr idrar kültürü yap ona göre ilaç veriririz dedi..
şükür üreme bulunmadı o yüzden ilaç kullanmadım.
o enfeksiyonda suyla atılırmış yavaş yavaş.

Eki Görüntüle 53166

ay canım maşallah.. ben de 9 dan da büyük sanıodum bende düzelttim tickers ı her baktığımda kafam karışmasın die.. kuzucuklar bunlar yaa.. ultrasonda görünce neler hissettin?

tulu81 ve bebikim gözünüz aydın Ben özledim kuzumu sürekli gidip göresim var :))) Hareketlenmeye başlasalarda bizde rahat etsek artık...Hissetmek daha başka olur...
dimi ya, hareketlensinlerde hissedelim. varlıklarından haberimiz olsun.
Canım iç çamaşırını sürekli değiştir. hatta ütüle bana idrar yolu enfeksiyonu olmamam için sağlık ocağından öyle tembihledilerdi. Yani çamaşırda bakteri üretebiliyormuş.
Eki Görüntüle 53166

ay ne güzel, bende arada hasret gidermek için ultrasyon resimlerine bakıyorum.Yerim ben onu

ay canım maşallah.. ben de 9 dan da büyük sanıodum bende düzelttim tickers ı her baktığımda kafam karışmasın die.. kuzucuklar bunlar yaa.. ultrasonda görünce neler hissettin?

çok güzeldi bide doktor aniden sesi açtı, pıt pıt sesleri duydumm.
eşimde yanımda sandalyede oturuyordu eşime bi ağrıyorumki gell sesi dinle diye,
sanki ses oraya gitmiyo, çok güldüler bana, heyecan yaptım orda..

aslında isterim ancak çok pahalı galiba... değer o kadar parayı vermeye ama doğum zamanına kadar o kadar paramız olmayabilir..:umursamaz:

İlk ödeme için en az 2000 lira istiyorlar snırım :/ Çok fazla gerçekten 18 sene saklanacak ama benim gibi büyük şehirlerde yaşamayanların işleri zor biraz daha :/ Bilmiyorum ya kafam karışık benimde.Doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum zaten tek maaşla nasıl altından kalkarız bilemiyorum ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…