- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #31.261
ahhh canım ahh ben de özeldeym resmen yarama tuz bastın şimdi. ben 37. haftada ayrılacağım tatlım eğer bi mani çıkmazsa sağlığımda. çünkü bizde süt izinlerini bile toptan kullandırmıyorlar. süt izni 45 iş günümü ne yapıyormuş. onun yerine haftada 1 gün 45 hafta boyunca gelmiosun ama neye yarar 1 gün??toptan kullanmak istiyordum ben. e şimdi 37. haftada izne çıksam bebişten önce 3 haftam zaten gidiyor. toplamda 16 hafta var. sadec 13 haftasını beişle kullanmış olcamki daha 3-3,5 aylık olacak. nasıl bırakayım çocuğumu. 15-20 gün yıllık izin alıp 4 aya tamamlayacağım. 2 ayda ücretsiz kullanmayı düşünüyorumki 6 ayı tamamlasın. tabi bu planlarımdan henüz müdürümün haberi bile yok
ohhh cnm süperr boşver dinlen valla. ben de ara verdim. git gide zor geliyor çalışmak
ayyy göbüş ekle yaa merak ediom ben oğluş yeğenimi. maşallah tatlım benmki de çok hareketli. yoksa iice sıyırırdık biz![]()
bi ara kactım canım kusura bakma gec yazdım cevap..göbüşümü bende eklmek istiyorum aslında ama eşimin cekmesi lazım o da pek hoslanmaz bu durumdan kıskancızda biraz..aslında hiç söylemedim söylesemmi bi:))