- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.681
cnm ya..şu fuar için nasıl davetiye alıyoruz sitesinden davet yoladanmı? Bide tam nezamandı..13 şubatmı?akşam 9 a kadar filan açık oluyo tatlım zaten iş çıkışı gideriz geçen yıl uyguna çoook ürün bulmuştu bizim arkadaş bende bebek olmadığından sadece sap sap gezip gelmiştim bu yıl nasıl olcak bakalım
öptüm cnm iyi akşamlarben kaçtım kızlar iyi akşamlar
sağol cnm çok şükür iyi çıktı..sen gitmedinmi doktora..sonuç ne asıl geçtislmmm kızlar ayyy oku oku bitiremedim
esracım gözün aydın canım şeker testin iyi çıkmış
bebeğini gören arkadaşlar gözünüz aydın
Izne çıkan arkadaşım ayyy isimleri tutamıyoruz alıntı da yapmadımNe güzel bol bol dinlen
aysucum mecidiyeköyde çevre ve kadıoğlu hast. Var kadıoğluna tavsiye üzerine gitmiştim bir kez temizdi:26:
kızlar iyiakşamlarr.... Bugün yine çok çalıştımmm(((( eve nasıl gidecem yaa ((
cnm çevre hastanesine bi kere başka bişiden dolayı gitmiştim ama memnun kalmadım.
sen hangi hastaneye gidiyodun?
canım ilk 3kontrole medicanaya gittim şimdi çamlıca erdeme geçtik 5 aydır devam ediyoruz çok memnunuz doktorumuzdan hast. evimizede çok yakın yürüme 5 dak.
maalesef altıbinellidört lira bebek dahil yedibin lira gibi bir rakam.
Eski sigortam 4100 e anlaşmıştı 2011 için
BU DA ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM PARK YATAK
http://img703.imageshack.us/img703/2844/babyroseparkyatakveoyun.jpg
Kızlar çok şükür bu gün doktora gittik... 8.30 da evden çıktı...9.20 de hastanedeydik... Ilk önce parmaktan aldılar kan... 75 çıktı güzel...sonra 75 gr lık şeker yüklediler..yani limonata içtimBayılırım...kadın dedi kusarsan haber ver..uykun gelebilir vs gibisinden... Onu içmeden bi tüp kan aldılar...içtim...1 saat bekledim yine kan aldılar... Sonra yine 1 saat sonra kan aldırlar..toplam 3 tüp..hıç sıkılmadım çok şükür zor olmadı... 12 de çıktık ordan... Beşiktaş çarşıda gezsim ciciler aldım deli gibi sağlıklı yimek yedim..eve geldim
doktorumu aradım..çok güzel dedi...
88:yüklemeden önce...
157:yükledikten sonra 1 saat sonr aldıkları kanda..en çok buna çıkmış...iyi maşallah.
126:1 saat sonra yine..eski haline vucut insülün salgılamış hop uygun zamanda bu kadar düşmüş....
kızlar merhabaaa
benim de dün kontrolüm vardı benim oğluş da 1213 gr olmuş.tek sıkıntı plesantanın rahim ağzını kapatmış olması, bu durumda normal doğum olamıyormuş. Bilmeyenler için yazıorm plesanta bebeğin beslendiği doku, kordon plesantaya bağlı. inşalah doğuma kadar plesanta yukarı çıkar, dua etmekten başka yapcak bişi yokmuş. olmadı sezeryan napalımm.
asıl bomba doktor 20 gün rapor verdi istediğim için, yoldan dolayı zorlandığımı yazmıştım. 20 gün sonrada 32. haftam doluo, doğum iznim başlıo. yani artık çalışmıormm çok mutluyum. bugün yrn işlerimin teslimi için gelicem işe ama pazartesndn itibaren evdeyimmm
kızlar nasılsınız biz dr dan geldik şükür iyi gidiyor 1227 gr olmuş minik cadım
merhaba kızlar... geçmişe şöyla bir baktım da,herhalde normal doğum yapanlar için,doğum sonrası pedlerden bahsediyorsunuz.size bir öneri:eve geldiğinizde pamuğa(büyüklüğünü siz ayarlayın)sargı bezi sararak kendiniz ped yapın.ben ilk doğumumda öyle yapmıştım.doktorum sölemişri.yumuşak oluyor ve dikişleri rahatsız etmiyor.ben daha sonra ped koymuştum,beni rahatsız etmişti,batmıştı.pamuğa göre sert oluyo.(öle aşırı bir kanamada olmuyo ayrıca)doğumdan çıkınca da hastaneden bir hasta bezi ile bezlemişlerdi beni:) gerçekten rahatsız edici.2. doğumumda da hiç dikişim olmamıştıdikiş olmayınca daha rahat tabiii.bakalım 3. de nasıl olacak????
