- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.021
çok saol cnm burasıda aklımda olsun heryeri deniyorum zaten. :)
gözün aydın darısı benim başıma pazartesi gitcem kalp atışını duymaya,bide cd mi veriyorlar doktora sorayım bakimkızlar doktordan geldim
bebik 8 hafta 3 günlükmüş, geç yumurtlamışım.
Doğum 10 nisan
herşey yolunda şimdilik...kalp atışını duydum.. Videosunu cd ile verdi...
1 ekim ikili test için gitcem...
Gözün aydın canım. valla biz ancak görebildik kalp atışlarını canım elimize cd falan vermediler. büyük şehrin büyük imkanları oluyor. Gittiğin yerden memnun kalman güzel.kızlar doktordan geldim
doğum 10 Nisan
herşey yolunda şimdilik...kalp atışını duydum.. videosunu cd ile verdi...
1 Ekim ikili test için gitcem...
canım bişeyi canın çok çekerde yemezsen ve elini biyerine sürersen çocuğun orasında lekesi çıkarmılş.mesela bi kadın canı dalak istemiş ye diye çok ısrar etmişlwer oda ben inanmam öyle şeylere ahada yüzüme sürüyorum elimi demiş çocuk doğduğunda yüzünde kocaman dalak varmış,ameliyatda yapmamışlar
aysucum nasılsın canım nasıl gidiyor bende medicanaya gittim ÇAMLICA davranışları iyiydı güler yüz falan ama 2. dahada belli obilmiyorumkismilelur
kızlar bugünkü yazılarınızı okumadan önce size güzel bir haber vermek istiyorum..................bebişimin kalp atışlarını duyamasamda o minik ve hızlı hızlı atan pıt pıtlarını gördüm.....kaydirigubbakcemile2...........çoooook güzeldi yaaaa.sositososito...herşey şuana kadar güzel gitti umarım bundan sonrada tüm anne adaylarıyla birlikte benimkide güzel sonuçlanır...sat a göre 7+6 usg ye göre 7+3 günlük hamileyim........bayram sonrası kontrolüm var ......şimdiden sabırsızlandım valla....
kızlar doktordan geldim
doğum 10 Nisan
ay canım nerdeyse aynıyız bende 8 buçuk haftalık hamileyim bana da geç döllenme dedi ve eylül sonu ekim başı bizim de ikilitest günümüz.. doğumumda iice nisana kaydı.. hareketlerini gördünmü bebişin.. biz görmüştük kollatını ayaklarını oynattıı.. ay çok heyecanlandım bak şimdi.. bu arada cdyi youtube a falan yüklesende baksak.. özlem gidersem ben dee...kızlar doktordan geldim
doğum 10 Nisan
ay canım nerdeyse aynıyız bende 8 buçuk haftalık hamileyim bana da geç döllenme dedi ve eylül sonu ekim başı bizim de ikilitest günümüz.. doğumumda iice nisana kaydı.. hareketlerini gördünmü bebişin.. biz görmüştük kollatını ayaklarını oynattıı.. ay çok heyecanlandım bak şimdi.. bu arada cdyi youtube a falan yüklesende baksak.. özlem gidersem ben dee...
2 gün önce kan ve idrar tahlili vermiştim.Az önce aradım sonuçlar için.İdrar yolu enfeksiyonum varmışBiliyodum zaten akıntım var baya.Yarın tekrar gidicem.İdrar kültürü alınacakmış ve belki ilaç yazarmış. Bu enfeksiyonlar için hep ilaç mı veriyolar bilginiz var mı? Daha bu kadar erken ilaç kullanmak zararlı olmaz mı?
9 sanıyordum değilmiş hemen ticker'ı düzelttim
ellerini gördüm, video çok büyükte resmi ekliyim...
Eki Görüntüle 53166
Kızlar bu arada kordon kanı bankası konusunda ne düşünüyorsunuz????
dimi ya, hareketlensinlerde hissedelim. varlıklarından haberimiz olsun.tulu81 ve bebikim gözünüz aydınBen özledim kuzumu sürekli gidip göresim var :))) Hareketlenmeye başlasalarda bizde rahat etsek artık...Hissetmek daha başka olur...
Canım iç çamaşırını sürekli değiştir. hatta ütüle bana idrar yolu enfeksiyonu olmamam için sağlık ocağından öyle tembihledilerdi. Yani çamaşırda bakteri üretebiliyormuş.2 gün önce kan ve idrar tahlili vermiştim.Az önce aradım sonuçlar için.İdrar yolu enfeksiyonum varmışBiliyodum zaten akıntım var baya.Yarın tekrar gidicem.İdrar kültürü alınacakmış ve belki ilaç yazarmış. Bu enfeksiyonlar için hep ilaç mı veriyolar bilginiz var mı? Daha bu kadar erken ilaç kullanmak zararlı olmaz mı?
Eki Görüntüle 53166
ay canım maşallah.. ben de 9 dan da büyük sanıodum bende düzelttim tickers ı her baktığımda kafam karışmasın die.. kuzucuklar bunlar yaa.. ultrasonda görünce neler hissettin?
Eki Görüntüle 53166
aslında isterim ancak çok pahalı galiba... değer o kadar parayı vermeye ama doğum zamanına kadar o kadar paramız olmayabilir..:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?