2011 Nisan Anneleri

kızlar ben çıkıyorum böyle bilgisayar karşısında oturdukça sol kaburgam ağrıyor şimdi yine baya ağrımaya başladı uzanmam lazım iyi akşamlar

Selam kızlar
Bir haftayı daha bitirdik nihayet.
Görümcem doğumda şu anda :18: 41. haftasında.
Bebek bir türlü gelmedi.
Sezaryen de istemedi, o nedenle şimdi suni sancı veriyorlar.
Geceye kalmadan doğurur inşallah ama daha sancı doğru düzgün başlamamış bile.
Dua edin lütfen kızlar, hayırlısıyla gelsin bebiş...

okurken heyecanlandım, Allah yardımcınız olsun, sağlıkla alsın kucağına..

allah kurtarsın canım hayrlısıyla gelsn inşallah ay çok heyecanlıı

slm güzel hatunlar nalsınız? forumu açar açmaz mesajını gördüm sarissacığım..Allah yardımcısı olsun,ay böyle duyunca ben sıkıntı duyuyorum valla..
benimde en yakın arkadaşlarımdan biri dün doğum yaptı..onunda aynı böyle günü bitti 41 oldu ve suyu bitmişti sadece kordon çevresinde suyu kalmıştı..kendisi illa normal istiordu ilk doğumu olacaktı..öğlen 1,5da suni sancı taktılar 2cm açılması vardı ama akşam 8,30a kadar hem sancı çok az oldu hemde açılma 3 cmi geçmedi,bebekte yukardaymış..doktorun ısrarla sezaryan istemesine karşın kendisi cesaret edemedği için o kadar geç saate kaldı ama sonunda 9a 20 kala sezaryane aldılar ve çok şükürki bir kızı oldu 2900 doğmuş ,kızkardeşi vardı yanında sevinçten ağlıordu..kendisi ancak 1,5-2 saat sonra net kendine gelebilmişti..ama dün resmen haber beklerken ben burda doğurmuş kadar oldum..birkaç saatte bir arıyorum doğurmadı mı yok,sancı var mı ? çok az..açılma ? yok..ay stresten uyumuşum yarım saat sonrada doğurdu çok şükür zaten..

sende epidural yaptır ben öyle düşünüyorum

cnm inş.döner..ya benimde dün arkadaşı msezaryan oldu mecburen,normali çok istiyordu hatta az önce yazdım..benimde ilk doğumum yani oğlum normal doğdu ve bundada hani ilki normal oldu diye normale odaklandım ama dr.kaan kocatepeyi dinledim herkeste %20 gibi bi sezaryan şansı var,kendinizi direk normale odaklamayın,çünkü normale odaklayıp sezaryan olmak zorunda kalanlar psikolojik olrak daha kötü oluyormuş..ama bende sezaryanden çok korkuyorum ve hiç istemiyorum,yanii hayati tehlike olursa mecbur olurum ama yinede düşündüğüm zamanlarda hemen aklımdan siliyorum..

ay daha 24.haftama gircem arın 8 kilo aldm ömrümde ilk defa tartıda 70 gördm çok garip hssediyorum kendmi

70 gördüm deyince cnm aklıma geldi..bende oğluma 56 ile hamiş kalıp 70 ile doğurmuştum ve ömrümde ilk defa kendimi 70 kilo görmüştüm gerçekten garip geliyor insana..ama Allah bilir bunda kaç olucam? 70i görsem şaşmıcamda çünkü 61le hamiş kaldım ve sanırım 75e dogru ancak bitiririm :85:

[
:18:

4 kilo çok az değilmi , buarada çocuğun kilosu nasıl..

ortalama herkes 10 kilo almış demek ki.. o 4 kilo alan arkadaşlada konuşmayalım bence :)))) dışlayalım ( şaka yapıyorum ) doktor sana kilo al felan demiyor mu?

yaaaaaaaaa kıslarrr bende 4 kilo aldım yazık değil mi bize napalım ama ben ilkindede böyleyd,m,son aylarda coştum 14kğ ile tamamladım..bakalım bunda kaçla bitircem..cnm bebek küçük değil şükür birkaç gün önce 922 grdı ,dr normal dedi..ben oğlumuda 3kg doğurdum..

cnm çok çeşit var ama tabi birazda maddi duruma bağlı..ben e-bebekte görmüştüm..fiyatları biraz uçuk ama model açısından bak istersen..
Funnababy Perde - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

QUOTE=zeynep__05;17142287]cnm geçmiş olsun bende de kasık ağrısı vardı dr gittim muayene etti rahim yumuşaması var erken doğum riski var bir hafta wc harici bi yere gitmeden yataccaksın dedi ssağolsun annem geldi yattım bi de nidilat diye bi ilaç verdi. yattım şimdide az bi yürüsem ağrı yapıyo tam geçmiş değil dr dikkat edeceksin diyor. Allahtan çalışmıyorum yatıyorum ne yapalım aman tek sorunumuz bu olsun da yatarız artık bebişlerimiz için :) nasl olsa sonra uyutmayacaklar bizi :)[/QUOTE]

cnm geçmiş olsun..ya dikkatimi çekti bendede kasık ağrısı vardı hatta hala varda ..dr baktı bişey bulamadı,yat dinlen dedi..serum yazmıştı ama ben sonradan taktırmaktan vazgeçtim.. rahim yumuşaması var demişsin..onu nasıl anlıyor doktor acaba? çok şükür bana öyle bişey demedi de merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…