- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.761
gunaydn canım benm o bölük pörçük uykular bende de var özellkle wc ihtyacı yuzunden eşim dyr bi wc mi yapsak su yatak odasına negunaydın herkese kızlar ya ben bu gece çok bölük pörçük uyudum akşam 10.30 gibi yattık cok yorulmustuk çünkü sabah 5 te hortladım iyi mi dön sağ dön sola uyku yok kaç kez de wc ye kalktım
artık başladı uykusuzluklar demek
sonunda gelenler olmuş topiğe
tatlım valla bizde biraz sıkıntı yaşıycaz ama idare edicez artık babamız ekstradan bişiler yapcak ay bende izne çıksam hafta sayıyom vallacanım ben işimi bırakamam çünkü akademisyenim devlet memuruyum hemde bunca zaman çalıştım bebeğimin geleceği için çalışmak zorundayım tek maaşla geçinmemiz çok zor hemde borcumuz var allah bir şekilde yrd olacak diye düşünüyorum
saol canım bnmki 28+4 şuanda. umarım sen çalışabilrsin benim pek gönlüm yoktu okdar çalışmaya açıkçası, doktorda rapora tamam deyince havalara uçtum valla. rahat rahat uyuyup, dinlenip, düzenli yürüyüş yapmak istiyorumm
günaydın kuşummm nasılsıngunaydn canım benm o bölük pörçük uykular bende de var özellkle wc ihtyacı yuzunden eşim dyr bi wc mi yapsak su yatak odasına ne
gunyadın tatlımmmm
kızlar ben bu ara çok sinirliyim herkese çatasım var herkesin söylediği batıyo bana sizde öylemisiniz
tatlım valla bizde biraz sıkıntı yaşıycaz ama idare edicez artık babamız ekstradan bişiler yapcak ay bende izne çıksam hafta sayıyom valla
canım açıkçası henuz rapor işine giremedim bakalım doktor ne diyecek
kızlar ben bu ara çok sinirliyim herkese çatasım var herkesin söylediği batıyo bana sizde öylemisiniz
İyiym ttalım ya ne olsun aynı bi koca bebğim eşim bide kucuk bebğimle ugrasyrzgünaydın kuşummm nasılsın
İyiym ttalım ya ne olsun aynı bi koca bebğim eşim bide kucuk bebğimle ugrasyrz
ara ara banada gelyr canm ya sorma olmadk şeye snrlenyrm
seni ni ye gotrmyr kuuzm ya git salın ortalıklarda biraz
amannn kuşum ben istemedim kaynanamla nişan çekecek halim yok bide yer çok uzak hiç süslenip hazırlanamam pazar sabah 6 da babam geliyo zaten evi toplamam lazım takılsınlar ana oğul
ii o zman boşwer tatlımm bende nereye gdecek olsak gozmde buyuyr şimdi oraya kadr km gdecek boşwer ewmzde otralm dyrum önceden çok gezenti idim eşim çok sasryr
Hadi kısslar ya nerdesiniz bakın alışveriş yapmak üzereyim napsam ki
çok pahallıymış yaaamaalesef altıbinellidört lira bebek dahil yedibin lira gibi bir rakam.
Eski sigortam 4100 e anlaşmıştı 2011 için
Torba yasasından bize bişey yok kızlar
anaaaaa ciddimisin
selam kızlaar..
hayırlı cumalar ve iyi haftasonları başlangıcı diliyorum hepinizee...
dün gece uyuyamadım bana son günlerde tuhaf şeyler oluyor anlayamadım..
sebepsiz yere geriliyorum,ağlıyorum..
kitap okurken uyuyakalmışım,sonra kitabı bıraktım bu sefer uyayamadım..
döndüm dolandım tekrar kitabı elime aldım ve bir süre sonra tekrar uyku bastı
uykuya dalamadan uyanıklık süreci yaşadım devamlı...kafamda milyon tane soru..düşünce...:44:
o arada Kayra da durmuyor maşallaah,sanırım gerginliğim geçiyor onda emin olmaya başladım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?