2011 Nisan Anneleri

canim bizim burda dogum aninda insanin üzerinde hic kiyafet olmuyo orda nasil?burda o durumda foto cekmelerini düsünemiyorum

canım bende ingilizceciyim.ben gebelik kursuna gitmek istiyorum senin bilgin var mı?
doğum fot. tv de görmüştüm ya cidden güzel organize ediyolardı bakcam şimdi netten

ben oglana verdim.hicte bir zararini görmedim 2 yas civarida biraktirdim.memenin icine karasinek koydum.bir dahada almadiyavrum.hicte zorlanmadi:))
sağol kanki...demekki alıyorum... 2 tane kuvuçuk ve silikonlu... geniş tablalı... sadece uykuya daldığında vermeyi düşünüyorum..karnı doyunca... ağlarsa veririm işte...

canim bizim burda dogum aninda insanin üzerinde hic kiyafet olmuyo orda nasil?burda o durumda foto cekmelerini düsünemiyorum

:))))) canım netten baktıgım dogum fotolarında annelerın ustu yemyesıl ortuyle kaplı. Zaten dogum anında asıl olan anne değil bebek! çogunlugunda sadece bebek cekılmıs kordonu kesılırken falan.il agladığında, anneye ılk gosterdıkelrınde... hatta dikkatımı ceken ılk buluşmada annelerın gozunde hep bır damla yas!!! ınsan duygulanıyo wallahi

ben oglana verdim.hicte bir zararini görmedim 2 yas civarida biraktirdim.memenin icine karasinek koydum.bir dahada almadiyavrum.hicte zorlanmadi:))

oğğğğ ne iğrenç alırmı akıllı maşallah oğluşun...

gebelik fotoğrafcısı çok hoş bişi.... dediğiniz gibi araştırdım ama .fiyatlı...en iyisi o anda kocanın eline vermek makineyi..çeksin dursun

canım bende ingilizceciyim.ben gebelik kursuna gitmek istiyorum senin bilgin var mı?
doğum fot. tv de görmüştüm ya cidden güzel organize ediyolardı bakcam şimdi netten

tatlım gebelık kursunu hıc duymamıstım, bende gıtmek ısterım faydalı olacak bırsey gıbı gelıyor kulaga! bılgın olursa bana da haber verırsen sevınırım.

su yesil örtülü ameliyathane gibi yerlerden korkuyorum oldum olasi tv de halan görünce hic sevmiyorum.saniyodum ki burdada öyle diye.dogum yaklasinca belli bir haftada burda eve kagit yolluyolar gelip dogumhaneyi gezebilirsiniz diye..bizde gitmistik Allahtan hicte öyle bir yer degilmis.özel oda icinde ameliyatheyi animsaticak hic bir sey yoktu..yatak,küvet(sudadogum icin),degisik usüllerde dogumu kolaylastirici top,ip tutunmak icin gibi vs seyler vardi.icim rahatlamisti gezdikten sonra..

Ne güzel canım yaa! ben de hiç görmedim daha önce, nasıl bir yer, neler var falan bilmiyorum resimlerden gördüğğüm kadarıyla işte.
Benım doğum yapmayı planladığım hastanede sanırım normal doğumu istersen kendi özel odanda da yapabiliyomuşsun! yanında istediğin kişilerle :) Gerçi eşim ben görürsem bayılırım dıo ama :O

emzikte en iyi marka.. yapısı itabariyle kızlar nuby markaymış..int araştırdım baya...çevremdeki çoğu kişide öyle diyoama..kısmet

Dünüşüm ben yatar...yarın kociş gidiyo rizeye...3 günlük bi tatil..keyfi yani.... Pazartesi gelicek... öyle söylim dedim.. O gelince tam 100 günüm kalıyo doğuma Haydi öptüm

canım gözünaydın çok şükür iyi çıkmiş sonuçların inşallah bütün arkadaşlarınkide iyi çıkar...
kızlar..... emizk ve biberonda hangi marka..kaçtane almayı düşünüyosunuz.... kafam feci karışık...bide oda sıcaklığı ölçme aleti ne düşünüyosunuz marka... vs yardım edin
bende bayağı araştırdım cnm ama karar veremedim son zamanlarda nuk uda bayağı tavsiye edenler oldu bende anneme sordum aslında chicco düşünüyordum ben annemde bende chicco,nuk falan hepsi var ama son zamanlarda en çok dr browns u öneriyor dr lar dedi ben bidaha bi araştırayım hangisi daha iyise 5-10 tane gönderirim diyor dedim napcam 5-10 taneyi emziklerde aylara göre ya 1 den bikaçtane 2-3 ten bikaçtane gönderirim işte anca olur diyor bende dr browns un ürünlerini unnadoda görmüştüm ama Türkiye de çok yaygın değil sanırım...bide emzik alırken kauçuk olmasına dikkat et bence çünkü bi zamanlar bütün drlar silikonu öneriyordu daha iyi diye ama artık çoğu kauçuk önerir oldu dikkat etsiysen chicco nun çıkan yeni ürünlerinin tamamı kauçuk yani tablası falanda büsbütün kauçuk.silikon emzikler katı olduğu için bebişin ağzı emziğe göre şekilleniyormuş ve deforme oluyormuş kauçuk ise daha yumuşak olduğu için bebişin ağzına göre şekilleniyormuş haberin ola:))
karar verdim bu emziği alıyorum
ya bu süpermiş bende bundan almak istiyorum markası falan ne yazıyormuki yada nerde bulunurki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…