• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlaar,

kızlar herkese iyi akşamlar szie birşey sormak istiyorum pelvik bölgenzde ağrı hissediyormusunz leğen kemiklerinde fln o kadar tedirginimki yardmcı olun nolurr

evet canım böylke sanki bisiklete çok binmişsinde sanki alt kısmındaki kemikler ağrıyo dimi bende de çok oluyo merak etme bebekler ağırlaşıyo artık olacak o kadar.

bu ağrılar aynen bende de 1 haftadır var..bende normal olarak düşündüm ama bazen çok
hissedince korkuyorum..sanırım çatımız genişliyor öyle bir şey duymuştum..kemik ağrısı çekiyoruz yani..
cuma kontrolüm var ona da soracam,ki normal karşılayacaktır kesin..

iyiyim tatlım sen nasılsın bu sabah aysu ya baktım göremedim kilo alımını merak ettim ben sürekli kilo alıyorum içtiğim su yarıyo ve oyle cok cok birşey de yemiyorum kafayı yiyecem 9,5 kilo aldım şimdiye kadar peki ya senin nasıl

ayy benimnde aynen öyle canım..biranda fırladı kilo alımım sanki..geçen haftadan beri 1 kilo oynuyor..
biranda nasıl olur bilemedim,biraz kabızlık vardı son günlerde ona bağladım ama 2 gündür bakıyorum halen aynı,bende çok korkar oldum..:18:
ama bebişlerimizin sağlığı herşeyden önemli..
artık çok dikkatli yemek gerekiyor sanırım..bana abur cubur anında kilo yapıyor..

ayy benimnde aynen öyle canım..biranda fırladı kilo alımım sanki..geçen haftadan beri 1 kilo oynuyor..
biranda nasıl olur bilemedim,biraz kabızlık vardı son günlerde ona bağladım ama 2 gündür bakıyorum halen aynı,bende çok korkar oldum..:18:
ama bebişlerimizin sağlığı herşeyden önemli..
artık çok dikkatli yemek gerekiyor sanırım..bana abur cubur anında kilo yapıyor..

ben kendimi henüz çözemedim neyin yaradığını bulamıyorum elevit kullanmıyorum 1,5 aydır ekmek desen sadece kahvaltıda yiyorum magnezyum yada kalsiyum mu aldırıyo acaba ,,,,,yağ yakayım diye sıcak su içmeye başladım

gunaydınnn annecekler bi anda bende 1 kilo aldm valla düşer diye bekledm hala aynı bndan sonra hızlı kilo almna gecyrz galba :52:

Güzel Annelerrr Selam :92: :92: :92:
Sebamed mi, chicco mu , bübchen mi derken,
Bübchen nin bakım çantasını aldım kırmızı :69:..Çantalı set 52 tl. idi Hello baby de.
Bilginiz olsun...:70:

canım merhaba,
haftasonu giremedim evden, dün de işyerinde yoğunluk vardı...
Haftasonu alışveriş yaptık, biraz hızlı gittik sanırım, çoğu eşyası tamamlandı :64: :66: :66:
Sen nasılsın görüşmeyeli??

iyiyim cnm bizim hala eksik cok o oda yapacağımızdan dolayı halısı perdesi cok da kararsızım geçmişi okuyabildiyesen mobilya nın resmini koymustum abimin arkadası yapacak olcu aldı fiyat hafta sonu belli olacak daha benim de eksiklerim var gecelik bir turlu gönlüme gore bulamadm boyları kısa hep diz altı ,,uzun arıyorum bu seferde modeli hosuma gitmiyor tatlı heyecanlar başladı artık süre cok gibi ama anca yetiştirecez

günaydın cicianneler :16: kilo alımından bahsetmişsiniz bana da almışım gibi gelio ama hiç tartıya çıkmadım bakalım nasıl bi süprizle karşılaşcam :9: bende de kabızlık sorunu çıkmaya başladı yeni yeni.. hamileliğimin başından beri hiç yoktu böyle bişey yaa hatta ben normalde de hiç kabız olmam ama bi kaç gündür öyleyim. walla tüm anatomim alt üst oldu vücudumun huyu değişti sanki. oğluşum sağlıklı olsun yeter ki az daha dişimizi sıkarız napalım

iyiyim cnm bizim hala eksik cok o oda yapacağımızdan dolayı halısı perdesi cok da kararsızım geçmişi okuyabildiyesen mobilya nın resmini koymustum abimin arkadası yapacak olcu aldı fiyat hafta sonu belli olacak daha benim de eksiklerim var gecelik bir turlu gönlüme gore bulamadm boyları kısa hep diz altı ,,uzun arıyorum bu seferde modeli hosuma gitmiyor tatlı heyecanlar başladı artık süre cok gibi ama anca yetiştirecez

canım Elma kız bebek odası olan değil mi? Oysa çok beğendim... :70: :70: Biz de haftasonu sipariş verdik, düz beyaz, benziyor senin koyduğun resme :64:
yalnız halı bulamıyorum,sade bir desen arıyoruz.
Eğer mağazalarda bulamazsam ivi halının internet sitesinden söyleyeceğim sanırım.. İvi romantik serisinde koyu pembeli bir halı var.
Perdem yeni olduğu için ona kıyamıyorum zaten düz krem rengi, onu değiştirmeyeceğim. Onun yerine odaya renk katsın diye cibinlik aldım :69: :69: bir de duvara sticker...

