2011 Nisan Anneleri

cnm ya..şu fuar için nasıl davetiye alıyoruz sitesinden davet yoladanmı? Bide tam nezamandı..13 şubatmı?
ben kaçtım kızlar iyi akşamlar
öptüm cnm iyi akşamlar
sağol cnm çok şükür iyi çıktı..sen gitmedinmi doktora..sonuç ne asıl geçti
kızlar iyiakşamlarr.... Bugün yine çok çalıştımmm (((( eve nasıl gidecem yaa((
Iyi akşamlar cnm....

cnm çevre hastanesine bi kere başka bişiden dolayı gitmiştim ama memnun kalmadım.
sen hangi hastaneye gidiyodun?

canım ilk 3kontrole medicanaya gittim şimdi çamlıca erdeme geçtik 5 aydır devam ediyoruz çok memnunuz doktorumuzdan hast. evimizede çok yakın yürüme 5 dak.

ay kızlar geçmişi okuyup öyle yazayım dedim maş.size yani ne yazmışsınız..3152ye kadar okuyabildim..bilgim oldugu konualrda biraz alıntı yaptım şimdi onlara geçeyim :82:

maalesef altıbinellidört lira bebek dahil yedibin lira gibi bir rakam.

Eski sigortam 4100 e anlaşmıştı 2011 için

anam çocugu onlar mı doğuurp verior nedir bu fiyat..pes dedirtti bana valla..

cnm güzelmiş..markası ve fiyatı ne acep?

maş.kankiş

maş.oğluşuna ohh ne güzel tatil süper olmuş..

kızlar nasılsınız biz dr dan geldik şükür iyi gidiyor 1227 gr olmuş minik cadım

maş..bebişine

bak bu pamuk işini ilk kez duydum cnm..demek 2.dikişsiz oldu maş. ya bişeysormak istiyorum cnm 2.doğum daha kolay oluyor diyor çevremdekiler..ve hatta drumda dedi geçendei2.doğum kolay olur birinciye benzemez diye..gerçekten öylemi oluyor? yoksa benimi avutuyorlar?
cnm kesik konusundan öyle açırı korkma çünkü doğum anında sıkıntıdan ve olay halinden dolayı hiç kesitğini anlamıyorsun,dikerkende zaten uyuştuurup dikiyor..ama bak o olayı yanlış biliyorsunuz,şöyle ki eğer dr kesik atmazda kendi yırtılırsa ,yırtıgı dikemiyorlar çünkü yamuk yumuk yırtılıyor ve gerilmeye sebep oluyor..bu sebeple kendileri kesiği düzgün bir biçimde(genellikle bu artı şeklinde oluyor,çünkü aşagı doğru az kesik oluyor makata yakın oldugundan,o yüzden enine de kesiyorlar) kesip ,düzgünce dikiyorlar..eski kadınlarda yırtık oluyormuş ve malaesef öyle kalıyormuş..araştırırsan bu böyle..

sağol cnm çok şükür iyi çıktı..sen gitmedinmi doktora..sonuç ne asıl geçti....

canım benimde yüklemem düşükçıktı hatta ben akşam 4 saatlik açtım doktor oanyladı ben yüksek bekliyrdum akşam aldılar benden kann 125 çıkmış sonuç dün aldım gerek yok dedi

süper cnm ya ne güzel yakın bi hastane bulmuşsunuz.

evet canım iyi denk geldi gerçekteninş. sende içine sinen bir yer bulursun

oh maşallah cnm...süper sevindim..

cnm türkiye hastanesine gitmem zaten arkadaşım gitti odalar bi dar görsen dönmeye yer yok.
medikal parkta arkadaşım ve bi akrabam doğum yaptı memnun kaldılar.ultrasonları nasıl peki renklimi?

tek eksik yanları bu zaten ultrasonları renkli değil

şöle az bii geçmişi okudumda doğum konusu açılmış tekrar, kızlar istanbul mu pahalı ankara mı ucuz ben anlayamadım. ben normal doğum+oda+refakatçi fiyat 450 sezeryan 750 ye anlaştık hastaneyle. sizler milyarlardan bahsediyorsunuz.

z<eynep benimde 500 lira normal sezeryan 750

şekerim ankara istanbula göre çok ucuz,onu geçtim burdada her fiyata göre hastane var ama temizliği,gördüğün muamele ve ulaşım sorunları var.Hepsini dört dörtlük bulamıyorsun canım.Mesela bana en yakın ve güvenilir acıbadem var onun fiyatınıda bilmiyorum ama 10 bini geçer heralde.Biraz uzak olabilir diyosun fiyatı biraz makul olsun diyosun o zamanda doktor problemi oluyor yaniii İstanbulda hayat gerçekten zor:)

z<eynep benimde 500 lira normal sezeryan 750

allah yardımcınız olsun cnm yaa. valla çok zor sizin açınızdan. bende evime en yakın hastaneye gitmeyi düşünüyorum doğum için zaten kontroller içinde oraya geçiş yaptım. evime 15 dk otobüsle, arabayla gidersen 7 ile 10 dk arası hastanedesin. allahtan ankarada trafik derdi yok

slm annişler bugün dr gittik oğluşumu gördüm..şeker yüklememiz yapıldı aclık 68 yüklemeden 60 dk sonra 78 sorun yok yani..bebişim 950 gr cktı küçük gibi geldi aslında ama dr normal dedi..birde bebğim ters duruyormus zaten bunu hissediyordum ayakları aşağıda tekmelerde asağıda tabiki..dönmesini beklycez 3 hafta sonra kontrolüm var bakalım..

döner annesi merak etme şekerin iyi çıkmış gözün aydın bence kilosu gayet iyi son ayda çok kilo alıyorlarmış zaten obez olmalarına gerek yok 3 kiloyu biraz geçsinler yeter doğduktan sonra yediririz biz

cnm gözünaydın oğluşun kocaman olmuş maşallah hiçte küçük değil
şekerinde süper çıkmış çok sevindim benimkide bi ara tersti döner inşallah cnm soluna yat genelde.

kızlar biz çıkıyoruz akşam yemeğimizi yiyicez ve yürüyüşe çıkıcaz.
görüşürüzz :80::80:

Kızlar..malum erken kalktım ve hiç uykumu alamadığım için birzcık kestirdim iyi oldu... şimdide karnım acıktı Pek konuşmamışsınız ya.... 2 sayfacık sdece...

Merhabalar herkesee

Bayadır sadece arasıra girip geçmişi okuyabiliyorum kızlar. Ben de randevumu ayarlayabilirsem yarın kontrole gidicem.Ben Ankarada yasıyorum doktorum Zekai Tahirdendi, ben özeline gidiyodum. Dogumda orda olcaktı, ama şimdi doktorum Medicana ya transfer oluyomuş. Zekai Tahirde halam çalışıyor o yuzden orda istiyordum, şimdi ne yapacağımı bilemedim kızlar. Sizce doğum da doktor mu yoksa tanıdık dolu hastaneyi mi tercih etmeliyim?

Ankaradaki arkadaşlar sizler hangi hastaneleri düşünüyosunuz? fiyatlar nasıl?

Bu arada Ankarada olup uykusetı alcak arkadaşlar, bugun yataştan 2 tane uyku setı aldım. Biri 33 biri 58 TL. Çok indirim vardı Acity Yataşda. Bir kaç tane kalmıştı ihtiyacınız varsa acele edin.

Bende vakıt bulunca eklerım aldıklarımın resımlerını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…