- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.961
Selam kızlar
Bir haftayı daha bitirdik nihayet.
Görümcem doğumda şu anda :18: 41. haftasında.
Bebek bir türlü gelmedi.
Sezaryen de istemedi, o nedenle şimdi suni sancı veriyorlar.
Geceye kalmadan doğurur inşallah ama daha sancı doğru düzgün başlamamış bile.
Dua edin lütfen kızlar, hayırlısıyla gelsin bebiş...
Selam kızlar
Bebek bir türlü gelmedi.
okurken heyecanlandım, Allah yardımcınız olsun, sağlıkla alsın kucağına..
allah kurtarsın canım hayrlısıyla gelsn inşallah ay çok heyecanlıı
Sağolun kızlar, çok inatçı çıktı bebek.
İki haftadır geldi gelecek diye bekliyoruz, tık yok.
Selam kızlar
Bebek bir türlü gelmedi.
inşallah normal olur sizinde yaa benim 2.hamileliğim bu kızımı normal doğurdum ama hiç doğumdan önce doğum korkusu yaşamamıştım bunda bir iki haftadır bi doğum korkusu başladı ya sezeryan olursam ya uyuşamassan ya uyanamassam diye uykularım kaçıyo o derece
kızlar şeker testi yaptıranlar bişey sorcam aç mı gittiniz,tokmu?benim doktorum aç gelmene gerek yok dedi
çok ilginç ilk defa tok duyuyorum ben aç gittim canım
kızlar şeker testi yaptıranlar bişey sorcam aç mı gittiniz,tokmu?benim doktorum aç gelmene gerek yok dedi
aç gitmen gerekiyor canım, aç karnına kan veriyorsun , şekerli su içiriyorlar 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun..
ben 3 gün önce yaptırdım doktorum bana uyarıda bulunmadı, ben aç gittim, gidince açsın değilmi diye dordular, karar senin...ama doktor öyle dedi napcam ben şimdi?
inşallah normal olur sizinde yaa benim 2.hamileliğim bu kızımı normal doğurdum ama hiç doğumdan önce doğum korkusu yaşamamıştım bunda bir iki haftadır bi doğum korkusu başladı ya sezeryan olursam ya uyuşamassan ya uyanamassam diye uykularım kaçıyo o derece
ay daha 24.haftama gircem arın 8 kilo aldm ömrümde ilk defa tartıda 70 gördm çok garip hssediyorum kendmi
dışlanır bacımm... dışlanırrr... şükret ki tiz kellesi vurula demedik :))))) sen kendi kilondan veriyorsun o zaman canım... doğumdan sonra bayağı inceleceksin bu durumda... öyle görünüyor.. daha iyi.. bebeğin gelişimi güzelse senin kilo kaybetmen ... keşke bende öyle olsam..
:18:
4 kilo çok az değilmi , buarada çocuğun kilosu nasıl..
ortalama herkes 10 kilo almış demek ki.. o 4 kilo alan arkadaşlada konuşmayalım bence :)))) dışlayalım( şaka yapıyorum ) doktor sana kilo al felan demiyor mu?
:) merak etme canım bi de ben varım herhalde çok erkenci olan daha oğluma bi don almadan odasını aldım bu ay sonu gelecek inşallah:) bende beşiğini almadım park yatak alacam üç kapılı dolap 4lü şifonyer komidin bi de raf aldım beyaz ağırlıkllı bazı yerlerinde bordo var. şimdi hallısı ileperdesi alınacak ama nasıl bi perde yaptırayım kararsız kaldım fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?