- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #31.821
inşallah hasta olmayız hamilelikte hiç çekilmiyor![]()
hamilelikte bide çalışıyoken hiiiiiç çekilmiyo ayyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hasta olmayız hamilelikte hiç çekilmiyor![]()
beynzmn % 5 ini deil kussum normalde kullangmz kısmnn % 5 ini kullanyrmşz o kadr wahim durumdayz yanidr.mehmet öz demiş
beynzmn % 5 ini deil kussum normalde kullangmz kısmnn % 5 ini kullanyrmşz o kadr wahim durumdayz yanidr.mehmet öz demiş
bunu kocamın duymaması gerekyeni bi dalga geçme konusu olsun istemiyorum.Artık her lafıma bahanesi hazır olur
![]()
kızlaaaar 36.haftaya kadar beynimizin kullandığımız kısmının %5ini kullanmıyormuşuz 36 dan sonra normale dönüyormuş![]()
yani şimdi sen diyorsun ki..beynimizi kullanamadığımız için bu kadar saçmalıyoruz yani..
ilginç..:26:..olabilir diyecem ama ben bu kadar işi nasıl hallederim ozaman..
anlaşılan bu aralar herkeste bir gerginlik duygusallık var..
doğum stresi olabiler mi ki..:18:
kızlar bebeklerimiz cicilerini neyle yıkayacağız ben dalin in sıvı deterjanını almayı düşündüm ama birde gerekirse yumuşatıcısını
birde başka sorm doğum çantasını ne zaman hazırlmaya başlayacağız ?
biz 28 in içindeyiz 30 gibi başlasam erken mi olur annem bir an önce yıka ütüle bebeğin ve kendinini hastanede giyeceklerini dedi
kızlaaaar 36.haftaya kadar beynimizin kullandığımız kısmının %5ini kullanmıyormuşuz 36 dan sonra normale dönüyormuş![]()
kızlar bebeklerimiz cicilerini neyle yıkayacağız ben dalin in sıvı deterjanını almayı düşündüm ama birde gerekirse yumuşatıcısını
biz 28 in içindeyiz 30 gibi başlasam erken mi olur annem bir an önce yıka ütüle bebeğin ve kendinini hastanede giyeceklerini dedi
bence 30 gbi başla canm benm iice agrlaşmadan halletmiş olrsn hem kafandan da kalkmş olrsn düşünme<zsn onu da
sağol cimcimecim bende öyle düşündüm en azından fırsat varken yıkarım ütülerim birde ağz bezi işimiz var 8 tane daha yapayım diyorum çarşıya çıkıp mermer şahi alacağım 2 m daha
2 ma almısım onu havlusunun içine koyacağım daha iyi kurulasın diye yaparız diyen oldu ama ses çıkmadı henuz akraalardan o yuzden bende yapayımda çiş yapar vs garanti olsun yedekte benimkiler
zaten direk overlok cektireceğim acıkcası tığla oyalamaya giremeyeceğim fırsatım yok gelen giden kalan göçen![]()
herkese merhaba:) benim SAT 07 Temmuz BDT 13 Nisan oğlum olacak inşallah bir kızım var.Allah hepimizin çocuğunu sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin.Ben de 28. haftadayım ve bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütülemek için sabırsızlanıyorum ama 32.haftada izne ayrılınca yap diyorlar...
Hoşgeldin![]()
![]()
ben de 32. haftada izne ayrılınca evde rahat rahat hazırlık yaparım diyorum.. Annemi de alacağım destek kuvvet olarak
bu haftasonu bebek karyolası & şifoniyer sipariş etmeyi düşünüyorum , onlar da 32. haftaya doğru teslim edilir herhalde..
isim buldunuz mu oğluşunuza?? benim de kızım olacak inşallah, kızının ismi ne![]()
Hoşgeldin![]()
![]()
ben de 32. haftada izne ayrılınca evde rahat rahat hazırlık yaparım diyorum.. Annemi de alacağım destek kuvvet olarak
bu haftasonu bebek karyolası & şifoniyer sipariş etmeyi düşünüyorum , onlar da 32. haftaya doğru teslim edilir herhalde..
isim buldunuz mu oğluşunuza?? benim de kızım olacak inşallah, kızının ismi ne![]()
o ne demek kıs zaten beynimizin %5ini anca kullanıyoruz kıt kanaat onudamı kullanamıcaz![]()
yaniiii gerizekalı modundayız
ben bunu kabul ederim
benimde ablam sağolsun 12 tane yapmış,renk renk oyalamış vakit buldukça.havlusunun içine dikecek misin direk canım?
canım karyola ve şifonyeri nerden alacaksın?
bizim bebek odasını eşim imal ediyor... Biraz abartmış galiba yaparken dioki muhteşem yüzyıl dizisine yollayacam yeni şehzade yatar içinde :)))) halt etmiş dedim o şehzade.. Benim prensesim varkene :)))) inşallah bitince yüklerim buraya resimlerini..