2011 Nisan Anneleri

ağzından bal damlıyor valla keşke incele bilsem kız evlilik bana fena yaradı ya 60 kiloydum evlendiğimde 1 senede 75 oldum ve hamiş kaldım

cnm bence endişelenme bu haftalardaki duruşlar doğum duruşları değilmiş doğum anına kadar yüzlerce kez dönebiliyormuş bebekler. bende dün dr kaan kocatepenin sayfasında okumuştum. bence telaş yapma

inşallah döner şimdiden korku başladı ben anesteziden çok korkuyorum yaa ya uyuşamassam offf

saol cnm sanada gecmiş olsn benmde annem bakıo işte bana :) bende çalşmıyorum ilaç ta verdi aama ne werdi hatrlamıyorum kocamda reçete getircek bgn oturdukçada yattıkçada kötü oluyom allah sağlık versn hepimizee

inşallah döner şimdiden korku başladı ben anesteziden çok korkuyorum yaa ya uyuşamassam offf

hiç anestezi almadın mı şimdi çok dikkat ediyorlar baya bir gelişti çünkü eskiden öyle vakalar oluyordu tabi insan anesteziye girerken yinede korkuyor ama şimdi baya bir araştırmadan geçiriyorlar yani 5 defa anestezi almış bir kişi olarak insan yinede korkuyor sezeryan olursa 6 olacak

ağzından bal damlıyor valla keşke incele bilsem kız evlilik bana fena yaradı ya 60 kiloydum evlendiğimde 1 senede 75 oldum ve hamiş kaldım

anaaa sende benim gibisin.. bir iki sayfa önce yazdım hikayemi..60 ile evlendim 70 ile hamile kaldım 80 ile devam ediyorum... tekerleme gibi olmadıı yüzzzz demeyelim de...

bizde halı bakmak için bi yere girmiiştik hani şimdi meşur olan kayu var ya (bu okunuşu yazılışını bilemedim şimdi ) onun halılarını gördüm 140 tl idi çok şekerdi başka bulamazsam onu alacam. internettede var caillou yazılıyomuş. başka modellerde var ama halının kendisini görmeden almak istemiyrum

inşallah normal olur sizinde yaa benim 2.hamileliğim bu kızımı normal doğurdum ama hiç doğumdan önce doğum korkusu yaşamamıştım bunda bir iki haftadır bi doğum korkusu başladı ya sezeryan olursam ya uyuşamassan ya uyanamassam diye uykularım kaçıyo o derece

inş allahın izniyle bir şey olmaz şimdi hastanelerde anestezi çok gelişti

ii çok şükür haftaya randevum var benimde çok özledim kuzumu hareket ettikçe ii olduğunu anlıyorum çok şükür. sendemi 28 desin.

ewt bende 28 deyim ben geçen gün gittim 1300 gram olmuş bu hafta eskisi kadar hareket etmedi telaşlanmıştım doktora sordum artık yeri daralıyo eskisi gibi çok sık hareket etmeyebilir dedi birde kramplarım için magnezyumla kalsiyum sandoz verdi

kızlar siz kiloları yazdıkça benim moralim yerine geldi bende toplamda 8-9 kilo aldım ve kendimi çok şişko görüyordum,bu arada ben ilk aydan itibaren almaya başladığım için ilk 5 ayda en şişko bendim sanırımayy şimdi keyfim yerine geldiii artık bende normaller durumuna gelmişim

oyyy maşallah bebeğine yarasın inş. hamilelikte 10 kilo mu aldın

evett... aldımmm maalesef... gerçi kızlar diolarki hamilelikte 12 ila 15 kilo arası almak lazımmmış.. erken doğumu ve bebekte gelişimi engellenmesi için... tv de doktorum programında söylemiş.... ben duymadım da duyanların yalancısıyım.. onun için dert etmemek lazım...

yaa kramplar bendede başladı kolum ve bacağımda uyurken oluyo gidince bende söyleyim bari dr. maşallah bebişinde iyiymiş. nazar değmesin

evet normal ben de öyle duymuştum

yaa kramplar bendede başladı kolum ve bacağımda uyurken oluyo gidince bende söyleyim bari dr. maşallah bebişinde iyiymiş. nazar değmesin

kramplar kötü oluyodu yaa söyle cnm ben kullanmaya başlayalı 2 gün oluyo ama baya farketti rahat edersin seninde bebişin sağlıklı haberlerini alırız inşallah allaha emanet olun cnm ii akşamlar....

kramplar kötü oluyodu yaa söyle cnm ben kullanmaya başlayalı 2 gün oluyo ama baya farketti rahat edersin seninde bebişin sağlıklı haberlerini alırız inşallah allaha emanet olun cnm ii akşamlar....

sende allaha emanet ol cnm ii bak bebişe haftaya yazarım dr havadislerini inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…