- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.001
çok ilginç ilk defa tok duyuyorum ben aç gittim canım
merhaba kızlar nasılsınız?
biz bugün kuzneimdeyiz gezdik baya.bi uğrıyım selam veriyim dedim.şimdide kociş geliyomuş anneanneme gidicez.
inşallah hepiniz iyisinizdir.öpüyorum hepinizi.:80::80:
sarissa cnm noldu doğurmadı mı görümcen? bende merakta kaldım yaff :26:
Yok hala bir gelişme yok.
Sabaha kadar bekleyecekler, olmazsa sezaryen olacak artık.
slm annişler topiğikte yine kimsecikkler yok
herkes kocşiyle anaaamgerci benmkşde yanmda telvzyn izlyr
benim kociş yok bugün proğrama gitti..bende yalnız kaldım tabi bi bakim kızlara dedim ama ikimiz var galiba sadece..nasılsın canım nasıl gidiyor?
Bende bugünden beri kötüyüm az önce i$i yarim birakip eve geldim( mideme baski var yemek boruma yanma olusuyo..ne yesem gecmiyo,sabahtan beri öyle.basimda tutmuyo desteksiz hafiftende dönüyo.oglaninda bütün gün karni agridi.yedikleri gaz yapti sanirim cocuk gazi cikti da rahatladi.. koci$ i$ten geldi migreni tutmu$ oda yatiyo..ben ise gidince babasi ötü diye babannesi almis oglani isten dönüste eve alayim diye aradim cocuk bir parca corba yemis onuda istifra etmis oda uyuyo Allahtan atesi yok.kisacasi ailecek hasta olduk:92:+ = =:94:
ii canm ne olsn yemegi fazla kaçrmşz yuuryuse çıkalm dedim halim yok hiç dedi salon kordor arasnda yaklşk 10 tur attım bende napam :86::86:
Bende bugünden beri kötüyüm az önce i$i yarim birakip eve geldim( mideme baski var yemek boruma yanma olusuyo..ne yesem gecmiyo,sabahtan beri öyle.basimda tutmuyo desteksiz hafiftende dönüyo.oglaninda bütün gün karni agridi.yedikleri gaz yapti sanirim cocuk gazi cikti da rahatladi.. koci$ i$ten geldi migreni tutmu$ oda yatiyo..ben ise gidince babasi ötü diye babannesi almis oglani isten dönüste eve alayim diye aradim cocuk bir parca corba yemis onuda istifra etmis oda uyuyo Allahtan atesi yok.kisacasi ailecek hasta olduk:92:+ = =:94:
iyi yapmıssın canım hiç yoktan iyidir..walla burda hava o kadar soğukki ben cıkmayı hiç düşünmüyorum bile
İyiyim tatlım sağ ol. Sen nasılsın? Biz o bulantılı devirleri atlattık çok şükür.sarissa tatlım naber nasılsın allah kolaylık wersn görmcene..benmkide hamile ama 7 haftalık yazık hep mdesi bulanp duryr
ay skorpion tatlım gecmş olsn valla ailecek nazara mı geldnz acaba..bebiş kbelki midene baskı da yapablyr olabalr
ayy gecmiş olsun canım ne oldu böyle ailecek..nazaramı geldiniz?
İyiyim tatlım sağ ol. Sen nasılsın? Biz o bulantılı devirleri atlattık çok şükür.
Benim aklım görümcemde işte.
Geçmiş olsun canım.
Kızartma mı yedin.
Bende de salı gününden beri mide yanması vardı.
Doktor kıartma mı yedin, diye sordu.
Gerçekten de yemiştim.
Bugün geçti çok şükür.
aynen yaa eşimde haftasonları zaten çkyrz boşwer çıkmayalım dedi kaldık öle ewde
cok sagolun kizlar..bebis kesin mideme baski yapiyo ve mide borusundaki kapak baskidan aciliyo ordanda yemek boruma asit kactigi bencede kesin.nazara mi geldik bilmiyorum ama okuyup üflesek iyi olucak dua herzaman icin iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?