2011 Nisan Anneleri

Saolun kızlar! Tabiki önce saglık ana inanmak zor doguma kadar resmen 80 i gecicem. 60 i gormezken ne hale geldik :)) i̇ns hepimiz eski halimize doneriz.
Bu arada bu aksam kayinvaldem geldi doktor kontrollerim var. Ciciler getirmiş oğluma vanada nevresim takımı diktirmis. Kendi aldıklarımıza onlarida eklicwm ama bir türlü vakit bulamadım.

oh ne güzel...kontrollere gelmek içindemi geldi..ay bizimkisi bi iyi olsa bizde almaya başıcazda of... Ay bende göğüslerime bakıyorumkocaman olmuşlar ya...of...

Yok be canimmm kendi doctor kontrolleri var. Gecen sene rahim kanseri teşhisi konmuştu ameliyat, tedaviler. Vs. Şimdide kontrollere devam ediyor altı ayda bir. İyi çok şükür! Benim de memişler kocaman oldu. Eskiden de büyüktü zaten şimdi iyice duşun yani! Ben diyorum zaten aldığım 10 kilo orda! biri 5 öteki 5. :))

Son düzenleme:

Anladım nie böyle büyüdüğünü..malum 2 ye bölüncek... Mirascıları çok olcak ya.. Herkese yetsin die

arkadaşlar resim tam nasıl ekleniyor yapamadım .. verdiğim adresten görebildinizmi sekerleri ????

Tatlim gordum Harika bunlar! Sana da massallah çok becerikliymissin. Ayrıca sanırım bütün Nisan anneleri becerikli bende kendim birseyler yapmak istiyorum özel olsun istiyorum. İzne ayrılınca vaktim çok olacak o zamana saklıyorum.

çok şüküriyiyiz cnm... Kıpıt kıpırız..büyüdü artık bebişler ya... Sen naptın..nerelerdeydin...

evt valla aynen cnm ya maşallah artık kıpır kıpırlar.İyiz bizde bebişin alışverişini tamamlayalım dedik kaç gündür geziyoruz bayağı bi hallettik sayılır çok şükür yalnız akşam bazı kişiler yine sinirimi bozdu bebişimize taç ın baby serisinden %100 organik pamuktan üretilen nevresim aldık ya gelmişler aman ne gerek var taç falan normallerinden alsanızda olurdu dediler ayy nasıl sinir oldum anlatamam hem kimsenin bi faydası yok hepsini kendimiz alıyoruz hemde laf söylemeleri yok mu ben de dedim ben kendime bile genelde taç kullanıyorum oğluşumdanmı esirgiycem ohh olsun işte koydum lafı oturdurlar sonrasında...

maşallah subanallah bebneişine..haftasına göre kilosu bayagı iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…