- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.041
çok güzeldi bide doktor aniden sesi açtı, pıt pıt sesleri duydumm.
eşimde yanımda sandalyede oturuyordu eşime bi ağrıyorumki gell sesi dinle diye,
sanki ses oraya gitmiyo, çok güldüler bana, heyecan yaptım orda..
çok güzeldi bide doktor aniden sesi açtı, pıt pıt sesleri duydumm.
eşimde yanımda sandalyede oturuyordu eşime bi ağrıyorumki gell sesi dinle diye,
sanki ses oraya gitmiyo, çok güldüler bana, heyecan yaptım orda..
a aaaa ne güzel kızın olcak gibi doğdu içime senin içine ne doğuyor
Allah tamamına erdirsin canım
İlk ödeme için en az 2000 lira istiyorlar snırım :/ Çok fazla gerçekten 18 sene saklanacak ama benim gibi büyük şehirlerde yaşamayanların işleri zor biraz daha :/ Bilmiyorum ya kafam karışık benimde.Doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum zaten tek maaşla nasıl altından kalkarız bilemiyorum ki ...
sana karından mı baktı cnm dr.?benimkine baktı baktı bulamadı?hatta önce panikledim.. dedi ki ben gördüm bebeği ama bi türlü uygun pozisyonda sana gösteremiyorum dedi.sonra vajinal bakalım dedi. hemen pıt die çıktı heralde rahatsız oldu ki oynamaya başladı .. aaa dedim hareket edio.. dr. çok şanslısın denk geldi dedi.. süper bişey yaa.. çok şükür rüyada gibiyim.. dr. bana "inandın mı hamile olduğuna"dedi.. çok komikti..kaydirigubbakcemile3
Canım ya Allah mutluluğunu daim etsin.Evet o sesini duyma anı muhteşem ...Ben gülme krizine girdim nasıl bir mucize bu diye; Eşim ise tutamadı kendini ağladı :asigim:
Hamile kalmadan önce nabzını aramak için hep derdimki doğuma benimle gireceksin elimi tutacaksın diye eşime ama şimdi böyleyse doğumda beni stres etmekten başka faydası olmaz sanırım :)))
sağol canım ben erkek hissediyorum bide canım tatlı çekiyo ama.
ne bilim bu resimde şirin bi kıza benziyo sanki :ecrin_bebek:
hayırlısı olsun beklicez 2 ay daha bakalım ne olcakk
2 gün önce kan ve idrar tahlili vermiştim.Az önce aradım sonuçlar için.İdrar yolu enfeksiyonum varmışBiliyodum zaten akıntım var baya.Yarın tekrar gidicem.İdrar kültürü alınacakmış ve belki ilaç yazarmış. Bu enfeksiyonlar için hep ilaç mı veriyolar bilginiz var mı? Daha bu kadar erken ilaç kullanmak zararlı olmaz mı?
9 sanıyordum değilmiş hemen ticker'ı düzelttim
ellerini gördüm, video çok büyükte resmi ekliyim...
Eki Görüntüle 53166
aslında isterim ancak çok pahalı galiba... değer o kadar parayı vermeye ama doğum zamanına kadar o kadar paramız olmayabilir..:umursamaz:
Canım ya Allah mutluluğunu daim etsin.Evet o sesini duyma anı muhteşem ...Ben gülme krizine girdim nasıl bir mucize bu diye; Eşim ise tutamadı kendini ağladı :asigim:
Hamile kalmadan önce nabzını aramak için hep derdimki doğuma benimle gireceksin elimi tutacaksın diye eşime ama şimdi böyleyse doğumda beni stres etmekten başka faydası olmaz sanırım :)))
angel_74 cnm dreamer arkadaşımız başlangıç için 2000 tl dior tam detayını bilmiyorum ben. Bu arada ben de aşırı derecede idrar yolu enf. Vardı hatta idrarda kan çıktı.. Mecburen duocid die bi ilaç kullandım çve bol bol su içtim. şuan değerlerim hep sıfırlamış çok şükür. Korkmayın bebişe zararı olmayan ilaçlar verilio..
kaldık mı senle başbaşa...aaaa başbaşa değilizki bebişler var...:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bende varım da bi anda başım ağrıdıı...
ayyyyyyyy kızlar bende bi kaygana var akıllara zarar neyseki araya mesafe koyabildimde çok görüşmüyorum hemde aynı binada oturmamıza rağmen......daha bana hayırlı olsun demedi valla...dedikodunun hası bendeymiş yeni farkettim...:roflol::roflol:
ayyyyyyyy kızlar bende bi kaygana var akıllara zarar neyseki araya mesafe koyabildimde çok görüşmüyorum hemde aynı binada oturmamıza rağmen......daha bana hayırlı olsun demedi valla...dedikodunun hası bendeymiş yeni farkettim...:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?