2011 Nisan Anneleri

sana karından mı baktı cnm dr.?benimkine baktı baktı bulamadı?hatta önce panikledim.. dedi ki ben gördüm bebeği ama bi türlü uygun pozisyonda sana gösteremiyorum dedi.sonra vajinal bakalım dedi. hemen pıt die çıktı heralde rahatsız oldu ki oynamaya başladı .. aaa dedim hareket edio.. dr. çok şanslısın denk geldi dedi.. süper bişey yaa.. çok şükür rüyada gibiyim.. dr. bana "inandın mı hamile olduğuna"dedi.. çok komikti.. kaydirigubbakcemile3

Canım ya Allah mutluluğunu daim etsin.Evet o sesini duyma anı muhteşem ...Ben gülme krizine girdim nasıl bir mucize bu diye; Eşim ise tutamadı kendini ağladı :asigim:
Hamile kalmadan önce nabzını aramak için hep derdimki doğuma benimle gireceksin elimi tutacaksın diye eşime ama şimdi böyleyse doğumda beni stres etmekten başka faydası olmaz sanırım :)))

a aaaa ne güzel kızın olcak gibi doğdu içime senin içine ne doğuyor
Allah tamamına erdirsin canım

sağol canım ben erkek hissediyorum bide canım tatlı çekiyo ama.
ne bilim bu resimde şirin bi kıza benziyo sanki :ecrin_bebek:
hayırlısı olsun beklicez 2 ay daha bakalım ne olcakk

Bende ücretsiz izin düşünüyorum. tek maaş olacak diyorum artık eşime bakacaksın bize diye. bebeğimi daha 4 aylıkken bakıcı eline vermek istemiyorum. Biraz kendim büyüteyim. ne hallerle bekledim.

evt karından canım göründü bizimki.. doktor ekrana odaklanıp düşünüyo ya bişiler
bi korkuyorum o an kötü bişey dicek diye, soruyorum ne oldu die, yok bişey herşey yolunda boyunu ölçüyorum diyor

sağol canım hepimizinkini..
benimki doğuma girse bayılır heralde..

sağol canım ben erkek hissediyorum bide canım tatlı çekiyo ama.
ne bilim bu resimde şirin bi kıza benziyo sanki :ecrin_bebek:
hayırlısı olsun beklicez 2 ay daha bakalım ne olcakk

size bişey söyleyim mi kızlar. eşimle ben sanki terbiye olduk.. pko tedavi zamanındayken bile yok kız olsun erkek olsun yok ikiz olsun tek olsun yok şusu olsun busu olsun öle saçma şeyler düşündükki şuan tek düşündüğüm bebişimi sağlıkla kucağıma almam.. gerisi fasafiso.. zaten ilk bebek ister erkek olur ister kız.. rabbim hayırlı olanı verir inşallah..:teytey::teytey:

CANIM İDRAR YOLU ENFEKSİYONUNU ATLATMAN GEREKLİ .. BOL SU İÇEREK ATLATABİLİRSİN.. AMA İLAÇ KULLANMAN GEREKİRSEDE KULLANACAKSIN.. HAMİLELERİ DÜŞÜNEREK BİR İLAÇ VERİRLER MERAK ETME...

9 sanıyordum değilmiş hemen ticker'ı düzelttim
ellerini gördüm, video çok büyükte resmi ekliyim...
Eki Görüntüle 53166

CANIM NE ŞİRİN DURUYOR ÖYLEEE.... MAŞALLAH MAŞALLAH KIRKBİNKERE... ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN :))

aslında isterim ancak çok pahalı galiba... değer o kadar parayı vermeye ama doğum zamanına kadar o kadar paramız olmayabilir..:umursamaz:

FİYAT HAKKINDA BİR BİLGİN VARMI CANIM?

WALLA KALP SESİNDE AĞLADIYSA DOĞUMDA SEN ONA DERİN NEFES ALL ÜFLE KOCACIM FELAN DERSİN UYARMADI DEME :))))))))

GERÇİ BENİMKİSİDE İDRAR TESTİNİ ÖNÜNE KOYDUĞUMDA AĞLAMIŞTI :))))

angel_74 cnm dreamer arkadaşımız başlangıç için 2000 tl dior tam detayını bilmiyorum ben. bu arada ben de aşırı derecede idrar yolu enf. vardı hatta idrarda kan çıktı.. mecburen duocid die bi ilaç kullandım çve bol bol su içtim. şuan değerlerim hep sıfırlamış çok şükür. korkmayın bebişe zararı olmayan ilaçlar verilio..

başlangıçtan sonrası ne var ki acaba... Araştırmak lazım galiba... Kızlar yemek telaşına düştüler galiba :)))))

kızlar bende burdayım ama önce katara ya bi açıklama yapayım....canım benim sen gülü çilek sandın yaaa bende aman dikkat edelim kızlar hamilelik falan derken sağlığımızdan da olmayalım gözümüzede iyi bakalım demek istedim tamam mı tatlım.....hadi kızlar nerden başlıyoruz kocişler mi yoksa kayganalar mı?alsanaalsanasmile

ayyyyyyyy kızlar bende bi kaygana var akıllara zarar neyseki araya mesafe koyabildimde çok görüşmüyorum hemde aynı binada oturmamıza rağmen......daha bana hayırlı olsun demedi valla...dedikodunun hası bendeymiş yeni farkettim...:roflol::roflol:

ohaoldumsmile fazla muhatap olmaa o zamann

konu kaygana olunca bitmezzzz... Sahuru buluruz walla.. Bende aynı binada oturuyorum... Geçen pazartesi evdeydim bir gelipde sen öldün mü kaldın mı kapımı çalmadı... Ama allah razı olsun her akşam bir çorba bir yemek bişeyler yollluyor .)))) ama bende mesafe koymasaydım fenaydım... Karışmaya çok meraklı.. Sadece kendisi çok temiz sadece kendisi güzel yemek yapıyo sadece kendisi güzelll.. Ay çok megolaman bir kaynoşum var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…