- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.441
kızlar yarın doktor kontrolüm var 3 hafta önce görmüştüm enson özledim kuzumu
ay ne güzel ya...of ben 10 nunda gittim...3 hafta kesin dolsun diyorum... 4. Haftada giderim oda nezamane geliyo bi bakim... Büyüdüğünün duyunca başka bi mutlu oluyorum... çok şükür bu günlere geldik...güzel haberlerle gel cnm.. Iinş..
Inş bi sorun olmazsa 10 şubatta gitmeyi düşnüyorum... Kontrolüme...
kesinlikle cnm...hissetmek bambaşka bişey ya... o yetiyo işte...inşallah bi sorunun olmaz canım bebişlerin hareketlerini hissediyoruzya önceki dönemlere göre daha rahatız artık
yaa geçen gün haberlerde gördüm. 27 haftalık bebek doğmuş. ve yaşatılıomuş halende maşallh kilo da almaya başlamış yavaş yavaş. görseniz minicikti ama her tarafına kablolar bağlanmıştı yavrucaazımın. rabbim onu anasına babasına bağışlar inşallah
komikgelcek ama canlar... özel bölgişinizi ne ediyosunuz...ya kuaföre gitsem bişey olurmu:26: saçma bi konu ama tedirgin oluyorum..doktoruma sorsammı
aaah ah ne sen sor ne ben söyleyim. şimdilik jilet kullanıyorum ama bundan önce ağda yapıodum. gözümü karartıp bi kuaföre gidebilsem. göbek deliğimin altını göremiyorum. ama ağda en güzeli yaa. ki ben bi de normal doğum istiyorum. hastaneye temiz temiz giderim inşallah. olmadık bi anda sancım fln gelmezse tabii
kuaföre gitsem bişey olmaz dimi...diyorum ki işte 3 ay var anca çık diene kadar 3 defa gidersem güzel olur...bacaklarım resmen çıkmıyo maşallah...
yok yaa bişey olmaz bence. ona ne hamile kadınlar gidiodur kimbilir. yaa bacaklarımdakiler benim de baya azaldı. böyle devam etse keşke hep
komikgelcek ama canlar... özel bölgişinizi ne ediyosunuz...ya kuaföre gitsem bişey olurmu:26: saçma bi konu ama tedirgin oluyorum..doktoruma sorsammı
egedeyen hep agda yaptirdim hic bir sorunda olmadi canim..simdide son aylarda yaptircam..
kuaföre gitsem bişey olmaz dimi...diyorum ki işte 3 ay var anca çık diene kadar 3 defa gidersem güzel olur...bacaklarım resmen çıkmıyo maşallah...
komikgelcek ama canlar... özel bölgişinizi ne ediyosunuz...ya kuaföre gitsem bişey olurmu:26: saçma bi konu ama tedirgin oluyorum..doktoruma sorsamm
uyku tutmadı bi türlü((gezinip duruyoruz..birazda nete bakalım dedik .
ben 2 aydır ağdacıya gidiyorum . kuaför değil sadece buişlerle uğraşan bi yer. hamileler konusundada çok deneyimliler..1 ay olacak her yeri toptan yaptırdım daha çok az çıktı gelecek hafta gitmeyi düşünüyorum tekrar kontrolümden önce belli olmaz muayenede ne olacağı artık doğum yaklasıyor..ama tavsiye ederim azaldı bide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?