Ivi halı ilk defa duyuyorum baktım şimdi çok güzel halılar var keşke izmir de de olsa görmeden alamıyorum

Ivi halı ilk defa duyuyorum baktım şimdi çok güzel halılar var keşke izmir de de olsa görmeden alamıyorum

canım ben birkaç mobilyacıda teşhire koymuşlar orada gördüm.. Ama istediğim model yoktu ellerinde, bir de onlar biraz daha pahalıya satıyordu.. Aslında görerek almak tabi daha iyi ama, baktım hiç bulamadım, oradan sipariş edeceğim.. Çilek mobilyada var güzel haılar ama biraz daha pahalı & ebatları bana uygun değil... Çünkü benim oda ufacık..:59: Sizin yeriniz varsa çilek mobilyanın sayfasında aksesuarlarda halı bölümüne bak.. :70:

slm kızlar nasılsınız. biz yine deli gibi alışveriş yaptık dün. bebişlerin cicileri kısmına ekledim aldıklarımızın bir kısmını. ayy süper bii indirime denk geldik bebettonun tüm ürünleri %50 ile %75 indirimliydi bii dünya şey aldık 100 lira tuttu eşim mağazadan zor çıkardı beni. yaa şukadarını söyleyim bebettonun 5 li setlerini 3.50 ye aldık gerisini siz düşünün artık

slm kızlar nasılsınız. biz yine deli gibi alışveriş yaptık dün. bebişlerin cicileri kısmına ekledim aldıklarımızın bir kısmını. ayy süper bii indirime denk geldik bebettonun tüm ürünleri %50 ile %75 indirimliydi bii dünya şey aldık 100 lira tuttu eşim mağazadan zor çıkardı beni. yaa şukadarını söyleyim bebettonun 5 li setlerini 3.50 ye aldık gerisini siz düşünün artık

ohh ne güzel yapmışsınız canım :66: :66:
iyi günlerde kullansın bebeğiniz.. Nerden aldınız ki, valla süper denk gelmiş.. :52: :52:
:nazar:

slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:124::124::124::124:

Selam kızlar :49:

Doktordan geliyorum miniğimi gördüm :69:
822 gr olmuş :nazar::69: iri bi bebek değil ama zayıfta değilmiş :emir_bebek:
birde 3 gün geriye düşmüş orada üzüldüm durgunlaştım :59:
Doktorumda meraklanmanı gerektiren bi durum yok ultrason bazen 3-5 gün yanlış hesaplayabiliyor dedi biraz içim rahatladı.. Ama yine de içimde bi burukluk var :59:

Karşılaştırma yapmak doğru değil biliyorum ama
benim haftamdaki arkadaşlarım sizin bebişlerin gramıda aşağı yukarı aynı mı?

Bu arada dalinin sıvı deterjanını almayı düşünenler varsa;
carrefourSa da 2 lt sıvı deterjan 2 lt yumuşatıcı hediyeli 14.90 TL idi..
Ben dalin sıvı deterjan düşünüyodum ama orada kokladım hiç içime sinmedi
arap sabunu gibi rengi var kokusuda ağırdı hiç bebek kokmuyordu :25:

Hacışakir granülmatik alıcam o daha iyi kokuyor ve hiç olmazsa daha önceden denediğim bişi oda 1,5 kilo 14.95 Tl idi..

selam kızlar :49:

822 gr olmuş :nazar::69: Iri bi bebek değil ama zayıfta değilmiş :emir_bebek:
Birde 3 gün geriye düşmüş orada üzüldüm durgunlaştım :59:
Doktorumda meraklanmanı gerektiren bi durum yok ultrason bazen 3-5 gün yanlış hesaplayabiliyor dedi biraz içim rahatladı.. Ama yine de içimde bi burukluk var :59:

carrefoursa da 2 lt sıvı deterjan 2 lt yumuşatıcı hediyeli 14.90 tl idi..

Hacışakir granülmatik alıcam o daha iyi kokuyor ve hiç olmazsa daha önceden denediğim bişi oda 1,5 kilo 14.95 tl idi..

cnm hiç kafana takma bir haftaya kadar normal kabul ediliyormuş dalin kötü kokuyorsa ben de senin gibi hacışakir alayım biraz koku hastalıgı var :1::2::3::4:

Selam kızlar :49:

822 gr olmuş :nazar::69: iri bi bebek değil ama zayıfta değilmiş :emir_bebek:
birde 3 gün geriye düşmüş orada üzüldüm durgunlaştım :59:

carrefourSa da 2 lt sıvı deterjan 2 lt yumuşatıcı hediyeli 14.90 TL idi..

Hacışakir granülmatik alıcam o daha iyi kokuyor ve hiç olmazsa daha önceden denediğim bişi oda 1,5 kilo 14.95 Tl idi..

canım sıkma canını benim bebeğimde bir ara 10 gun geridi ilk başlarda sonra düzeldi bu ara cok yorma kendini iyi beslen uyu bolbol toparlar maşallah haftasına göre klosuda cok iyi kuzucuğun :nazar::nazar::nazar:
allah nazarlardan sakınsın bebeklerimizi

Back
X