yaa bende normal doğum taraftarı oldum ama en korktuğum konu bu kesik konusu.avrupada fln evde doğum yapanlar var onlar nası yapıo anlamıorum.ya da önceden köylerde ninelerimiz fln evde dikişsiz doğum yapıolarmış. zaten dr kağan kocatepenin videosunu izlemiştim. avrupadaki doğumların çoğunda epizyotomi uygulanmıomuş ama türkiyedeki doğumların %90 ında uygulanıomuş.gerçekten rahim ağzı yırtıkları için mi yoksa böyle daha kolay oluo işlerine mi gelio acaba bilemiyorum :26:
sağol cnm çok şükür iyi çıktı..sen gitmedinmi doktora..sonuç ne asıl geçti....
süper cnm ya ne güzel yakın bi hastane bulmuşsunuz.
canım benimde yüklemem düşükçıktı hatta ben akşam 4 saatlik açtım doktor oanyladı ben yüksek bekliyrdum akşam aldılar benden kann 125 çıkmış sonuç dün aldım gerek yok dedi
evet canım iyi denk geldi gerçekteninş. Sende içine sinen bir yer bulursun
cnm türkiye hastanesine gitmem zaten arkadaşım gitti odalar bi dar görsen dönmeye yer yok.
medikal parkta arkadaşım ve bi akrabam doğum yaptı memnun kaldılar.ultrasonları nasıl peki renklimi?
Kızlar iyiakşamlarr.... Bugün yine çok çalıştımmm(((( eve nasıl gidecem yaa ((
şöle az bii geçmişi okudumda doğum konusu açılmış tekrar, kızlar istanbul mu pahalı ankara mı ucuz ben anlayamadım. ben normal doğum+oda+refakatçi fiyat 450 sezeryan 750 ye anlaştık hastaneyle. sizler milyarlardan bahsediyorsunuz.
şöle az bii geçmişi okudumda doğum konusu açılmış tekrar, kızlar istanbul mu pahalı ankara mı ucuz ben anlayamadım. ben normal doğum+oda+refakatçi fiyat 450 sezeryan 750 ye anlaştık hastaneyle. sizler milyarlardan bahsediyorsunuz.
z<eynep benimde 500 lira normal sezeryan 750
şekerim ankara istanbula göre çok ucuz,onu geçtim burdada her fiyata göre hastane var ama temizliği,gördüğün muamele ve ulaşım sorunları var.Hepsini dört dörtlük bulamıyorsun canım.Mesela bana en yakın ve güvenilir acıbadem var onun fiyatınıda bilmiyorum ama 10 bini geçer heralde.Biraz uzak olabilir diyosun fiyatı biraz makul olsun diyosun o zamanda doktor problemi oluyor yaniii İstanbulda hayat gerçekten zor:)
slm annişler bugün dr gittik oğluşumu gördüm..şeker yüklememiz yapıldı aclık 68 yüklemeden 60 dk sonra 78 sorun yok yani..bebişim 950 gr cktı küçük gibi geldi aslında ama dr normal dedi..birde bebğim ters duruyormus zaten bunu hissediyordum ayakları aşağıda tekmelerde asağıda tabiki..dönmesini beklycez 3 hafta sonra kontrolüm var bakalım..
slm annişler bugün dr gittik oğluşumu gördüm..şeker yüklememiz yapıldı aclık 68 yüklemeden 60 dk sonra 78 sorun yok yani..bebişim 950 gr cktı küçük gibi geldi aslında ama dr normal dedi..birde bebğim ters duruyormus zaten bunu hissediyordum ayakları aşağıda tekmelerde asağıda tabiki..dönmesini beklycez 3 hafta sonra kontrolüm var bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?