2011 Nisan Anneleri

kızlar yarın doktor kontrolüm var 3 hafta önce görmüştüm enson özledim kuzumu

ay ne güzel ya...of ben 10 nunda gittim...3 hafta kesin dolsun diyorum... 4. Haftada giderim oda nezamane geliyo bi bakim... Büyüdüğünün duyunca başka bi mutlu oluyorum... çok şükür bu günlere geldik...güzel haberlerle gel cnm.. Iinş..

inşallah canım çok heyecanlıyım
haftayada izmire gidicem düğünümüz var hemde kızımın alışverişini yapıcam:108:

yaa geçen gün haberlerde gördüm. 27 haftalık bebek doğmuş. ve yaşatılıomuş halende maşallh kilo da almaya başlamış yavaş yavaş. görseniz minicikti ama her tarafına kablolar bağlanmıştı yavrucaazımın. rabbim onu anasına babasına bağışlar inşallah

inşallah bi sorunun olmaz canım bebişlerin hareketlerini hissediyoruzya önceki dönemlere göre daha rahatız artık
kesinlikle cnm...hissetmek bambaşka bişey ya... o yetiyo işte...

ay evet cnm 26dan sonra yaşatılıyo ama çok problemler oluyo...rabbim şif versin..ailesine bağışlasın..sabırda versin..:26:

komikgelcek ama canlar... özel bölgişinizi ne ediyosunuz...ya kuaföre gitsem bişey olurmu:26: saçma bi konu ama tedirgin oluyorum..doktoruma sorsammı

komikgelcek ama canlar... özel bölgişinizi ne ediyosunuz...ya kuaföre gitsem bişey olurmu:26: saçma bi konu ama tedirgin oluyorum..doktoruma sorsammı

aaah ah ne sen sor ne ben söyleyim. şimdilik jilet kullanıyorum ama bundan önce ağda yapıodum. gözümü karartıp bi kuaföre gidebilsem. göbek deliğimin altını göremiyorum. ama ağda en güzeli yaa. ki ben bi de normal doğum istiyorum. hastaneye temiz temiz giderim inşallah. olmadık bi anda sancım fln gelmezse tabii

kuaföre gitsem bişey olmaz dimi... diyorum ki işte 3 ay var anca çık diene kadar 3 defa gidersem güzel olur...bacaklarım resmen çıkmıyo maşallah...

yok yaa bişey olmaz bence. ona ne hamile kadınlar gidiodur kimbilir. yaa bacaklarımdakiler benim de baya azaldı. böyle devam etse keşke hep

keşkeeee ne güzel varya... mükemmel bişi...ahahaha çıkmasa keşke hiç... emzirmem bitince lazaere gidicem zati..yarım bırakmıştım... en azndan çabuk biter.

ocak ayında doğum yapan anneleri okudum..sezeryanla yapan çok şuanda..kısmet işi...bebiş pozisyonu almıyo mesela...ama hayırlısı neyse o olsun...çok şükür ki..3 defa şansın var...o yüzden kendimi fazla şartlandırmıyorum...rabbim sağlıkla göndersin bebişleri yeter...

Walla tatlim bende kara kara düşünüyorum. Kuaföre gitmeye cesaret edemiyorum mikrop falan kaparım die. Normale göre daha hassas olabileceğini düşünüyorum çünkü. Benim bı arkadas orasondaki bir mikrop yada onun gibi bisey yüzünden normal doguramamis çünkü. Genelde sorduklarım hep jilet kullandık diyorlar. Sanırım bende jilete Devam edicem bu gidişle

kuaföre gitsem bişey olmaz dimi... diyorum ki işte 3 ay var anca çık diene kadar 3 defa gidersem güzel olur...bacaklarım resmen çıkmıyo maşallah...

Dream Blue
buarada biz bugün bu takımın yatak ve dolabını sipariş verdik odamız küçük diğer parçalarını alamadık( heyecan yaptık yatağımız 20 gün sonra gelecek odamızın boyası var şimdi onu boyatıcaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…